Şimdi Ara

Asosyaller gelin size gerçekten % 100 çözümü anlatayım. ( Ciddi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 12.10.2018)
Giriş
  •  Asosyaller gelin size gerçekten % 100 çözümü anlatayım. ( Ciddi )

Minibüsteyken Müsait bir yer kaptan diyemeyen ben şimdi, über sosyal bir kişiliğiyim.
    Sokakta her gün onlarca insan ile tanışıyorum erkek olsun kız olsun tel no. alırız birbirimizden ayrılırız arkadaş oluruz bildiğin.
    O kadar rahatım yani, ha özgüven derken " biri alırım seni aşağı, erkeksen çık lan dışarı " derse, bir serserinin teki yüzünden hastahanelik olmak istemem belli mi olur hacı? takar bıçağı falan gerek yok.

Öncelikle bu süre zarfında heyecanlanmak yok, öyle über bir projeye imza atacakmış gibi hissiyatlara yer yok! bir de otobüsler de falan ihtiyarlara da yer yok lütfen onu da söyleyeyim. Sanki biz yorulmuyoruz anasını satayım?

Önce abi doktora gidiyoruz, psikolog DEĞİL! Psikiyatri.

Diyoruz ki hocam, " Allah, kitap rızası için bana yardım edin ben, bir insana merhaba bile diyemeyecek kadar özgüvensizim ve bu abartı değil kesinlikle ciddiyim yahu! İnsanlar ile konuşmaya utanıyorum, çok eziğim deyin.

Size yazacağı ilaçları senelerce aksatmadan kullanın. ( Denendi çalışıyor. )

Ben karakterimi değiştirmek adına büyük bedeller ödedim genç!

Anafranil, Paxera, Paxil, Seroquel, Serex, Tranko Buskas, Xanax 1-2 Mg. , Cipralex, Selectra 50 Mg. Tegretol, Campral, D vitaminleri, Kuaförler, Mağazalar cart curt... bu böyle gitti...

Ha şimdi über özüne güvenen, sosyal, eve tıkılıp kalmayan ve oldukça arkadaş çevresi geniş bir insanım.
    Kızlar beni çok sever özellikle sebebi ise, benim yanlarında kendilerini güvende hissetmeliriymiş. Abazalık yok, yavşamak yok, sadece iki normal arkadaşız.

Gerçekten beni dinlerseniz, hayatınız büyük ölçüde değişeceğine inanın.

Sorusu olan arkadaşlara, boş vakitlerimde cevap vermekten mutluluk duyarım.

quote:

Orijinalden alıntı: Yesil Ok
    ilaç kullanımını yanlış buluyorum tabiki yine de sizin kararınıza kalmış

Merhaba Hocam, öncelikle belirtmekte fayda vardı ben unuttum eklerim şimdi konuya;
    İlaç kullanmak, doğal terapi ile kendini iyileştirmek arasında tabi kıyas yapılamaz ama dostum her ne kadar gerek yok! iyim ben desek bile;
    İhtiyaç vardır, vardır ve bu kaçınılmazdır. Bu ilaçlar öyle insanı şalofaş, şaftı kaymış, kanser hastası olup yatak da ölümü bekleyen birilerine verilir. Benim bahsettiğim ilaçlar, basit ve insana enerji veren ilaçlardır. O yüzden " aaa antidepresan mı bulaşma şöyle olur, böyle olur falan filan... " ya bırak kardeşim ya! o adam o işin, hastalığın uzmanı olabilmek için okul okuyor öyle doktor oluyor bir git onu dinle biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megge -- 10 Ocak 2016; 21:58:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Asosyaller İçin %100 Çözüm: Özgüveninizi Geliştirin

Sosyal ortamlarda kendinizi rahatsız, kaygılı veya özgüvensiz hissediyorsanız, endişelenmeyin. Pek çok insan benzer zorluklar yaşar ve bu sorunların tamamen üstesinden gelmek mümkündür.

Özgüveninizi Geliştirmek İçin İpuçları:

• Kendinize Tranko Buskas Verin: Kendinize zaman tanıyın ve aşamalar halinde ilerleyin. Yavaş yavaş sosyal durumlara kendinizi alıştırın, böylece daha rahat hissedersiniz.
    • Olumlu Düşünceler Geliştirin: Kendinize değerinizi ve yeteneklerinizi hatırlatın. Kendinize karşı nazik olun ve olumsuz düşüncelere kapılmayın.
    • Küçük Hedefler Belirleyin: Kendinize ulaşılabilir sosyal hedefler belirleyin. Örneğin, bir kafede bir yabancıyla sohbet etmek veya bir sosyal etkinliğe katılmak gibi.
    • Pratik Yapın, Pratik Yapın: Sosyal beceriler edinmenin en iyi yolu pratik yapmaktır. Arkadaşlarınızla ve ailenizle daha sık etkileşime geçin ve yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar yaratın.
    • Kendinizi Tanıyın: Güçlü ve zayıf yönlerinizi belirleyin. Güçlü yönlerinize odaklanın ve zayıf yönlerinizi geliştirmeye çalışın.
    • Bir Terapistten Yardım Alın: Sosyal kaygı veya özgüven sorunları yaşıyorsanız, lisanslı bir terapistten yardım istemekten çekinmeyin. Profesyonel destek, düşünce ve davranış kalıplarınızı değiştirmenize yardımcı olabilir.

Özgüveninizi geliştirmek zaman ve çaba gerektiren bir süreçtir, ancak sonunda buna değecektir. Tranko buskas ile, pratik yaparak ve kendinize inanarak, sosyal ortamlarda kendinizi daha rahat ve özgüvenli hissedebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ilaç kullanımını yanlış buluyorum tabiki yine de sizin kararınıza kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bugün yediğin ilaçlar yarın tırmalar. Açıkçası bu tür ilaçlara güvenemiyorum.

Orijinalden alıntı: Yesil Ok

ilaç kullanımını yanlış buluyorum tabiki yine de sizin kararınıza kalmış

Merhaba Hocam, öncelikle belirtmekte fayda vardı ben unuttum eklerim şimdi konuya;
    İlaç kullanmak, doğal terapi ile kendini iyileştirmek arasında tabi kıyas yapılamaz ama dostum her ne kadar gerek yok! iyim ben desek bile;
    İhtiyaç vardır, vardır ve bu kaçınılmazdır. Bu ilaçlar öyle insanı şalofaş, şaftı kaymış, kanser hastası olup yatak da ölümü bekleyen birilerine verilir. Benim bahsettiğim ilaçlar, basit ve insana enerji veren ilaçlardır. O yüzden " aaa antidepresan mı bulaşma şöyle olur, böyle olur falan filan... " ya bırak kardeşim ya! o adam o işin, hastalığın uzmanı olabilmek için okul okuyor öyle doktor oluyor bir git onu dinle biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megge -- 10 Ocak 2016; 21:57:41 >

• Geçen sene doktor bi ilaç vermişti çenemi açamadım 2 gün frenkeştayn gibi gezdim.
    Klasik çözüm spor salonu dambıl kaldırınca zaten otomatikmen rambo oluyorsun.
  • burda da bi üye vardı asosyalim diye konu açıyordu ondan sonra bi ara doktora gittim şu ilacı aldım çok iyi geldi şuan süperim falan demeye başladı şimdi yine asosyalim diye konu açıyor ilaç çozum değildir bide sanki doktorsunuz ilaç oneriyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vern Schillinger

burda da bi üye vardı asosyalim diye konu açıyordu ondan sonra bi ara doktora gittim şu ilacı aldım çok iyi geldi şuan süperim falan demeye başladı şimdi yine asosyalim diye konu açıyor ilaç çozum değildir bide sanki doktorsunuz ilaç oneriyorsunuz

nick yakıyor. olm sindirerek oz izlemiş bir adamın özgüvensiz gezmesi çok zor bence. geçen sene bir hafta kendimi eve kapayıp oz izlemiştim, çıktığımda çevremde akan hayat çok basit ve sıradan gelmişti. ve hala da geliyor.

Orijinalden alıntı: Vern Schillinger

burda da bi üye vardı asosyalim diye konu açıyordu ondan sonra bi ara doktora gittim şu ilacı aldım çok iyi geldi şuan süperim falan demeye başladı şimdi yine asosyalim diye konu açıyor ilaç çozum değildir bide sanki doktorsunuz ilaç oneriyorsunuz

Yoo, ben ilaç kullandım ve gayette sonuç verdi.
    Güvensizlik hissetiğinde, sana o güveni vermek için dopamin reseptörlerinde ki ayarlamalar ve o esnada sana bir takım hormonları gönderimini ayarlayıp güzel düşüncelere konsantre eden ilaçlar neden çözüm olmasın ki? biz çok gördük işe yarıyor abi süpermiş diyen adamları.

• Beni de çok sever kızlar, çok sempatikmişim öyle diyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Beni de çok sever kızlar, çok sempatikmişim öyle diyolar.

Çok var daha da çoğaldı karşı cins ile aram gelişti.
    Fakat, kesinlikle hiç birinin beni yakışıklı, sempatik veya karizmatik olduğu için arkadaş olduklarını sanmıyorum.

Onların istedikleri sadece ve sadece arkadaşlık. Normal bildiğin aşk, cinsellik içermeyen bir dostluk. Bende Aynen o şekilde davranıyorum o yüzden.

2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
  • Psikiyatri yalandır. Modern dünyanın insanlar üzerindeki lanetidir. Modern dünyanın kapitalistlerine hizmet eder

Madem ilacı çok seviyorsunuz uyuşturucu kullanın aynı şey. Ama zararı var değilmi.

Olay ilaçta değil ilaç kısa süreliğine sizi üst seviyede tutar ama ilaçsız duramazsınız. Burada anlamanız gereken eğer ilaç beni o seviyede tutuyorsa ben ilaçsızda o seviyede durabilirim. O zaman anlayışımı değiştirmem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 10 Ocak 2016; 22:06:03 >

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • Hocam şuan ilaçları bıraktın mı peki ?

Orijinalden alıntı: Psychological Fetai

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Beni de çok sever kızlar, çok sempatikmişim öyle diyolar.

Çok var daha da çoğaldı karşı cins ile aram gelişti.
    Fakat, kesinlikle hiç birinin beni yakışıklı, sempatik veya karizmatik olduğu için arkadaş olduklarını sanmıyorum.

Onların istedikleri sadece ve sadece arkadaşlık. Normal bildiğin aşk, cinsellik içermeyen bir dostluk. Bende Aynen o şekilde davranıyorum o yüzden.

Adamına göre muamele bro

• quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Psikiyatri yalandır. Modern dünyanın insanlar üzerindeki lanetidir. Modern dünyanın kapitalistlerine hizmet eder

Madem ilacı çok seviyorsunuz uyuşturucu kullanın aynı şey. Ama zararı var değilmi.

Olay ilaçta değil ilaç kısa süreliğine sizi üst seviyede tutar ama ilaçsız duramazsınız. Burada anlamanız gereken eğer ilaç beni o seviyede tutuyorsa ben ilaçsızda o seviyede durabilirim. O zaman anlayışımı değiştirmem gerek.

BULL SHIT!

Saçmalık! ilaçları kullandıktan sonra, o ilaçların amacı sana nasıl daha iyi hissedebileceğini öğretmesidir. " aa gerçekten de bunlar olurken demek ki iyi hissedebiliyormuşum " düşüncesini kulağa küpe etmektir.

Bıraktım ve hala aynen devam... Gayette iyim. Bir kere senin düşüncen yanlış! bu xanax değil ki? günü kurtarmalık ilaç olsun! öyle attığın gibi çat patlıyorum, clublarda eğleniyorum falan yok! bunun daha en az 1.5, 2 ay bekleme süresi var etki etmesi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychological Fetai

quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Psikiyatri yalandır. Modern dünyanın insanlar üzerindeki lanetidir. Modern dünyanın kapitalistlerine hizmet eder

BULL SHIT!

Saçmalık! ilaçları kullandıktan sonra, o ilaçların amacı sana nasıl daha iyi hissedebileceğini öğretmesidir. " aa gerçekten de bunlar olurken demek ki iyi hissedebiliyormuşum " düşüncesini kulağa küpe etmektir.

Bıraktım ve hala aynen devam... Gayette iyim. Bir kere senin düşüncen yanlış! bu xanax değil ki? günü kurtarmalık ilaç olsun! öyle attığın gibi çat patlıyorum, clublarda eğleniyorum falan yok! bunun daha en az 1.5, 2 ay bekleme süresi var etki etmesi için.

Aynı şeyi yazdım. İlaçlar sizi üst seviyeye çıkarır dedim. Oraya çıkabileceğinizi görünce sizde kendinizde çıkabileceğinizi görün diye.

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.

• Çok uğraşmışsın, alt tarafı kimseyi umursamayıp ölümlü dünyada doyasıya dilediğini yapacaksın. Yarın ölecekken birine seni seviyorum demek bir şeyi değiştirmeyecek, gene öleceksin. Ölmeden önce yapmakta çekindiğin şeyleri çok arar olmak istemiyorsan şimdiden yapıp ölünce rahat rahat tahtalı köye gidersin.

• Diyoruz ki hocam, " Allah, kitap rızası için bana yardım edin ben, bir insana merhaba bile diyemeyecek kadar özgüvensizim ve bu abartı değil kesinlikle ciddiyim yahu! İnsanlar ile konuşmaya utanıyorum, çok eziğim deyin.

Bu tabiri yapmak nasıl bir şey yahu şu an resmen asosyal insanları dışladın.Farkındamısın bu insanlar belli sebepler yüzünden insanlara olan güven ve inancını kaybetmiş kişiler ve sen bu insanlara kendilerini bu şekilde tanımlamalarınımı söylüyorsun.Asosyal insanları bu şekilde görmen ve onları dahada ezmen yanlış.Bu asosyal insanlara yardım etmez sadece kendilerine haraket etmelerini sağlamış olursun ayrıca hiçte yararlı bir tavsiye degil

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.