Burhan felekte ve Abdi ipekçide bir çok maça gittim.
Koltuklar sizin dediğiniz türden çok dayanıklı değiller eski tarz koltuklar çok çok dayanıklı.
Zıplayanlar da hanzo oldu ya nediyeyim ben..
Koltuklar katlanabiliyor, buan rağmen üzerinde zıplamak isteyen hanzodur evet.
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa
Koltuklar sizin dediğiniz türden çok dayanıklı değiller eski tarz koltuklar çok çok dayanıklı.
Kusura bakma kardeşim ama açılı kapanır koltuğu açıp üzerinde zıplamak hanzoluk,ayılık,hayvanlıktır..
Zıplamak isteyen koltuğu kapatır prekastın üzerinde zıplar.Gül gibi koltukları heba etmenin anlamı yok.
Herkes ayakta izleyecek diye birşey yok.Sırf bu yüzden 80 yaşındaki dedemi,maça götüremiyorum.Adamcağız bizim gibi 90 dakika ayakta kalamaz.Ve Ali Sami Yen'deki koltukların hali ortada.Oturulamayacak kadar berbat haldeler..
Şükrü Saraçoğlu ile TTarena'mızın tribün yükseklik karşılaştırması.
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa
Yani zıplıycak yer varken sen koltuğu açıp üzerinde zıplarsan bu hanzoluktur.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Bu kadar fark olduğunu zannetmiyorum zaten Sercan yaptı bunu kendiside söyledi göz ayarı yapmış hemde daha bizim stayum ortada yoktu bunu yaptığında....
Beyler 3. ve 4.çatı makaslarının montajı ne zaman yapılacak ?
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
1. ve 2. makasın kaynağı yapılıp altındaki destek sökülmüş. ayrıca 3. ve 4. makasın desteği için de bir kaç gün önce zemine beton dökülmüş (22 mayısta) muhtemelen 1-2 gün içinde desteği yaparlar. makaslar zaten hazır: http://seyrantepesporkompleksi.com/canliyayin/kamera-1/
ayrıca googleearth'e girip sıtadımıza bakabilirsiniz. içinde gezinebilirsiniz. çok güzel olmuş kim koymuşsa:
yarın başlayacak diye biliyoruz. hayırlısı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
makaslarda kı destek kalkmış. yahu nasıl duruyor o öyle anlamak ımkansız sıyasetten mezun olacağmıza mühendıslıkten olsak anlardım bışıler belkı de böyle bakınca kafa basmıyor bızım gıbılerın nasıl duruyor dıye
quote:
Orijinalden alıntı: Nörotransmitter
quote:
Bu kadar fark olduğunu zannetmiyorum zaten Sercan yaptı bunu kendiside söyledi göz ayarı yapmış hemde daha bizim stayum ortada yoktu bunu yaptığında....
Bu kadar fark olması çok normal, bizde ilave olarak 1 loca katı var ayrıca orta kat olarak tabir ettiğimiz VIP koltuklarımızın yoğunlukta olduğu kat sayesinde 1. kat oldukça yüksek oluyor Kadıköye göre,
Kaldı ki bu resim ile net bir şekilde anlaşılıyor, Saraçoğlunda kullanılan koltuklar aynı düzen ile TT Arena stadına yerleştirildiğinde rahat 65bin kapasiteye ulaşılabilir. Buda kulübümüzün insiyatifinde olan birşey gelecek yıllarda ihtiyaç duyulduğu takdirde koltuk mesafeleri azaltılarak kapasite arttırımı kolaylıkla sağlanabilecek.
İnanılmaz bir proje, hergün stadımızı gördükçe inanamıyorum, şaka maka derken stadımız bitiyo, stadı canlı görmeyen arkadaşlar eğer istanbuldaysanız gidin görün, inanın resimlere bakarak büyüklüğünü anlayamıyorsunuz, canlı gördüğünüz zaman oha lan bune diyeceksiniz ben hergün okula giderken önünden geçiyorum, önce Samiyenden sonra Arenadan inanılmaz boyut farklılıkları var, Saraçoğlu stadınıda sık sık görüyorum haftasonları işe giderken geçiyorum önünden gerçekten ciddi boyut farklılıkları var...
Artık darısı Beşiktaşın başına diyelim, Ülkemizin böyle stadlara ihtiyacı var.
Aslında kale arkası tribünlerde koltuğa gerek yok. Mesela Dortmund'un kale arkasında demirler var insanlar ayakta demirlere yaslanarak maçı izliyor. bizim kale arkaları da böyle yapılabilir. Bağırmak, tepinmek isteyen kale arkasından bilet alır, diğer oturarak izleyenlerden normal koltuklu tribünden maçı takip eder
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
Aslında kale arkası tribünlerde koltuğa gerek yok. Mesela Dortmund'un kale arkasında demirler var insanlar ayakta demirlere yaslanarak maçı izliyor. bizim kale arkaları da böyle yapılabilir. Bağırmak, tepinmek isteyen kale arkasından bilet alır, diğer oturarak izleyenlerden normal koltuklu tribünden maçı takip eder
Boşver kardeşim taksınlar, cebimizden para çıktığı yok TOKİ nazlanıyo zaten ne kopartırsak kardır
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
quote:
Orijinalden alıntı: Nörotransmitter
quote:
Bu kadar fark olması çok normal, bizde ilave olarak 1 loca katı var ayrıca orta kat olarak tabir ettiğimiz VIP koltuklarımızın yoğunlukta olduğu kat sayesinde 1. kat oldukça yüksek oluyor Kadıköye göre,
Kaldı ki bu resim ile net bir şekilde anlaşılıyor, Saraçoğlunda kullanılan koltuklar aynı düzen ile TT Arena stadına yerleştirildiğinde rahat 65bin kapasiteye ulaşılabilir. Buda kulübümüzün insiyatifinde olan birşey gelecek yıllarda ihtiyaç duyulduğu takdirde koltuk mesafeleri azaltılarak kapasite arttırımı kolaylıkla sağlanabilecek.
İnanılmaz bir proje, hergün stadımızı gördükçe inanamıyorum, şaka maka derken stadımız bitiyo, stadı canlı görmeyen arkadaşlar eğer istanbuldaysanız gidin görün, inanın resimlere bakarak büyüklüğünü anlayamıyorsunuz, canlı gördüğünüz zaman oha lan bune diyeceksiniz ben hergün okula giderken önünden geçiyorum, önce Samiyenden sonra Arenadan inanılmaz boyut farklılıkları var, Saraçoğlu stadınıda sık sık görüyorum haftasonları işe giderken geçiyorum önünden gerçekten ciddi boyut farklılıkları var...
Artık darısı Beşiktaşın başına diyelim, Ülkemizin böyle stadlara ihtiyacı var.
2014 ü alırsak o zamana kadar çok güzel stadlar yapılacak. İnşallah alırız
Çok doğru eğer alırsak ki alacağımızı düşünüyorum, çünkü Fransa ve İtalya daha önce ev sahipliği yaptılar, Türkiye bir ilk olacak kaldı ki kültürümüz onlar için çekici oluyor.
Sanırım yarın belli olacak, bakalım inşallah ülkemizde olur, ve bir kaç yıla stadlar yapılmış olur, ayrıca o stadlar yapılınca Trabzon ve Beşiktaş da yapmak isteyecektir, onlarda yaparsa çok çok güzel olur
quote:
koltuk mecburi diye biliyorum..
Şu güzelliğe bakarmısınız
wowturkey.com
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
quote:
koltuk mecburi diye biliyorum..
almanya pek çok stadyumda benim dediğim olay var mesela bu da schalke stadı
10 dakikadır aralıksız fotoya bakıyorum... nası duygulandım gurur duydum anlatamam... off off muhtesem ötesi... tam bir collesium... gladiator arenası... bide su stadımıza kulp takıyolarya bravo yani... 100bin kere gurur duyuyorum...