Şimdi Ara

Aslantepede Kriz bitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Ben kendi forumumuzda hiç üşenmeden aylardır "cehennmi inşaa eden melekler" diye zevkle hepsinin fotoğraflarını tek tek eklemiştim. Zevkle de tek tek sildim.

Ben de işçi çalıştırıyorum ve emeğin kutsallığına inanırım, her türlü ödemeden önce çalışanların ücretlerini haklarını veririz.

İşçiler alacağını istemekte, iş bırakmakta sonuna kadar haklıdır. Ama haklı iken bu inşaatın medyatik yönünü kullanarak haksız duruma düştüler. Sanki Eren talu, TOKI gibi markalarda paraları kalacaktı. Dünyanın dört bir yanında herkes bu krizden kendine düşen payı alırken, onlar sebat etmeyi bilemediler.
    Belki haber çıkarmak için kendilerini buna iten basın mensuplarının tuzağına düştüler, ama kafalarını kullanamadılar, hak ettikleri gibi işsiz kaldılar.

Gerek bu fotodaki gibi sırıtıp gerinerek, gerek karayoluna uzanıp zafer işaretleri ile gülümseyerek gerekse bayrağımızı indirme cüretini göstererek hadlerini aştılar, melek olma sıfatını yok ettiler.

Aslantepede Kriz bitti

Bu kriz ortamında onlara inşaatlarda olmasa bile medyatik şovlarda ekmek çıkar diye inanıyorum.

Hadi güle güle !!!

İyi de güzel kardeşim adamlar 3 aydır para almıyorlar. Paraları kalmayacak ne demek? Paraları kalmayacak diye isterlerse stad bitince versinler, nasıl hoş olmaz mı? Bu adamların bakmakla yükümlü oldukları bir aileleri yok mu? Belki de bir çoğunun tek ekmek kapısı orasıydı. Kendiniz 3 ay evinize para götüremediğinizi düşünsenize. Tabi tuzunuz kuru öyle havadan civadan sallarsınız.
    Yazmıştım yine yazıyorum; bu çalışanların kültür seviyeleri az çok belli, bayrak indirmenin bile ne olduğunu bilmiyorlardır, belki teşvik edilmiş bile olabilirler. Burada eğitimsizliğin öne çıktığını düşünüyorum. Adamların sırıtması ise tamamen gazeteye çıkacak olmanın verdiği heyecandır.

haklısın ama sence bunu demek dogrumu
    http://www.holigan.com.tr/NewsVideo.php?videos_id=1578

sen acık acık tehtik ediyorsunn herkez hep bardagın boş tarafından bakmış 300 kişi işsiz kaldı diye ben dolu tarafından bakıyorum yeni 300 kişi iş sahibi oldu .

�� Welcome To Hell ��

• insanlar ne kadar ikiyüzlü ya.inanmak istemiyorum bu kadarına da.
    kardeşim gs yi eleştirmiyor kimse burada.
    işçiyi çalıştırıp 3 ay maaşını vermeyen sonra da tamam o zaman öleyse böle deyip işten çıkaran adam(!) ı tartışıyoruz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Ben kendi forumumuzda hiç üşenmeden aylardır "cehennmi inşaa eden melekler" diye zevkle hepsinin fotoğraflarını tek tek eklemiştim. Zevkle de tek tek sildim.

Ben de işçi çalıştırıyorum ve emeğin kutsallığına inanırım, her türlü ödemeden önce çalışanların ücretlerini haklarını veririz.

İşçiler alacağını istemekte, iş bırakmakta sonuna kadar haklıdır. Ama haklı iken bu inşaatın medyatik yönünü kullanarak haksız duruma düştüler. Sanki Eren talu, TOKI gibi markalarda paraları kalacaktı. Dünyanın dört bir yanında herkes bu krizden kendine düşen payı alırken, onlar sebat etmeyi bilemediler.
    Belki haber çıkarmak için kendilerini buna iten basın mensuplarının tuzağına düştüler, ama kafalarını kullanamadılar, hak ettikleri gibi işsiz kaldılar.

Gerek bu fotodaki gibi sırıtıp gerinerek, gerek karayoluna uzanıp zafer işaretleri ile gülümseyerek gerekse bayrağımızı indirme cüretini göstererek hadlerini aştılar, melek olma sıfatını yok ettiler.

Aslantepede Kriz bitti

Bu kriz ortamında onlara inşaatlarda olmasa bile medyatik şovlarda ekmek çıkar diye inanıyorum.

Hadi güle güle !!!

İyi de güzel kardeşim adamlar 3 aydır para almıyorlar. Paraları kalmayacak ne demek? Paraları kalmayacak diye isterlerse stad bitince versinler, nasıl hoş olmaz mı? Bu adamların bakmakla yükümlü oldukları bir aileleri yok mu? Belki de bir çoğunun tek ekmek kapısı orasıydı. Kendiniz 3 ay evinize para götüremediğinizi düşünsenize. Tabi tuzunuz kuru öyle havadan civadan sallarsınız.
    Yazmıştım yine yazıyorum; bu çalışanların kültür seviyeleri az çok belli, bayrak indirmenin bile ne olduğunu bilmiyorlardır, belki teşvik edilmiş bile olabilirler. Burada eğitimsizliğin öne çıktığını düşünüyorum. Adamların sırıtması ise tamamen gazeteye çıkacak olmanın verdiği heyecandır.

Bu kadar uzun yazacağına iki kelime ile özetleyebilirdin.
    "demagoji yapıyorum"

• ADNAN POLAT EFENDİ HİÇ SIKILMADAN TARAFTARIN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA NE DEDİ:

Hayırlısı ile stadımızı 2010-11 sezonu ile birlikte açacağız.

Yav 1 ay öncesine kadar açılış 29 ekim 2009 du.

YA Sen koskaoca Galatasaray klübü başkanısın..Rotary derneği değil bu....Ayıptır.Utan...

Eren Talu denen yüklenici nin bu işçilere para ödemediği işin son 3 ayda nerdeyse hiç yürümediği belli değilmiydi?

2002 yılından başlayarak elinde maketlerle orayı burayı gezen Canaydın la başlayan stad macerası(tabi evvelide var Cansun-süren dönemine uzanan ama o zamanlar lafta projeler le) öğrencisi Polat ın skandal açıklamaları ile devam ediyor.

Korkum 3-5 ay sonra bu inşaatın bu kafalarla tamamen duracağıdır...

Adnan Polat zaten sezon başında binbir şatafatlı merasimlerle gerçekleştirdiği Süper transferlerin balonunu ,sezon içinde bu oyunculardan birini çaresizlikten satarak ,başkanlık vizyonununda herkese göstermiştir.Biz daha neyi savunup konuşuyoruz.

Ödeyemeyeceğin paraların.gerçekleşmeyecek sözlerin altına girersen işte böyle aleme kepaze olursun..

• hadi günü kurtardınız
    işçilerin paralarını verip işten çıkardınız
    sonra yeni ekiplerle yeniden başladınız
    sonra....!!!!!
    diğer gelen ekip sadece Allah rızası için mi çalışacak
    veya şöyel söylim madem ki kaynağınız vardı da bu insanların haklarını neden yediniz...

Şimdi gitsinler bayrak istedikleri Aziz Amcaları iş bulsun bunlara.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • senin valideyi de "al kardeşim maaşına zam işine son" dedikleri gün gel aynı şeyler yaz beyzadecim butraya.
    bekara karı boşamak kolay diye bir laf var bildinmi sen onu?
  • bizim üniversitelerde insan hakları, iş hukuku falan boşuna okutuluyormuş demek, burası gerçek bir ülke olsaydı yer yerinden oynardı. 300 işçiye hem paralarını ödeme hemde işten çıkar yerine yenilerini al. bunun adı hukuksuzluktur. işçiler haklarını ararlarsa bence ciddi tazminat alırlar. ayrıca bahane edilen bayrak olayını tüm işçilere maletmek ne demek anlayamadım. burada amaç belli yeni işçilerle devam edip yine paraları ödenmediği takdirde daha az tepki vermelerini sağlamak, onlarda sorun çıkarırsa yeniden 300 kişi bulunur tabi. adam mı yok memlekette.

Orjinalden alıntı: ques7R

hadi günü kurtardınız
    sonra....!!!!!
    veya şöyel söylim madem ki kaynağınız vardı da bu insanların haklarını neden yediniz...

siz diyerek Galatasaray klübünü kastetme bu birincisi , kaynak olsaydı bunlar olmazdı kaynak olmadıgı için bu krizdede kredi alınmadıgı için böyle birşey ortaya cıktı bu ikincisi , şimdi aziz amcaları onlara bayrak gönderecekmiş ya gitsinler onlardan iş istesinler haklı oldukları halde böyle yaparak haksız duruma düştüler bu ücüncüsü .

�� Welcome To Hell ��
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

senin valideyi de "al kardeşim maaşına zam işine son" dedikleri gün gel aynı şeyler yaz beyzadecim butraya.
    bekara karı boşamak kolay diye bir laf var bildinmi sen onu?

Bizim valide, zaten işi kendisi bıraktı ilkerciğim. Neyse konumuz bu değil zaten.

İnsanın hakkını araması vardır, HAKKINI araması vardır uygun yollarla.İkiside çok farklı şeylerdir. Bunu yaparak çokmu mutlu oldular şimdi. Mağdur durumdayken suçlu duruma düşmelerine ne gerek vardı. Show yapacağız derken,kakalak olmalarının ne anlamı vardı ki.
    Katen Kyoukotsu.

• suçlu oldukları ne astılarmı fb bayrağını hayır sadece dikkat çekmek için söylediler onlar da biliyorlar yapamayacaklarını.
    yazık yalnız insanlığın geldiği son noktayı gördüm ben bu topicde."bir futbol takımının adı geçiyor" diye başına geldiği taktirde ortalığı yıkacak adamlar neler söylüyor.yazık...ciddiyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

quote:

hadi günü kurtardınız
    sonra....!!!!!

siz diyerek Galatasaray klübünü kastetme bu birincisi , kaynak olsaydı bunlar olmazdı kaynak olmadıgı için bu krizdede kredi alınmadıgı için böyle birşey ortaya cıktı bu ikincisi , şimdi aziz amcaları onlara bayrak gönderecekmiş ya gitsinler onlardan iş istesinler haklı oldukları halde böyle yaparak haksız duruma düştüler bu ücüncüsü .

inşaat başında ki proje müdürü gibi konuşuyorsun
    o da aç kalan insan meselesini bu kadar basit açıklıyor çünkü

• quote:

quote:

quote:

hadi günü kurtardınız
    sonra....!!!!!

inşaat başında ki proje müdürü gibi konuşuyorsun
    o da aç kalan insan meselesini bu kadar basit açıklıyor çünkü

öncedende yazdıgım gibi sen cıkan 300 kişiyi işsiz kaldıgı için bardagın boş tarafına bakıyorsun bende gelen 300 kişiyi yeni iş buldukları için dolu tarafına bakıyorum aramızdaki fark bu ...

�� Welcome To Hell ��

• quote:

suçlu oldukları ne astılarmı fb bayrağını hayır sadece dikkat çekmek için söylediler onlar da biliyorlar yapamayacaklarını.

Kusura bakma İlker Bey hak böyle aranmaz. Haksızlar demiyorum,HAKLILAR ama hak böyle ucuz yollara başvurarak aranmaz. Dikkat çekmek istiyorlardı , dikkatin alasını çektiler. Bizim burlarda bi söz vardır ama 4 gün uçmak istemiyorum bunlara söyleyerek.

Kimse burda ortalığı yıkar mıkar diye laz cambazlığıda yapmasın. Yarın birgün aynı şey kendi stadlarında yapılmak istende işçilerin başına yıkacak olan kişler burda mazlum gibi görünen halkın savunuculuğunu yapmasın.
    Katen Kyoukotsu.

• neyse dolayısıyla bir şey daha ortaya çıkmış oluyor bilmem farkettin mi
    daha inşaat halindeyken bile zerre kadar bu millete yararı yok o tepenin
    acaba bittikten sonra ne işe yarayacak.

quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Kusura bakma İlker Bey hak böyle aranmaz. Haksızlar demiyorum,HAKLILAR ama hak böyle ucuz yollara başvurarak aranmaz. Dikkat çekmek istiyorlardı

zerre kadar masumiyetine inanmam ama helal olsun medyaya diyorum bu sefer
    eğer ki o görüntüler medyaya yansımamış olsaydı
    halen o insanlar haklarını alamamış olacaktı

bu olaylar sonrasın da pek muhterem yüklenici firma yetkilisi talunun açıklaması da bir o kadar terbiyesizce bence

Eren Talu : "Bizi asıl üzen‚ işçi denen bu insanların Galatasaray bayrağını indirmesi‚ ´para geldi mi‚ dekontunu bize yollayın´ gibi taleplerle bizi aramaları

yeni bir ırk doğmuşta haberimiz yokmuş helal olsun vallahi size

• toki ye bence hesabı sorulmalı.admların hem parasını verme sonra da işten çıkar.
    adamların dediklerine de bakmayın paralarını almak için söyledikleri besbelli

neyse dolayısıyla bir şey daha ortaya çıkmış oluyor bilmem farkettin mi

kenidini böyle avutmaya devam et tmm mı ?

�� Welcome To Hell ��
  • Biraz yuzunuz olsa cikar ozur dilersiniz gecikmeden dolayi...
    Ama her aksam havyar yiyen adam‚ evine ekmek goturemeyen adamin halinden ne anlar...

quote:

neyse dolayısıyla bir şey daha ortaya çıkmış oluyor bilmem farkettin mi

kenidini böyle avutmaya devam et tmm mı ?

Teselli ikramiyesi 4 gün çıktı bol bol avunur artık.
    Katen Kyoukotsu.

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

suçlu oldukları ne astılarmı fb bayrağını hayır sadece dikkat çekmek için söylediler onlar da biliyorlar yapamayacaklarını.

Kusura bakma İlker Bey hak böyle aranmaz. Haksızlar demiyorum,HAKLILAR ama hak böyle ucuz yollara başvurarak aranmaz. Dikkat çekmek istiyorlardı , dikkatin alasını çektiler. Bizim burlarda bi söz vardır ama 4 gün uçmak istemiyorum bunlara söyleyerek.

Kimse burda ortalığı yıkar mıkar diye laz cambazlığıda yapmasın. Yarın birgün aynı şey kendi stadlarında yapılmak istende işçilerin başına yıkacak olan kişler burda mazlum gibi görünen halkın savunuculuğunu yapmasın.

bak ne demişim gsyi eleştiren yok.sen ne yapıyorsun gs yapmış gibi tavır takınıyorsun.aksine senin yaptığın benim yapmadığım.
    hak nasıl aranırmış bu arada söyle bakalım.3 aydır maaş almıyorsun evde çocuk ekmek bekliyor diğer tarafta 3. aya girmişsin kirayı vermemişsin evsahibi her akşam kapında.sonunda çık kardeşim evimden sana bir hafta müsahade diyor.
    ha bunları yaşamıyordsunuz değilmi bol keseden sallamak hak öyle aranmaz böle aranır demek kolay... ama ben bunları yaşadım ve ne demek olduğunu biliyorum...
    sayın eren talu avukatları...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.