Şimdi Ara

ASLANMI YENER KAPLAN MI! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
2
Favori
39.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaplan daha hızlı ve daha çevik fakat Aslan daha dayanıklı. Kaplan seri vuruşlar yaparak Aslanın işini bitirebilir.
  • Kaplan timsah bile avliyor. Youtube da izlemiştim bi aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am jack

O ustteki kaplan 10 aslani tokatlar sonra oturur keyif cigarasi icer

imza krallarını oku ergen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

ASLANMI YENER KAPLAN MI!

ASLANMI YENER KAPLAN MI!

• Kanlı video vardı merak ettim koysun şu aslancılar videoyu.
  • Hande Yener

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kangal salditmazsa aslan alir

• aslan kaplanı her türlü yener , direnç olarak aslan kat kat üstündür kaplandan , bunu unutmayın ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Liger ikisini de alır. Ancak Nat Geo Wild'da izlemiştim Afrika Mandası, aslanı fena tokatlıyordu. Yıllarca ormanın kralı aslan bilinirdi fakat gerçek kral afrika mandasıdır vs diyordu belgeselde.

Şşt o güzel imzan bozulmuş
  • O siyah çizgili safkan kaplan daha iridir ve daha güçlüdür ama kırma olan tek renk kaplanın şansı yok bence
  • Yazıyı kim yazmışsa gerçekten sallamış. Kaplan veyahut aslan birbirilerine kesin olarak üstünlük kuramazlar. Ne kadar mümkün olmasa da vahşi doğada karşılaştıkları zaman zorluk çıkarmadan kendi yollarına bakarlar. Kaplan aslanı parçalayamayacağı gibi aslan da kaplanı parçalayamaz, bu kadar basit.
    Kaplan aslandan daha çevik ve daha cüsselidir bu bir artıdır ancak aslan daha gözüpek ve güçlüdür.
    Bulundukları ortam ve psikolojilerine göre yenilgiyi kabullenebilirler.

Kendi cüssesinde en güçlü kedi jaguardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orman kralı ama biri afrikada, diğeri gerçek asya ormanlarında. kaplanlar sudan korkmaz. kaplanlar tek başına avlanır. bir kaplanı istemediği zaman görme imkanın yoktur. ansızın çattt

• :) Güzel konuymuş bu. Şöyle söyleyeyim yukarılarda bir arkadaşın dediği gibi bu ikisi (yetişkin sağlam olanlarından) doğada karşılaşsa 1-2 kapışır bakarlar papuç kıymetli yol yakınken ikisi de kendi yoluna gider. Bundan %99 eminim. Birbirlerini öldürecek kadar bir üstünlük sağlanamaz. Ancak bir video var siyah beyaz. Aslanla Kaplanı kapatıyorlar bir yere arena gibi düşün. Bu ikisi kapışıyor. Kaplan pençe darbeleriyle aslanı 2-3 sefer düşürüyor yere. Belli ki Kaplan kollarını daha iyi kullanıyor ancak kavga devam edince aslan iyice çullanmaya başlıyor kaplana. 3-4 dakika sonunda Kaplan kaçacak delik aramaya başlıyor. Delik bulamayınca son bir çırpınışla giriyorlar birbirlerine ve kaplan mortingen ...

Benim anladığım Aslan hakkaten dayanıklı. Öyle oram çizildi buram acıdı olayı yok hayvanda. Dibine kadar gidiyor. Kaplan belki daha güçlüdür ama karakter olarak onlar o kadar mücadeleye alışık değil bence. Aslanlar kendi aralarında da sürekli bir güç gösterisi savaşı içindeler. Güçlü olanın ayakta kaldığı dünya onların ki. Kaplan öyle değil zavallım.

Sonuç hayvanlarda insanlar gibi güçlüsü var zayıfı var. İllaki Aslan yenecek Kaplanda vardır ancak karakter olarak bu hayvanları karşılaştırdığımda Aslan kesinlikle daha "survivor" duruyor. Benim oyum Aslana ( Fenerbahçeliyim içim yana yana söyledim bunları :) )

• Bu kavgadan ikisi de zararda çıkar. Ikisi de yaralanır. Savaşmaları için mantıklı bir sebep yok savaşmazlar.

• kangal ikisini de tek atar
  • Aslan her Kaplanı Yenemez Mesela Sibirya kaplanını yenemez onun dışında normal kaplanları yener
    Aslan Burcuyum oradan biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 10 Nisan 2016; 10:41:24 >
  • Eğer aslan erkekse her türlü alır. Gerisine yorum yapamam.
  • Kaplan ters yatırır düz
  • quote:

Orijinalden alynty: Katates Pyzartmasy

Youtube da videosu vardy, Aslan alyyordu koyarym 1 saate

Güzel video
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.