Şimdi Ara

Asosyalmiyim Değilmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    +Aralarda arkadaş gruplarına dahil olurum
    +Toplum içinde yada kızlarla konuşmaktan çekinmem
    +Diğer bölümlerden 3-4 tanıdığım var
    +Bilgisayarda veya evde takılmayı pek sevmem
    +Haftasonu genelde sinema - sahil filan tek başıma takılırım

Ama

-Dışarı çıkmak için arayabileceğim tek kişi yok

Sizce asosyalmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 12 Mayıs 2012; 12:22:54 >

• Evet.
  • Gibi.
  • Değilsin, adam gibi arkadaş, dost bulamamışsın Zamanla olur oda, genelde arkadaşlarımla çıkarım bende bazende ara ara işleri olur gelemezler çıkar tek başıma gezer fotoğraf çekerim böyle zamanlarda düşünmek için vakti oluyor insanın
  • Evet
  • 10.sınıfa gidiyorum ve tüm 10ları tanıyorum 120 kişi filan sanırım .
    herkes okulda giderken naber can filan der. bazı kızlarla konuşurken çekinirim .bazılarıyla hiç çekinmem .
    dün okul çıkışında asıldığım bir kız vardı .acayip güzel .
    ve son olarak dışarı beraber çıkabileceğim 1,2 kişi filan var .başka da yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Değilsin, adam gibi arkadaş, dost bulamamışsın Zamanla olur oda, genelde arkadaşlarımla çıkarım bende bazende ara ara işleri olur gelemezler çıkar tek başıma gezer fotoğraf çekerim böyle zamanlarda düşünmek için vakti oluyor insanın

OKul evime uzak dolayısıyla arkadaşlarımın çoğu evime uzak, ve pek öyle buluşup takılmayı seven tipler değil.Kendi mahalleden arkadaşlarıyla vs. takılıyorlar.Benimse oturduğum yerde hiç arkadaşım yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız beğendiremiyom
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet
  • Arkadaşın yok sadece senin.

Liselisin kesin, üniversitede rahatlarsın, belli bir arkadaş grubun olur merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 12 Mayıs 2012; 12:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

+Okula gidince put gibi durmam

Ama

Sizce asosyalmiyim?

Kaç yaşındasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_007

quote:

+Okula gidince put gibi durmam

Ama

Sizce asosyalmiyim?

Kaç yaşındasın ?

16.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 12 Mayıs 2012; 12:30:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Değilsin, adam gibi arkadaş, dost bulamamışsın Zamanla olur oda, genelde arkadaşlarımla çıkarım bende bazende ara ara işleri olur gelemezler çıkar tek başıma gezer fotoğraf çekerim böyle zamanlarda düşünmek için vakti oluyor insanın

OKul evime uzak dolayısıyla arkadaşlarımın çoğu evime uzak, ve pek öyle buluşup takılmayı seven tipler değil.Kendi mahalleden arkadaşlarıyla vs. takılıyorlar.Benimse oturduğum yerde hiç arkadaşım yok...

Ozaman onlarla sık konuşma, diğer bölümlerden 3-4 kişiyi tanımak biraz asosyallik belirtisi, tenefüste oturma git diğer sınıflara insanlarla tanış. İlla ki haftasonları takılacak bir arkadaş grubu edinirsin

• Değilsin sosyalliği her gün dışarıya çıkıp gezmek zannetmeyin.
  • Ayniyiz seninle ama benim öyle 3-4 yakın arkadaşım var takilabilecegim.kendine kafa dengi birini bulamamissin belli.cok sey yazabilirdim bu konuyla ilgili ama şimdi isim var. Şöyle.bişey diyeyim sigara ve alkol sayesinde acayip çevre yapanlar var etrafımda ciddiyim.ikisini de kullanmadığım için ara ara pasif kaldığım durumlar oldu ama şu an herşey yolunda(dersaneden bahsediyorum 12.sınıfın ve sürekli dersanedeyiz) ben biraz bebek suratli tabiri caizse saf görünümlü bir tipin fiziksel olarak.bu elemanlar beni çağırmaz mesela.ama sınıfta gayet iyiyim kızlar falan sever :) özet olarak kendin gibi birini bulursan iyi olur ben henüz 2-3 aydır tanıdığım biriyle çok yakınım mesela.
  • Çoğunuzun beelirttiği gibi arkadaş bulma sorunum var evet.Sigaradan hiç haz etmem hatta nefret ederim ama alkol kullanırım.

Sosyalleşme adına ne önerirsiniz,arkadaş edinmek için mesela hangi kursa gideyim?
  • Asosyal falan değilsin kardeşim dalgana bak takma kafaya. Benim gibisin dende dost bulamamışsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.