Şimdi Ara

vestel dış ünite elektrik bağlantısı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce 2kez servise yer değişikliği yaptırdığım vestel klimanın montajını kendim yaptım ama elektrk bağlantısı kablolarında takıldım
    iç unite ile dışı bağlayan kablolar farklı renklerde
    dış unitede A B C D harfleri ve şasebağlantı vidası var.... kablolar sırasıyla kırmızı, kalın-siyah, ince-siyah, mavi şeklinde
    iç unitede 1 2 3 4 5 var kablolar sırasıyla mavi, kahve, kırmızı, siyah....
    5 şase yani yeşil-sarı fakat diğerleri nereye bağlanacak bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

6adt 2tb WD Green------baltimorro
    1adt 1tb WD MyBook Premium2-----Egemeric
    1adt 1tb WD Elements--------emrebo
    1adt 1tb WD Elements--------burak_bt
    1adt 2tb WD MyBook Studio2......ozgur797
    20nin üzerinde Ufak-tefekleri yazmadım: )
  • quote:

Orijinalden alıntı: siah2007

Arkadaşlar daha önce 2kez servise yer değişikliği yaptırdığım vestel klimanın montajını kendim yaptım ama elektrk bağlantısı kablolarında takıldım
    iç unite ile dışı bağlayan kablolar farklı renklerde
    dış unitede A B C D harfleri ve şasebağlantı vidası var.... kablolar sırasıyla kırmızı, kalın-siyah, ince-siyah, mavi şeklinde
    iç unitede 1 2 3 4 5 var kablolar sırasıyla mavi, kahve, kırmızı, siyah....
    5 şase yani yeşil-sarı fakat diğerleri nereye bağlanacak bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

dostum anladığım kadarıyla daha önceden montaj esnasında iletişim hattı kısa kaldığı için ek yapılmış ve farklı reklere sahip kablo kullanılmış o eki bulup hangi renk hangi renk ile eşleşiyor anlamamız lazım yada benim tavsim iç ile dış arasındaki mesafe kadar 2 ADET 3X2.5 TTR kablo satın al

Yeni alacağın kablolar ile yapacağın bağlantıyı sıfırdan anlatıyorum.

iç ünite klamensi>>>>>dış ünite klamensi

1.kablo

1-kahve..............................A
    2-mavi................................B
    5-sarı yeşil..........................şasideki metal bir yere vidalaman yeterli

2.kablo

3-kahve............................C
    4-mavi..............................D
    Frekans yüksek olduğu müddetçe yüksek voltajlardaki alternatif akımlar derinin yüzeyinde, herhangi bir yaralanmaya neden olmadan salınırlar. ama bu amatörlerin becerebileceği bir şey değildir. sinir dokularına nüfuz edebilecek miliamperler öldürücü bir etki yaratabilir ama derinin üzerindeki amperler kısa süreler için zarar vermez. Derinin altına sızabilecek düşük akımlarsa, ister alternatif ister doğru akım olsunlar, ölüme yol açabilir...ama paranın başkaları için taşıdığı anlam,benim için hiç bir şey ifade etmiyor.Çarpılmayan adam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klima dış ünite ses yapıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.