Şimdi Ara

asosyal adam için part time iş tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

artık bıçak kemiğe dayandı

günlük 2.5 lira ile yaşamayı denedim olmuyor ne yazıkki max 3 gün dayanabildim

bu yaştan sonra ailemden de para almak istemiyprum ciddi yeter artık almıycam tek kuruş

aynanda üni okurken bi yandan da part time çalışmak istiyorum beyler.

lakin bazı sorunlar var. bu yüzden çok kafam bozuk. bu sorunlar şunlar:

1- iş yok. en baba sorun bu olsa gerek. diğer hiçbir sorun olmasa bile sadece bu yeterli bişey aslında. millet full time bile işe almıyor part time nasıl iş bulacam ben ? bir açık yer varsa 100 tane kişi vardır girmek isteyen heralde. niye beni seçsinler?

2- ben hiçbir iş becerememki? en klasik örnekler genelde mekdanılsta giyim kuşam tükanlarında çalış oluyor. ben buralarda yapamam beyler. statüyle falan alaksaı yok, ego durumu değil yani. Ben gerçekten yapamam bunu çünkü bana göre değil. ben asosyalim ,neden asosyalim çünkü insanlara selam vermek bile aşırı zor geliyor. çok zorlanıyom. işte o yüzden bu basit görünen işleri bile yapamam. zaten kulağımda da sorunlar var kelimeleri tam seçemiyorum insanlarla konuşma tecrübem olmadıgı için , ciddi ciddi duyma sorunlarım var 100 kere tekrarlatıyom bazı şeyleri. çok üzücü bi durum

3- aynanda hem okul hem iş gidicek mi abi ? bu da gerçekten büyük bi sorun,okul zaten uzamış etmiş , onca dert stres arasında, evde de kendimi geliştirmem gerekiyorken bir de işe mi gidicem abi. kendime nası zaman bulucam ne zaman kafayı kaldırıp oh diyecem ben ? hele vize final dönemi offf iyice ölürüm heralde abi çok zor ya.

evet şimdi benim gibi bi adama ne önerirsiniz? gerçekten ailemden almak istemiyorum zaten başka şeyler de var alamıycam almıycam ailemi yok bilin. napıcam şimdi ben

sonra derler ki niye depresyondasın ,ben depresyona girmiyim de kim girsin abi kafayı yiycem allah kimseyi parasızlıkla sınamasın

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz

• İnşaat ameleliği sana uygun, taşıma işleri işte böyle yük taşıyan. Un taşıyorlar fırınlara sabah falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ARTIK SEN BİR ZOMBİSİN.
    SADECE EKMEK PARASI İÇİN SAATLERCE ÇALIŞACAKSIN.
    İŞ SEÇMEYECEKSİN.
    VEEEEEEEE EN ÖNEMLİSİİİİİİİİİİİİİ
    OYUNU TAK TAK TAK DİYE REİS-İ CUMHURUMUZ ULU ÖNDER RECEP TAYYİP ERDOĞANA BASACAKSIN.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @hamza5806 @pakaji beyler yardım
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Pazarda kadın iç çamaşır sat. Hem ortam yaparsin hem para kazanırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zurnalog

@hamza5806 @pakaji beyler yardım
    Usta asosyalligi yeneceksin asosyal adam yazılımcı bile olamaz

Bir kafade ise gir ufak bir yer olsun

Merak etme sorun olmayacak

Ilk baslarda garip gelecek

Haftada 1 2 sorunlu musteriler olacak

Ve bu sayede sertleseceksin insanlara alisip kayıtsızlasacaksin

Insanlari duymada zorluk cekme bende de cok vardi sonra sadece anda olmaya basladim düzeldi o an baska bir sey dusunme sadece o insanin gozune bak

Gerci yillar sonra dun yine oldu gerizekalinin biri el yapimi gül satmaya calisti ne dedigini anlamadim en son agiz burun dalacaktim cok sinirlendim bi anda gülü ittim yok yok falan dedim devam ettim ne mal adamlar var ya

• hajı sen şehirde sanayiye doğru git. orada marangozlara git özellikle. bisikletle gidip gelinecek mesafede olsun ki yol parası çıkmasın. sanayide camcı egzozcu derken yardır oraları işte.madem giyim mağazasında yapamıyon. marangoz sana göre. marangozcuda herkes belden aşağı konuşur.ben eskiden marangozda çalıştım. meyve kasaları yapıyorduk. orda baya para yapıyordum soluksuz çalışıyordum lise 1 ve 2de yazları.beni biliyorsun paso yurtdışı tavsiye ederim. yurtdışı işlere de bak. kazakistan romanya o bu derken iş çıkar belki. ölüsüne 1800dolar maaş veriyorlar.şantiyede kalsan senede en az 15bin dolar para yaparki o da senede 100bin tl eder.hiç fena değil.

Orijinalden alıntı: Zurnalog

@hamza5806 @pakaji beyler yardım
    Hocam?????

• En az 1-2 yıl tecrüben varsa, Üniversite mezunuysan ve Askerliğini bitirmişsen, İngilizce veya Arapça dillerinden en azından birini biliyorsan, mağazalarda Satış Danışmanlığı, Kasiyerlik gibi işlere başvurabilirsin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.