Şimdi Ara

Asosyalim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Annemler bana hep bilgisayar başında oturduğum için kızıyordu ve Asosyal olacağımı söylüyorlardı fakat ben onlara kulak asmıyordum. Geçen gün dışarı çıktım arkadaşlarla, arkadaşlar konuşuyor sohbet ediyor felan ben konuşmaya bi türlü katılamadım çok rahatsız hissettim kendimi, zaten uzun aradan sonra çıkıyorum dışarıya. Yani bu beni çok rahatsız etti. Mesela komşuyla konuşuyorum, daha doğrusu konuşamıyorum çünkü adamın/kadının sorduğu dışında hiç konuşmuyorum sohbet edemiyorum. Haftaya birisine gideceğiz, yardım ederseniz sevinirim bu sorunu atlatmam lazım.

• dostum inan ayniydik. oyun manyagiydim hala oyleyim asosyaldim evet takmiyordum oyunlarim ve pcim vardi kimse ilgilendirmiyordu beni banane deyip geciyordum. ama sen ogrencisin ve ozgursun? ben ise girerek atlattim bunu sende asik olarak atlatabilirsin birine asik ol karsilik vermesinin onemi yok ona mektuplar yaz hikayeler oku onu arastir. onu arastirirken kendi benligini bulacaksin zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha etkili şeyler lazım. :/
  • Haber oku, maçları, yeni çıkan albümleri ve genel olarak gündemi takip et. Zaten muhabbetin konusu ya bunlar ya da karı kız olur
  • Hocam bende asosyallikten ayrica ozguven problemi var, mesela iyi aksamlar diyecem, abi sesim kulagimdan cikiyor resmen

• Başka ya lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcadkli

Başka ya lütfen yardım

Başka ne yapmamızı bekliyosun kardeş yeni dil mi takalım sana ? Her normal insanın yaptığı gibi konuşacaksın muhabbet edeceksin işte, kuantum fiziği hakkında mı tartışıyolar ne yapıyolar da sen muhabbete katılamıyosun anlamadım ki. Yukarıda bilgili olman gereken konuları bile sıraladım.

Her şeyden önce ortama girdiğinde ne konuşuyorlar, nasıl konuşuyorlar, nasıl hareket ediyorlar bunları analiz edip uygulamak varken gelipburda cevap araman bile mantıksız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zenginim
    7 yıl önce açıldı
    Kızlarla tanisamiyorum yardım !!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 000cat

Hocam bende asosyallikten ayrica ozguven problemi var, mesela iyi aksamlar diyecem, abi sesim kulagimdan cikiyor resmen

sesinizin nereden cikmasini bekliyordunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

quote:

Orijinalden alıntı: 000cat

Hocam bende asosyallikten ayrica ozguven problemi var, mesela iyi aksamlar diyecem, abi sesim kulagimdan cikiyor resmen

sesinizin nereden cikmasini bekliyordunuz?

Ağzından mı çıkacak bide töbe töbe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim asosyalliği ya arkadaş grubuna katılarak azaltabilirsin ya da iş hayatına başladığın da kendi kendine azalacaktır, anlamazsın bile, tamamen kurtulmak için sabretmen lazım.
  • Kitap oku roman

Bol bol haber oku

Oyun kendini tekrar eden bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: arcadkli

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Annemler bana hep bilgisayar başında oturduğum için kızıyordu ve Asosyal olacağımı söylüyorlardı fakat ben onlara kulak asmıyordum. Geçen gün dışarı çıktım arkadaşlarla, arkadaşlar konuşuyor sohbet ediyor felan ben konuşmaya bi türlü katılamadım çok rahatsız hissettim kendimi, zaten uzun aradan sonra çıkıyorum dışarıya. Yani bu beni çok rahatsız etti. Mesela komşuyla konuşuyorum, daha doğrusu konuşamıyorum çünkü adamın/kadının sorduğu dışında hiç konuşmuyorum sohbet edemiyorum. Haftaya birisine gideceğiz, yardım ederseniz sevinirim bu sorunu atlatmam lazım.

seninki de sorun mu?
    sosyal olman için tek engel bu mu?
    kendine hep bilgisayar başında oturan arkadaşlar edin
    oyun falan konuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.