Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
793.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yani yıllardır bizim Ali Sami Yen stadımızla dalga geçen kendi stadlarını öven (%99,9 fenerli böyle), seyrantepe hatırası diye abuk subuk resimler çeken, biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu diyen fenerlilerin kendi kaşınması sonucu oldu bu durum. Kendileri istediler. Bizim aklımıza bile gelmezdi böyle çekişmeler. Bizim işimiz kupalarla sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onno66

ya arkadaşlar bi şeyi anlamadım bilen warsa anlatabilirmi.misafir takım yeri nin altında localar war.o şekılde mi olucak eger olursa savaş çıkar

heralde alt katlar büfe falan olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: onno66

ya arkadaşlar bi şeyi anlamadım bilen warsa anlatabilirmi.misafir takım yeri nin altında localar war.o şekılde mi olucak eger olursa savaş çıkar

o tribünde localar yok, cafe ve restaurantlar yer alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

şu tam orta sahayı gören yerden bir sezon sonra kombine alacağım..isterse 3bin TL olsun alacağım..çok kötü zamana denk geldi bu seneki satışlar, gittik güneyden aldık. ama 2012-2013 sezonunda yaşıyor olursam kesin o bölümden alacağım

Off hakkatten yaa.. Bide orda 7 tane koltuk var tam ortasındakinden aldınmı tadından yenmez, bide üstten görmek çok daha keyifli olur hakkatten tam ortadan alabilmek için bi tanıdık falan olması lazım mı arkadaşlar ben pek bilmiyorumda bu arada üst kat orta kısmın gs bonus indirimli fiyatı 2.363tl istanbulda olsam yemin ederim hemen alırdım ama malesef işte.. Bu sene mezun olayımda üniden alırım işallah gelirim 2 haftada bir

• uA forum'dan alıntıdır..kelimesi kelimesine...
    quote:

ingilterede ki yeni stadlarda da tribünler bizim staddaki gibidir.Bizim stad görüldüğü gibi sahaya gayet yakındır.

arsenal stadı

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

bizim stad

• Bizim stat Emirates'ten daha yakın ve daha dik.
  • az kaldı oturakların montajı ve çevre düzeni kaldı
  • Fotoğrafçılara bile pek yer kalmamış,rakip takımkın oyuncularını ısınırken düşünemiyorum zor işleri vallahi
  • Emritaste fotoğrafçıların olduğu yerde bizim tribünler başlıyor.
  •  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

[simage]http://www.galatasaray.org/images/galeri/1/1456/B_55a331e6caf8bc16ace724fd622e0845.jpg
    [/simage]

[simage]
    http://www.galatasaray.org/images/galeri/1/1456/B_cb0c2ae66f60e754d4b7d777c05a915c.jpg[/simage]

• Üst kat ve alt kattaki bariz renk farkı neden var acaba ?
  • üst katta demir korkuluklar var
  • Ondan olduğunu sanmıyorum.
  • Tamamen ondan grileştiriyorlar orayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Ondan olduğunu sanmıyorum.

Ondan.
  • Keşe bütün koltuklar alt kattakiler gibi olsaymış.Alt katlar daha hoş duruyor :) Ama buna da şükür :)
  • Benim için o renk farklılığı pek önemli değil zaten ama arkadaşım ciddi anlamda kafayı takmış durumda.
  • Bu renk farkını hesap ettiklerini zannetmiyorum
  • arkadaşlar yazılanlar arasında fenerbahçe ile Galatasaray'ın stadları karşılaştırılıyor,arada dağlar kadar fark var.Yaklaşık 3 hafta önce zemin inşaatı anlaşması sebebiyle ekibimle beraber stada TT arena nın içine girdik o zaman daha çimler yoktu bile.Stadta inanılmaz hümmalı,özverili mükemmel ekipler kurulmuş,ince işçilikte hassasiyet maksimumda.Ben hasta Gs taraftarı olarak ben hayatımda böyle birşey görmedim,gözlerime inanamadım.Ayrıca resimler gerçeğinle örtüşmüyor,Korner atacak futbolcu sehircilerin arasından çıkıp topa vurucak nerdeyse.Kimse yanlış anlamasın ama o stad Türkiye'ye göre çok fazla umarım herkes kıtmetini bilir.İş konusunda mutabık olmasakta kombine aldım ertesi gün Dogu tribününün üst katından blok 427 den
    O stadta çok zafer alırız 2 inci yarı takım orda basket maçı gibi oynar.Deplasman takımını tükürükle boğarsın başka söze gerek yok.

Gelelim Fenerbahçe'nin stadına,ilk defa geçen haftasonu derbiye ilk defa Ş.Saraçoğluna gittim.Stadın Her 4 köşesindeki dilimlerde görüş açısı yok,kör nokta var zaten oralara kimse oturmuyor(özellikle skorboard olan yerler),derbide boştu.Bizim stad nerdeyse 20 derecelik bir açı farkla daha dik ve görünüş mükemmel.Saraçoğlu'nun çatı kısımları branda gibi duruyor,ben bizim stadı görünce anladım daha iyisini yaptık,rahat olun eleştiren varsa, art niyet söz konusudur.Ulaşım konusun tam olarak oturması biraz zaman alabilir.

Benim herkese nacizane tavsiyem zor şartlarda olsak da kombinenizi almaya bakın,3 ay sonra bu dediklerimin tersini iddia edenler olursa ben buradayım.

•  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

• 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.