Şimdi Ara

Aslantepede Kriz bitti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işcilerde haklı 3ay uzun süre 1000ytl alsa 3000ytl örnek atıyorum ve bunların başka geliride yokdur tek maaşları budur evleri kira ise çoluk çoçuk derken çok zordur ama işciilerde işi şova vurdular bayrak indirme hemde yok fb bayrağı çekeriz vs demeleri hoş değil o işciler bu yanlışı yapsalardı ilk önce Ua tarafından linç edilirdi haberleri yok tabi bunların sonra kapının önüne konurdu şu kriz döneminde çok işsiz var zaten ama bunlara gerek kalmadan paraları ödendi ama burda gs klubunun suçu yokki maaşlarını bizmi ödücez?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

suçlu oldukları ne astılarmı fb bayrağını hayır sadece dikkat çekmek için söylediler onlar da biliyorlar yapamayacaklarını.

Kusura bakma İlker Bey hak böyle aranmaz. Haksızlar demiyorum,HAKLILAR ama hak böyle ucuz yollara başvurarak aranmaz. Dikkat çekmek istiyorlardı , dikkatin alasını çektiler. Bizim burlarda bi söz vardır ama 4 gün uçmak istemiyorum bunlara söyleyerek.

Kimse burda ortalığı yıkar mıkar diye laz cambazlığıda yapmasın. Yarın birgün aynı şey kendi stadlarında yapılmak istende işçilerin başına yıkacak olan kişler burda mazlum gibi görünen halkın savunuculuğunu yapmasın.

bak ne demişim gsyi eleştiren yok.sen ne yapıyorsun gs yapmış gibi tavır takınıyorsun.aksine senin yaptığın benim yapmadığım.
    hak nasıl aranırmış bu arada söyle bakalım.3 aydır maaş almıyorsun evde çocuk ekmek bekliyor diğer tarafta 3. aya girmişsin kirayı vermemişsin evsahibi her akşam kapında.sonunda çık kardeşim evimden sana bir hafta müsahade diyor.
    ha bunları yaşamıyordsunuz değilmi bol keseden sallamak hak öyle aranmaz böle aranır demek kolay... ama ben bunları yaşadım ve ne demek olduğunu biliyorum...
    sayın eren talu avukatları...

T.C 'de birtek sen o ve işciler calısıyo zaten.T.C'de bir tek sen ve o işciler var zaten krizden etkilenen. Beyim bana acıtasyon yapma burda. Senin evine hiç 3 defa icradan gelip ne var ne yok götürdülermi? Senin evine hiç babanın senin okul masraflarını karşılamak için tevecilerden borç aldığı adamlar dayandın mı? Sen hiç aylarca kira ödemediğin oldumu? Senin hiç aylarca evine pazar harçlığı yapadığın oldumu? Senin ninen hasta iken baban parasızlıktan doktora götüremedi diye gözünün önünde hıçkıra hıçkıra ağladımı. Yavrum bana yokluk nedir bunun acıtasyonunu yapmasın kimse. Biz çok iyi biliyoruz neyin ne demek olduğunu.Bizde çalıştık yıllarca 300milyon karın tokluğuna.Bizde işten çıkarıldık patronun eski elemanı işe geri döndü diyo.Bizde biliyoruz coğu işverinin ne kadar or........ olduğunu.Konu bu değil.Konu hakkını show amaçlı kameraları hadi göster amcalara bibini diyene kadar show yapmaları. İndirmeseydi kardeşim bayrakları.Başka yöntem bulamadılarmı hak hukuk arayacaklar. Bizde işten çıkarıldık ama gidip patrona asarız keseriz demedik. Herşeyin bi yolu yordamı var. Valide 6 aydır aylık alamıyor. Gitti vermeyeceksen işten çıkıyorum dedi, çıktı. Şimdi hakkı olan parayı insan gibi gidip istiyor ne yani bunlar gibi show amaçlı dükkanımı yakarım desin.Dükkanın tabelasını indirip rakip firmanın tabelasını asarım desin. İnsan olana laf insan gibi söylenir.Gerisi o insanın insanlığına kalmış.Verirse verir vermezse zaten burnundan fitil fitil gelir kendi bulur.
    Son kez yazıyorum kimse bana aileleri bilmem neleri diye acıtasyon yapmasın, kapiş.

• Emekden yana ne kadar çok duyarlı arkadaşlar varmış. Tüm bunların aslantepede yaşanması ve ralip takım taraftarlarının bu duyarlılığı tek vücut göstermeleri de sadece tesadüf.
  • Aslantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi çerçevesinde devam eden yeni stadın inşaatında yaşanan sıkıntılar, divan kurulu toplantısında da gündeme gelirken, Eren Talu’nun babası Erdem Talu, inşaatı yılbaşında bitireceklerini söyledi.
    Güncel olaylar bölümünde söz alan, yüklenici firma sahibi Eren Talu’nun babası Erdem Talu, stat inşaatında mali sıkıntılar nedeniyle yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduklarını belirtirken, daha önce 29 Ekim 2009’da bitirilmesi planlanan inşaatı, gecikmeler nedeniyle yılbaşında tamamlayacaklarını söyledi.
    "Bir süredir yaşanan işçi hareketleri, bizi son derece rencide etmekte ve itibarımızı zedelemektedir" diyen Talu, şunları söyledi:
    "Maalesef buna basın da alet olmuştur. İşçiler, taşeronun sorumluluğunda. Biz her ayın 25’inde, hak ediş ölçüsünde para ödüyoruz. Şubat
    istihkakını eksik ödedik, mart ayında da ödeme yapamadık. Yani 1,5 aylık istihkak ödenmedi, ancak bugün ödemeler yapılıyor. Sebebi, bankalardan gereken finansmanın sağlanamaması. Bundan dolayı 1,5 aylık aksama oldu. Bizi asıl üzen, işçi denen bu insanların Galatasaray bayrağını indirmesi, ’para geldi mi, dekontunu bize yollayın’ gibi taleplerle bizi aramaları. Bunlar, bir işçinin bilebileceği şeyler değil ve özel bir organizasyonla yapıldığını düşünüyoruz. Değil Galatasaray bayrağını, hiçbir kulübün bayrağını aşağı indirmek kimsenin hakkı değildir."
    Erdem Talu, stat inşaatı için bugüne kadar 71 milyon dolar sarf edildiğini ve 100 milyon dolara daha ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek, "Birkaç bankayla mutabık kalındı. Bugün Dubai’deki ortaklarımız geliyor ve yarın bankalarla gerekli temaslar yapılacak. 1 Nisan’dan itibaren de yeni bir anlayışla inşaat devam edecek. Kaybettiğimiz 2 aylık bir süre var. Yılbaşında bu inşaatı bitireceğiz. Bize inanmanızı ve destek olmanızı candan bekliyoruz" diye konuştu.

vay vay vayy "işçi denen insanlar" haa bu muhtereme göre parayla adam olunuyor heralde bir de aşağılıyor dekont falan bilmemeleri lazım diye bu insanlar gurbette calısıp memlekete para yollayan insanlar para yollarken hic mi dekont görmemisler erdem talu efendi...yazık diyecek bir sey yok "işçi denen insanlar"

• o beğenmediği işçilerin sırtından kazanarak firma olmuşlar.adam safına girmişler.şimdi utanmadan işçi sınıfını aşağılıyorlar..
  • Bunlar işçi değil provakatör tıpkı burada taraftar olmayıp milleti galeyana getirmek için uğraşanlarla aynı kategorideler yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

T.C 'de birtek sen o ve işciler calısıyo zaten.T.C'de bir tek sen ve o işciler var zaten krizden etkilenen. Beyim bana acıtasyon yapma burda. Senin evine hiç 3 defa icradan gelip ne var ne yok götürdülermi? Senin evine hiç babanın senin okul masraflarını karşılamak için tevecilerden borç aldığı adamlar dayandın mı? Sen hiç aylarca kira ödemediğin oldumu? Senin hiç aylarca evine pazar harçlığı yapadığın oldumu? Senin ninen hasta iken baban parasızlıktan doktora götüremedi diye gözünün önünde hıçkıra hıçkıra ağladımı. Yavrum bana yokluk nedir bunun acıtasyonunu yapmasın kimse. Biz çok iyi biliyoruz neyin ne demek olduğunu.Bizde çalıştık yıllarca 300milyon karın tokluğuna.Bizde işten çıkarıldık patronun eski elemanı işe geri döndü diyo.Bizde biliyoruz coğu işverinin ne kadar or........ olduğunu.Konu bu değil.Konu hakkını show amaçlı kameraları hadi göster amcalara bibini diyene kadar show yapmaları. İndirmeseydi kardeşim bayrakları.Başka yöntem bulamadılarmı hak hukuk arayacaklar. Bizde işten çıkarıldık ama gidip patrona asarız keseriz demedik. Herşeyin bi yolu yordamı var. Valide 6 aydır aylık alamıyor. Gitti vermeyeceksen işten çıkıyorum dedi, çıktı. Şimdi hakkı olan parayı insan gibi gidip istiyor ne yani bunlar gibi show amaçlı dükkanımı yakarım desin.Dükkanın tabelasını indirip rakip firmanın tabelasını asarım desin. İnsan olana laf insan gibi söylenir.Gerisi o insanın insanlığına kalmış.Verirse verir vermezse zaten burnundan fitil fitil gelir kendi bulur.
    Son kez yazıyorum kimse bana aileleri bilmem neleri diye acıtasyon yapmasın, kapiş.

evet yavrum o dediklerinin hepsini yaşadım ben.ajitasyon o kelimenin yazılışı...
    sen de tam emrahmışın be abicim acıdım bak üzüldüm hiç sıkıntı çekmemişin dediğim için...

bak şimdi bu adamların krizi haftada 3 gün yerine 2 gün çıkabilmek barlara diskolara gidebilmek(tüüh) ferrari yerine q7 alabilmek(vah zavallılar) diğer taraftaki eve 2 gün ekmek götüremezse aç kalacak evdekiler.kira ödemese evden atılacak fatura ödemese elektiriği suyu kesilecek.
    hasta oluyorum bu tiplere ben bizim de vardı başımızda bi tane.adamın evi var herşeyi var sen kiradasın geliyor diyorki 3-5 ay maaş almasan ne olurdu azıcık dayanamadınız.ulan bişi söylicem şimdi forum tümden kapatılacak bırak benim ceza almamı...

ha bu arada bak nasıl buldu parayı verdi eren talucunuz iki dakikada.demekki isteyince bulabiliyor... o insanlar 3 aydır para alamazken neredeymiş?kraldan çok kralcı olmayın azıcık kendiniz olun kendiniz düşünün kendiniz konuşun,55 sefer söyledim size bunu... gs eleştirilmiyor işçinin emekçinin parasını vermeyen adam eleştiriliyor gs demişmiyim hiçbir yerinde herhangi bir mesajımın?bunu da en az 50 kere söyledim...

• quote:

bak nasıl buldu parayı verdi eren talucunuz iki dakikada

15 gün senin takvimde iki dakikaya mı tekabül ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zommby

quote:

demogoji canım yaptığın.lafın gelişi o iki dakika.
    bayrak mevzusu çıktı ertesi gün buldum parayı dedi.demekki işçinin çabası sonucunu aldı bir.
    ikincisi demek istese bulabiliyor.ya eren talu birinizin akrabası falanmı adama laf edildimi cengaver gibi atlıyorsunuz ortaya?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Zommby

quote:

demogoji canım yaptığın.lafın gelişi o iki dakika.
    bayrak mevzusu çıktı ertesi gün buldum parayı dedi.demekki işçinin çabası sonucunu aldı bir.
    ikincisi demek istese bulabiliyor.ya eren talu birinizin akrabası falanmı adama laf edildimi cengaver gibi atlıyorsunuz ortaya?

Valla mevzu olan bizim stadımız da sizi neyin ilgilendirdiğine bir türlü anlam veremiyoruz. Ne staddan, ne inşaattan, ne çalışan işçilerden, ne paradan, ne puldan hasılı hiçbir şeyin aslından astarından haberiniz yok ama maşallah dil pabuç kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.
    Emekden yana ne kadar çok duyarlı arkadaşlar varmış. Tüm bunların aslantepede yaşanması ve ralip takım taraftarlarının bu duyarlılığı tek vücut göstermeleri de sadece tesadüf.

Sorma ya birden sendika başkanı kesildi hepsi. Çoğunun derdi işçinin hak hukuku falan değil emin ol. Galatasaray'a nasıl laf sokarım derdindeler. He yavrum biz de yedik.
  • niye eren talu işçinin parasını vermiyor yanlış yapıyor dediğimiz içinmi dil pabuc kadar.yürüyün gidin işinize be.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

Emekden yana ne kadar çok duyarlı arkadaşlar varmış. Tüm bunların aslantepede yaşanması ve ralip takım taraftarlarının bu duyarlılığı tek vücut göstermeleri de sadece tesadüf.

Sorma ya birden sendika başkanı kesildi hepsi. Çoğunun derdi işçinin hak hukuku falan değil emin ol. Galatasaray'a nasıl laf sokarım derdindeler. He yavrum biz de yedik.

bu laf banaysa hiç öyle bir derdim yok bu konuda deniro.istediğim zaman gayet güzel sokabiliyorum lafı.bunda ise gs ile alakalı tek şey söylemedim çünkü gs ile alakası yok mevzunun.ama siz gsnin stadı diye bu rezilliği savunma derdindeyseniz burada bir yanlış var onu da hatırlatayım.1 ay sonra okuduğunuzda siz de(eğer emek iş hak hukuk derdinde olan biri iseniz)ya ölemiydi bölemiydi diceksiniz şimdi yürü be hey yavrum modundasınız...

• quote:

quote:

quote:

bu laf banaysa hiç öyle bir derdim yok bu konuda deniro.istediğim zaman gayet güzel sokabiliyorum lafı.bunda ise gs ile alakalı tek şey söylemedim çünkü gs ile alakası yok mevzunun.ama siz gsnin stadı diye bu rezilliği savunma derdindeyseniz burada bir yanlış var onu da hatırlatayım.1 ay sonra okuduğunuzda siz de(eğer emek iş hak hukuk derdinde olan biri iseniz)ya ölemiydi bölemiydi diceksiniz şimdi yürü be hey yavrum modundasınız...

Bu profile kim giriyorsa bu lafı üstüne alınabilir. O kadar çok kişi var ki isimleri aklıma geliyor çoğunun. Bizim savunduğumuz şey paralarının verilmemesiyle alakası yok. İlk önce bunu bi algılamak gerekiyor. Bizim savunduğumuz şey, kıçını devirip yatan işçi sıfatındaki bazı provakatörlerin bu olayı kullanıp Galatasaray'ın adını lekelememeleri gerektiği. 1 ay değil 1 yıl geçse bile bu düşüncem değişmez. Neymiş Fb bayrağı dikecekmiş. O zaman git Fb'nin kapısında yat, onlar sana iş bulsun. Aynı şey Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başına gelse ne yapardınız adım gibi biliyorum bana maval okumayın. Hamdolsun yazılanları okuyor takip ediyoruz.

• Biz aslantepeyi anbean takip ettiğimiz için neyin ne olduğunu biliyoruz. Sizler gibi işkembeyi kübradan sallayanların hak hukuk gak gugukları bizim zerre umurumuzda değil.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu profile kim giriyorsa bu lafı üstüne alınabilir. O kadar çok kişi var ki isimleri aklıma geliyor çoğunun. Bizim savunduğumuz şey paralarının verilmemesiyle alakası yok. İlk önce bunu bi algılamak gerekiyor. Bizim savunduğumuz şey, kıçını devirip yatan işçi sıfatındaki bazı provakatörlerin bu olayı kullanıp Galatasaray'ın adını lekelememeleri gerektiği. 1 ay değil 1 yıl geçse bile bu düşüncem değişmez. Neymiş Fb bayrağı dikecekmiş. O zaman git Fb'nin kapısında yat, onlar sana iş bulsun. Aynı şey Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin başına gelse ne yapardınız adım gibi biliyorum bana maval okumayın. Hamdolsun yazılanları okuyor takip ediyoruz.

provakatörlerde çıkacaktı onu engelleyemezsin de bu adı geçen 300 işçinin 700 işçinin neyse hepsi mi provakatör?
    yapmayın allahaşkına ya.beşiktaş değil babamın oğlu yapsa aynı şeyi yazarım,çünkü bu mevzulardan zcanı yanan biri olarak acaip hassasım..maval muvul senin burada yaptığına deniyor..
    zommbilmemne ne diyorsun arkadaşım sen?neyi işkembeden sallıyorum senin gibi biz de okuduğumuza duyduğumuza yorum yapıyoruz sen olayın içindemisin ne biliyorsun bizden fazla?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.