Şimdi Ara

Aspiratör elektrik bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
7.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aspiratöre bağlantı yapmam lazım ancak içinden iki tane bağlantı yeri çıktı. acaba biri topraklama mı nasıl anlayabiliriz ? burada ne yapmak lazım ? elimden topraklamasız normal kablo var. bağlantısını nasıl yapabilirim ? Aspiratör elektrik bağlantısı
     Aspiratör elektrik bağlantısı







  • Arkadaşlar fan hız ayarı için tavsiye edebileceğiniz bir anahtar var mı? Ya da aspiratör devrini düşürmek için başka ne yapılabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.

    Aspiratör Özellikleri
    220/240 Volt
    2800 Devir
    50 Hz
    0,5 A
    150 W
  • merhaba arkadaşlar. nihayet çinden istediğim dimmer geldin. ama ne yazık ki hem yazılar çinçe hem de elektrikten pek anlamıyorum. acaba dimmer ile fan bağlantısını nasıl yapabileceğimi izah edecek biri var mı? dimmer resimdeki gibi. ama hangi kablo nereye girecek vs. bilmiyorum. çok acil yardımlarınızı bekliyorum.
     Aspiratör elektrik bağlantısı
  • vecking kullanıcısına yanıt
    google çeviriye baktım öylesine; çık-ış = 出 yani fanın girişine. faz = 相. resime göre,, fanı elektriğin nötürüne drekt bağlıyorsunuz,,, faz ucunu L-N yazan tarafa, fanın diğer ucunuda resme göre sağ tarafa bağlıyorsunuz. NOT: sağdece varsayımdır, net bilgi değildir
    Tek olan klemens fanın kendisine ait;; ikili klemens ise elektrik girişi,,, toprak ucu dış metalidir, yalnız nötr veya fazdan bağlantısı olmaması gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 15 Ocak 2015; 14:29:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.