Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
793.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynen bende uzun süre bakıyorum resimlere bazen daldığım oluyo ilerde herşey çok güzel olacak..

bu stad uçuracak bizi UÇURACAK....
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

quote:

Orijinalden alıntı: Nörotransmitter

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Şükrü Saraçoğlu ile TTarena'mızın tribün yükseklik karşılaştırması.

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

Bu kadar fark olduğunu zannetmiyorum zaten Sercan yaptı bunu kendiside söyledi göz ayarı yapmış hemde daha bizim stayum ortada yoktu bunu yaptığında....

Bu kadar fark olması çok normal, bizde ilave olarak 1 loca katı var ayrıca orta kat olarak tabir ettiğimiz VIP koltuklarımızın yoğunlukta olduğu kat sayesinde 1. kat oldukça yüksek oluyor Kadıköye göre,

Kaldı ki bu resim ile net bir şekilde anlaşılıyor, Saraçoğlunda kullanılan koltuklar aynı düzen ile TT Arena stadına yerleştirildiğinde rahat 65bin kapasiteye ulaşılabilir.
    Buda kulübümüzün insiyatifinde olan birşey gelecek yıllarda ihtiyaç duyulduğu takdirde koltuk mesafeleri azaltılarak kapasite arttırımı kolaylıkla sağlanabilecek.

İnanılmaz bir proje, hergün stadımızı gördükçe inanamıyorum, şaka maka derken stadımız bitiyo, stadı canlı görmeyen arkadaşlar eğer istanbuldaysanız gidin görün, inanın resimlere bakarak büyüklüğünü anlayamıyorsunuz, canlı gördüğünüz zaman oha lan bune diyeceksiniz
    ben hergün okula giderken önünden geçiyorum, önce Samiyenden sonra Arenadan inanılmaz boyut farklılıkları var,
    Saraçoğlu stadınıda sık sık görüyorum haftasonları işe giderken geçiyorum önünden gerçekten ciddi boyut farklılıkları var...

Artık darısı Beşiktaşın başına diyelim, Ülkemizin böyle stadlara ihtiyacı var.

Sercan kendisi dedi ben yaptım ama doğru değil diye
    evet dediğin gibi bizim stad muhazan yükseklikte 50.000 lik stadlarda bu yükseklik çok nadir bunun sebepleri seninde dediğin gibi
    1.localar
    2.sahaya yakınlık(stad eninde yemiyor yukarı doğru artış gösteriyor)
    3.tribünler diklikleri
    benim demek istediğim o grafik yanlış ama bizim stad dahay yüksek olcak özellikle kale arkası fark atıyor olması lazım

• vaybe stad gittikçe ortaya çıkıyo şu süper kolanlara monte edilecek diğer demir nezaman takılmaya başlanacak.
  • Sadece Derbiler için kombine falan çıkıcak deniyordu.Bunların fiyatı hakkında bir bilgi varmı acaba?
  • Son resim çok güzel
  • quote:

Şu güzelliğe bakarmısınız

wowturkey.com

Allah nazardan korusun. Halen ortaya çıkacak şeyin fakında olmayanlar olabilir. İyi izlesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad
    vaybe stad gittikçe ortaya çıkıyo şu süper kolanlara monte edilecek diğer demir nezaman takılmaya başlanacak.

3 ve 4 celik cati makaslari hazir 2 gun icinde takarlar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

quote:

Şu güzelliğe bakarmısınız

wowturkey.com

10 dakikadır aralıksız fotoya bakıyorum...
    nası duygulandım gurur duydum anlatamam...
    off off muhtesem ötesi... tam bir collesium...
    gladiator arenası...
    bide su stadımıza kulp takıyolarya bravo yani...
    100bin kere gurur duyuyorum...

Sanki bir toprak kaymasında yıkılacak gibi geliyor burdan bana... Stadın vadiye bakan tarafı çok tehlikeli görünüyor uzaktan bakınca...

• @barbar aynı şeyı bende düşündüm çok kez. bı garıp gelıyor oralar. ama emınım önlemı alınmıştır.
  • son fotoğrafa abartısız 5-6 dk bakıp daldım.. çok gururlandım, bu stad için emeği geçen herkese çok teşekkürler..
  • bu vadi bölgesinde ortaya çıkan manzara hep bazı renkdaşlar için soru işareti oldu. stadyum kayalık bir zemin üzerine oturtulmuş durumda yani toprak kayması falan beklemesin kimse. ayrıca zemin sağlamtırmak içim atılan beton döşenen demir ile şükrüsaraçoğlu inşa edilirdi. stadyumla ilgili her şeyi söyleyin ama sağlamlığından şüphe etmeyin. dünyanın en dayanıklı yapılarından biri inşa edilmekte, deprem ve benzeri afetler içinde yardım merkezi olarak düşünülmekte. bu inşaat tüm bu kriterleri karşılayacak şekilde inşaa edilmiştir/edilmektedir.
  • ''Çok amaçlı'' olarak yapılan ve sürekli göz önünde bulunacak bir yapı için gerekli önlemler çoktan alınmıştır. Afet durumunda sığınak olarak düşünülen bu über stadyumun, taraftarın ''zıpla, zıpla, zıplamayan fenerli'' tezahüratı akabinde takla atması ironi olur.
  • Zaten tahmin edilenden daha sağlam yapılmış diye bir haber okumuştum. Toprak kayması ihtimalinden değil de şöyle düz bir zeminde olmasını tercih ederdim. Bir de neden yola dik veya pararlel değil de tuhaf bir açıyla yapıldığını bilen var mı? Birçok fotoğraf hep yukarıdan çekiliyor ve rahatsızz edici. Aslıdna her şey o kadar güzel ki sorunumuz bu
  • heyeceanladırıyo insanı
  • euro2016 sunumundaki videolarda hep stadımızın insaatını gösterdiler içerden biraz önce...

insallah kazanırız euro2016ı
  • Sizlere yeni bir hediye daha....

• @barbar

hocam, oraya mutlaka kazık uygulaması yapılmıştır, hem de öyle böyle değil.
  • Euro 2016 Fransa oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099
    @barbar

hocam, oraya mutlaka kazık uygulaması yapılmıştır, hem de öyle böyle değil.

yooo benim sağlamlığından şüphem yok zaten. 2 sefer gezdim şantiyeyi hatta(sonuncusu 15 gün önce). Gördüğüm kadarıyla herşey fazla sağlam diyebilrim. Ama bilmeyen insan şu resimlere bakınca tırsar onu demek istedim. Ben bile bir garip oluyorum baktıkça.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.