Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
793.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VGroove

Beyler ben de bir ara gitmek istiyorum.Ancak inşaat alanına nasıl girebilirim ? Fotoğraf makinamı alıp gitsem, ''Ben fotoğrafçıyım birkaç fotoğraf almaya geldim'' desem alırlar mı beni ?

mümkün değil izin vermezler aslantepe.biz ve ttarena.biz izin aldıkça fotoğraf yayınlıyor içeriden. aslantepe.biz in iki haftada bir içeriden fotoğraf çekme izni var ttarenayı tam bilmiyom. ama dışarıdan dersen istediğin zaman gidip çekim yapabilirsin. bu arada yarın bi aksilik olmaz ise aslantepe.biz içeriden çekim yapacak
  • Olaya hakim arkadaşlar teknik açıklamalarını yapmışlar bende 'bence' diyip kendi aklımdan uydurduğumu ekliyeyim (Uydurmadan ziyade bana göre mantıklı görüneni) : Büyük ihtimal ile stad bitip çevre düzenlemesi yapılırken o kenar köşelere hem önlem alınacak hemde erozyon/görünümü vb acşısında da etraf ve bayırlar bol bol yeşillendirlecek/set çalışmalası çevre düzenlemesi/peyzajı yapılacaktır.
    Herhalde bir kaç yere daha dolgu ve istinat duvarı'da yaparlar? Benim aklımdaki görüntü bu ama dediğim gibi bir şey bildiğimden yazmadım.

Bu arada arkadaşlar haklı buradan göründüğü gibi değil yakından hakikaten etkileyici boyutlarda , insan o çatı makaslarını bile görünce afallıyor.Yanlız kötü bir şey var : Trafik olayan saatte bile her iki şeritte'de trafik oluşturmaya başladı hem'de ciddi miktarda zira insalar yavaşlayıp stadı inceliyorlar (Şaka söylemiyorum cidden böyle bir şey mevcut)

•  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

ttarena.biz sitesinden Milanbaros15 adlı kullanıcının mükemmel çalışması
  • Stad harbi büyülüyo leaaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Resmin sol üst köşesindeki kısım ne oluyor ?

Bende tam bunu soracaktım.

metro istasyonu sanırım
  • Şu son resmi görüp sesli olarak hasssss diye bağırdım ps çıktı iyi mi
  • Gerçekten harika görünüyor.Bu stadda yapacağımız ilk maçı heyecanla bekliyorum :)
  • 2. makas ilk parçanın kaldırılması ve yerleştirilmesi bugün yapılacak.
    Şantiye kameraları yine kapatıldı. Bununla idare edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

2. makas ilk parçanın kaldırılması ve yerleştirilmesi bugün yapılacak.

/>

bende şimdi bunu yazmak için girdim konuya. dün montajın ertelendiği söylentileri dolaşıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo_GS

böyle bişey olmasında
    http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=395604327621

böyle birşeye 1000000 tane kazık çaksan fayda etmez. Allah korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

2. makas ilk parçanın kaldırılması ve yerleştirilmesi bugün yapılacak.

/>

bende şimdi bunu yazmak için girdim konuya. dün montajın ertelendiği söylentileri dolaşıyordu.

Erteleme yoktu.
    dün prova, ağırlık testleri filan yapıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

ttarena.biz sitesinden Milanbaros15 adlı kullanıcının mükemmel çalışması

Prekastlar takıldıktan sonra çok ayrı bir görüntü oluyor gerçekten.
    Bunu ilk kat prekast işlemi bittiğinde görmüştüm.
    İkinci kat bittiğinde de herhalde böyle heybetli birşey olur.

• maalesef fotoğraf konusunda olumsuz haber geldi. niye böyle yapıyorlar anlamak güç. sanırım taraftarın sevgini anlayamıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

maalesef fotoğraf konusunda olumsuz haber geldi. niye böyle yapıyorlar anlamak güç. sanırım taraftarın sevgini anlayamıyorlar..

keske bugun icerden foto yayınlasalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

quote:

maalesef fotoğraf konusunda olumsuz haber geldi. niye böyle yapıyorlar anlamak güç. sanırım taraftarın sevgini anlayamıyorlar..

keske bugun icerden foto yayınlasalar...

güvenlik gerekçesiyle izin iptal edildi. ayrıca kameralarla ilgili çözünürlük ile ilgili çalışma yapılacak denmişti ama sanırım çatı asma işi ile ilgili kesinti yapıldı. bu arada bir arkadaşımız dışarıdan çekim yapacak.
  • bu arada yukardaki fotoğrafta arkadaşlar çevre düzenlemesi (yeşillendirme) yapmışlar
  • quote:

bu arada yukardaki fotoğrafta arkadaşlar çevre düzenlemesi (yeşillendirme) yapmışlar

şu goruntuye bakın arkadaslar... ve tüm kıpkırmızı koltukların takılı oldugu stadımızın üstünün kapalı oldugunu...
    serin bir mayıs aksamı biz kırmızı mor turuncu formalarımızla 52bin koltugu tıklım tıklım doldurdugumuzu...
    maçtan önce tüm atkıların sallandıgını hayal ediyorum... ben hayal ediyorum... muthiss muthis.........

• quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

quote:

Orijinalden alıntı: cocobongo

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Şu güzelliğe bakarmısınız

wowturkey.com

10 dakikadır aralıksız fotoya bakıyorum...
    nası duygulandım gurur duydum anlatamam...
    off off muhtesem ötesi... tam bir collesium...
    gladiator arenası...
    bide su stadımıza kulp takıyolarya bravo yani...
    100bin kere gurur duyuyorum...

Sanki bir toprak kaymasında yıkılacak gibi geliyor burdan bana... Stadın vadiye bakan tarafı çok tehlikeli görünüyor uzaktan bakınca...

evet ya ne kadar kenara yapmışlar öyle aşağı kayacakmış gibi duruyor...

ben bunu sorduğumda bu kadar mühendis bu kadar mimar bu kadar müteahhit bu kadar çalışan salak bir sen akıllısındı ama görüntü cidden korkutuyor ....

Ama onu diyenler çok doğru söylemiş, hakkaten o kadar kişi salak bi sen akıllısın.

Bu proje Avrupadaki şuan en büyük 3-4 projeden bir tanesi, bunu inşaatın statiğini yapan şahısın söylediğini bizzat duydum.Yüzde 0.1 bile toprak kayması ihtimali olsa o proje başlamaz.

• arkadaslar acilir kapanir cati ne zaman takilacak? Ve takilana kadar butun tribunlerin ustu acik mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keroooo

arkadaslar acilir kapanir cati ne zaman takilacak? Ve takilana kadar butun tribunlerin ustu acik mi olacak?

açılır kapanır kısım büyük ihtimalle 2011 de takılacak. ancak tribünlerin üzeri daha önceden kapatılmış olacak.
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.