Şimdi Ara

Küçüğüm Diye Dehleniyorum SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

insta hikayelerimi beğeniyor ancak sıkça emojiyle geçiştirmeye başladı konuşmaları yaşımı öğrendikten sonra (bu konuşmalardan sonra)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :p

• Konuyu görünce aklıma gelen iki video

https://www.youtube.com/watch?v=m45gczu2RjU

https://www.youtube.com/watch?v=KhXKd5yiH2g

Konuya ek: Kardeşim bizim yaşımız mı geçti bilmiyorum ama şu attığın ekran görüntülerini görünce ben utanıyorum ya. Çok şükür bu yaşa kadar kendimizi numara dilenen pozisyonuna düşürmedik. Karşıdaki da idmanlıymış vesaire, aslında bunun adı başka ama yazmaktan imtina ediyorum. Kaç kişiyle görüşmüş de idmanlı hale gelmiş mesela sorsana bir ara.

Bu arada, erkek adam erkek adamla takılır kardeşim, erkek adamın kadınlarla işi olmaz (videolara ithafen espri)Küçüğüm Diye Dehleniyorum SSli Küçüğüm Diye Dehleniyorum SSli 

Videoda gittiği yol yanlış olsa da demek istediği şey doğru bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Ağustos 2023; 13:9:42 >

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Ne dilenmesi hocam sordum sadece bi kez

• karı resmen itiraf etmiş numaramı kaç kişi soruyor haberin yok diyor... yani sen onun için oldukça sıradan geldiği gibi gidecek olan ve kolayca unutulacak sayısız herüflerden birisin...

• dekareme kullanıcısına yanıt

her karıya soruyolar

• dekareme kullanıcısına yanıt

Hay ağzını öpeyim senin hocam bu kadar doğru söylenir. İşyerinde yemek arasında personeller toplaşıyor mesela yemek beraber yeniyor. Kadın arkadaşların telefonu bir saniye bile susmuyor, mesajlar mı dersin aramalar mı dersin? Ne şarjları dayanıyor ne internetleri. O sırada şarjı üç gün giden elemanlar da yandan öyle bakıyor bu manzaraya.

İşte o kadınlar bu mesaj atanları, arayanları vs günlük eğlence olarak değerlendiriyorlar. Mesela senin ona mesaj atan yüzlercesi arasında hiçbir hükmün önemin veya farkın yok.

He nasıl farkın var, mesela yakışıklısın diyelim veya paran var atıyorum eğleniyorsun bunları paylaşıyorsun işte o durumda sen onların içerisinden sıyrılıyorsun ama o erkekler de bunlara cevap vermiyormuş (kendileri söyledi cevap vermediklerini)

Mesela işyerinde bir kızın sapık gibi yazdığı bir erkek var ama erkek buna dönmüyor. Çocuk nasıl yakışıklı ama görmen lazım. Kız ondan tek bir mesaj alabilmek için o erkeğin tüm fotoğraflarını beğeniyor, yorum atıyor vs ama nafile yani cocuk dönmüyor.

İşte bu kızın halinin bu konuyu açandan farkı yok maalesef.

Numara dilenciliği, karşıdakinin de "ben idmanlıyım" diyerek gülmesi (bu idmanlıyım lafının halk arasında başka bir karsılıgı var ama yazmaya utandığım için yazamıyorum) benim çok midemi bulandırıyor ama ben yaşlanıyorum sanırım o yüzden.

Bu arada şu mesajımızı görseler "kıskançlıktan ölüyorlar" derler. Halbuki alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 21 Ağustos 2023; 14:29:5 >

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

Bir kez mi sordun yüz kez mi bilmiyorum hocam ama yapma etme, karşındaki de bir insan ve telefonuna yüzlerce mesaj geliyor zaten yani bir de sen pohpohlama sonra egolarından geçilmiyor arayanımız soranımız çok vs vs hesabı.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış düşünüon. Karılara yazmazsam nasıl tanışacam

• Yalvarırım yardım edin. Hep yaştan dehliyorlar

• -except me-

Kızlara yazmakla olmaz bu iş bulunduğun ortamda tanışarak zamanla olur olacaksa ama sen olaya çok odaklanıyon kızlarda çaresiz gibi görüyor ana odak noktan bu olmayacak

kendinden yaşça büyük karılara mı ilgi duyuyorsun? yaş sınırın kaç?

Tipini atsana ozelden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.