Şimdi Ara

Asosyal arkadaş- Bıktım artık-Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 yıllık bir arkadaşım var, aynı okuldaydık lisede yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi tabi okul içinde asosyallik pek kalmıyor. Ancak yaz geldiğinde onlarca kez aramama ve bulusma ayarlamama rağmen hiçbirine gelmiyor bu arkadaş. Face de whatsapp da 7/24 konusuyoruz ama sosyal bir ortamda susup pısıyor. Mesela en son 3.5 ay önce görüştük hala can dostum diyorum bu adama. Bugün çağırıyorum gel bulusalım diye diyor bana geç haber verdin. Birde bahaneci... Bu sene ankaraya okumaya gidecek üniversiteye, bende mezuna kalacağım. Belki eylülden sonra birbirimizi göremeyeceğiz ama çocuğun umrunda değil resmen bulusmasak da olur havasında. Sizce buna yol vermeli miyim?

Not: Çocuğun hiçbir şekilde sosyal fobisi yok. Klasik asosyal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinbl -- 6 Ağustos 2016; 21:47:37 >

• ü
  • asosyalerle arkadaş olmayın zaman kaybı. kendine faydası yok sana hiç olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensuski

asosyalerle arkadaş olmayın zaman kaybı. kendine faydası yok sana hiç olmaz.

cidden öyleymiş ya
  • Dh forumda takildigina gore sen de asosyal oluyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Dh forumda takildigina gore sen de asosyal oluyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: hüloğğğğğ

quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Dh forumda takildigina gore sen de asosyal oluyorsun?

Izle ve alacagim artilardan ne kadar dogru soyledigimi goe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnız yukarıda ki arkadaş doğru söylüyor sen asosyal olmasaydın şuan zaten onunla arkadaş olmuyor olurdun anlattığın story biraz saçma yani.
  • O çocuk ünie gittiğinde zaten seni tanımayacak. Kulüpler falan derken akıp gidecek.
  • yol verme dursun yani belirtme yol verdiğini , ama bir daha sende hiç yazma belli ki seninle görüşmek istemiyor dostum zorlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: lindseystomp

Yalnız yukarıda ki arkadaş doğru söylüyor sen asosyal olmasaydın şuan zaten onunla arkadaş olmuyor olurdun anlattığın story biraz saçma yani.

Ben hayatımda böyle bir alaka görmedim

• Yol falan verme. Evine git , o gelmiyorsa sen git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyalliğini kendisi çözecek sen yapacağını yapmışsın salla gitsin
  • Derdi vardır belki
  • Zorla guzellik olmaz salla

• bende arkadasinin durumundayim.sonunda karsidaki yani senin gibi olan pes etti.demem o ki o seninle takilmak istemiyor.isteseydi seni arardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_drmz

bende arkadasinin durumundayim.sonunda karsidaki yani senin gibi olan pes etti.demem o ki o seninle takilmak istemiyor.isteseydi seni arardi.

İyide ben bu çocuğu sıkboğaz etmiyorum. Sadece arayıp hal hatır soruyorum ki kendisi de bana en yakın arkadasım sensin bir sen halimi hatrımı soruyorsun diyor. Ama iş bulusmaya geldi mi yok.

• Kendisi evde ne yapıyor biliyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcimen98

Kendisi evde ne yapıyor biliyormusun ?

7/24 dizi film ve maç izliyor. Ve facede benimle mesajlaşıyor

• Hocam bilgisayar bağımlısı arkadaşın çıkması zor bi aralar bende online oyuna sarmıştım arkadaşım dışarı çıkaramazdı neyseki oyunu bıraktım tavsiyem arkadaşınında sevdiği etkinlikleri yapın filmi sinemada izleyin mesela
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.