Bildirim
Aslında matematik çok kolay ve zevkli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
son cümle yanlış mat1 le mat2 nin uzaktan yakından alakası bulunmamakta -
Tabi çok kolaydır zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nexus can
bundan 2 yıl önce hiç matematik bilmezdim 5-8 bile yanlış söylerdim ama öyle değil artık eğer 1 sene dişinizi sıkıp mat1 öğrenirseniz ben daha önce bunlardan mı kaldım diye güler durursunuz. hem mat1 öğrenirseniz mat2 çerez gelir diferansiyel bile çözersiniz.
yöntem olarak nasıl bir yol izlemeli peki?sen nasıl öğrendin? -
hocam herkez böyle diyor mat 1 'e çalışsan bile mantık işi ve o anki durumuna bağlı fakat mat 2 'de biliyorsan kesin yaparsın diyorlar ozaman mat 1'le vakit kaybediceğime hiç olmazsa mat 2'ye çalışayımda zamanım boşa gitmesin böyle yapmak doğru mudur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4232062yk -- 9 Ocak 2016; 23:48:03 > -
Mat1 i çok severim ama mat2 de bir şeyler öğrenmek gerekiyor. O yüzden hiç mat2 bilmiyorum ve sevmiyorum. Tüm dersler mantık üzerine kurulmalı bence. -
mat2 mat1in devamidir. yoerumlar cok sacma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende seviyorum
temelim yok ve matematik yapamıyorum. -
Konu başlığının ana fikrini hala anlayabilmiş değilim. -
Yapamıyorum ama gerçekten çok kolay. Sadece aptal olduğumuz için Matematik zor diye kendimizi kandırıyoruz.
Her ders gibi şahıstan bir şeyler ister fakat eğlenceli bir derstir. Soru çözünce aldığınız dopamin inanılmaz. Seks yapma, matematik çöz. -
Bilirsen kolay
Bilmek için çaba gerekir. Her sefanın cefası olur
Son olarak herkes iyi seviye matematik bilecek diye birşey yok ama mat1 seviyesi yapılabilmeli
quote:
Orijinalden alıntı: BayRealist
Yapamıyorum ama gerçekten çok kolay. Sadece aptal olduğumuz için Matematik zor diye kendimizi kandırıyoruz.
Her ders gibi şahıstan bir şeyler ister fakat eğlenceli bir derstir. Soru çözünce aldığınız dopamin inanılmaz. Seks yapma, matematik çöz.
Söylediğiniz en cok geometri icin geçerli.
mat 1 çok çok az bir çalışmayla yapılabilir. ve bana çok zevkli geliyor beynimin çalıştığını hissediyorum
ama mat 2'nin konuları tamamen g*tten sallama. yani adamlar demiş ki ortaya sallama bir konu atalım da matematik konuları çoğalsın. ciddi ciddi parabolü gerçek hayatta nerede kullanacağız? -
Adam haklı beyler .
Anadolu lisesindeyken
9.Sınıf Matematik -Geometri Karnede 1
10.Sınıf Matematik -Geometri Karnemde 0 idi hoca 45 45 verip 1 düşürmüştü.
sonra son 2 sene çalıştım
11.sınıf mat geo 3-4
12. sınıf mat ortalaması 98.5 geometri ortalaması 95
Diploma notu 72.
YGS Mat 36 doğru 3 yanlış
LYS MAT 45 doğru 3 yanlış
LYS GEO 27 doğru 1 yanlış
3 Senedir hacettepe ing işletme de okuyorum. Onca matematik yaptın niye burdasın demeyin edebiyat ve coğrafya sevemedim
not nasıl mı başladım ''antrenmanlarla matematik ve geometri'' kitaplarını çözdüm sonra dedim kolaymış şunu da deneyeyim bunu da derken matematik geometri benim için bulmaca çözmek gibi oldu. ygs lys deki yanlışlarımda hep artislikten hani hızlı çözüyoruz ya kontrol etmemekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 10 Ocak 2016; 0:54:06 > -
Arkadasa sonuna kadar katiliyorum matematik ile aram yoktur ama antremanlarla matematik kitabi aldim ve devam ediyorum, gercekten matematigi cozecegim artik.Sampiyonluk sizinle baslar arkadaslar.
Çalışınca zaten yaparsın, çalışıp da yapamıyorum diyen, kendini kandırır. -
Üniversitede matematik okuyorum. Biri şunun üstüne topoloji ya da analiz dersi atsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X