VE BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ KİTAP- GÖRSEL EĞİTİM CD Sİ VB.. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM..EN TEMELİNDEN BU İŞİ ÖĞRENMEM GEREK;HİÇ ALTYAPIM YOK...AMA PROGRAMLAMA MANTIĞIM VAR;DAHA ÖNCE c;PASCAL MİKROİŞLEMCİ PROGRAMALAMA GİBİ DERSLERİ ALDIM;DREAMWEAVER BİLİYORUM..AMA ASP.NET VE .NET HAKKINDA HİÇ BİLGİM YOK..TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM SAYGILAR...
Kitapyurdun da yaptığım araştırmalar sonucu sefer alganın C# kitabı ile beraber zafer demirkolun asp.net başlangıç kitaplarının faydalı olduğunu öğrendim..ama reklam amaçlımıdır??yoksa gerçekten içinizde bu kitaplardan yararlanan arkadaşlar oldumu???önerilerinizi bekliyorum saygılar..
ilginiz için çok teşekkür ederim..C# programının editörü ücretsiz olarak temin edilebiliyor mu??Visiul studio yu mu indirmem lazım??nerden bulabilirim..bu konudada yardımcı olursanız çok sevinirim...
verdiğiniz adrestene C# ı ve visiul web developer ı indirdim...umarım kotarabilirim bu işi..teşekkürler yardımlarınız için..
ADO.NET kitabından bahsedilen Aykut Taşdelen, C ve Sistem Programcıları Derneğinde özellikle ASP.NET üzerine eğitimler vermekte. Bu dernek eğitimlerinin kalitesi açısından piyasadaki başka yerlerle karıştırılmaması gereken çok kaliteli eğitimler veren ve çok makul fiyatlara bu eğitimleri veren bir yer. Aykut hocanın dışında Kaan Aslan, Necati Ergin gibi sektörün diğer üstatlarıda burada eğitimler veriyor. Bu kişiler bilge adam filan gibi yerlerdeki yeni yetmeler gibi asla değiller. 80'li yıllardan beri bu işin içinde olup sayısız kitaplar yazmış ve sayısız kuruma eğitimler vermişler. Şu andada Türkiyenin ilk gerçek işletim sistemi olan csdos üzerine çalışıyorlar. ASP.NET veya başka bir yazılım dili öğrenmek için derneği kesinlikle tavsiye ederim. sitesinin adresi :www.csystem.org Özellikle öğrenciysen kurslarına ekstra indirimler yapıyorlar, her kurs başlangıç ve bitişindeki simit partilerinin dışında langırtda cabası :))
bu adresleri incelemeni tavsiye ederim sırf buralardaki makaleleri bile yeter de artar.
ne yazıkki edirnedeyim ve kurslara çok istememe rağmen katılma şansım yok iş başa düşüyor..
İngilizcen varsa; (Kitapların içindeki her bölüm için cd uygulmasıda var)
Murach's C# 2008 Murach's ASP.NET 3.5 Web Programming with C# 2008
Ve tabi veritabanıda öğrenmek lazım;
Murach's SQL Server 2008 for Developers
Ben bu 3 kitabı bitirmek üzereyeim, Java/JSP zaten biliyordum, üstüne bunlara başladım. Acıkcası cok cok yararlı kitaplar, ASP.NET'i incik cıncık ettim diyebilirim.