Şimdi Ara

ASLANMI YENER KAPLAN MI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
2
Favori
39.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ASLANMI YENER KAPLAN MI!

Aslan mı Kaplan mı Güçlü

quote:

Aslan ve kaplan.Yenilmez gibi olan iki hayvan.Bunlar mücadele ederse kim mi yener.İşte size bununu anlatacağım.

Kaplan aslanı havada,karada,suda,aslanı parçalar.Bunu size puanlama yolu ile açıklayacağım.

Bir sibirya kaplanı dört ayak üstünde 90cm iki ayak üstünde 3m'dir.Ağırlığı 300kg'ye yakındır.Aslan ise;iki ayakta 3m, dört ayakta ise 85cm dir.Ağırlığı ise 230 kg'dir.Yani kaplan cüsseden dolayı 1-0 önde.

Sibirya kaplanı;Yaban domuzu,karaca,benekli geyik,tavşan,balık,bazen de siyah ve boz ayı yerler.(tavşan hariç avlamak biraz zor.) Aslan ise;Antilop,zebra,kamış sıçanı,öküz başlı antilop,afrika ceylanı,siyah antilop,zebra,bufalo,saz ceylanı,afrika filleri,su aygırları ve hatta insanları avlar(kabul ediyorum hepsi büyük av ancak büyak avların hepsi sürüyle indiriliyor.Dişi olmadan erkek bir hiçtir.Sürüsü olmadan da bir dişi hiçtir.Böylesi avları tek başına avlayamazlar.)Dolayısıyla kaplan 2-0 önde gidiyor.

Kaplan,aslandan açık bir farkla daha güçlüdür.Kaplanın gerçek pençesi hiç ölçülememiştir.(Haberlerde görmüştüm,Kaplan gerçek gücüyle basınç ölçere vurunca basınçölçer ortadan ikiye ayrılmıştı.Dolayısıyla sayı anlaşılmamıştı) Başka bir yerde kaplan oyun oynamak için topa vurunca 850kg'lık basınç oluşmuştu.(bence gerçeği 2.5 ton basınçtan az değildir.)Aslan ise bundan çok daha ufak.Ayrıca kaplan sert vurmasının yanında çok çok vuruyor.Pençeleri çok
    hızlı.Yani kaplan 3-0 önde.

Farkettiyseniz en başta''kaplan aslanı havada,karada,suda, parçalar.''demiştim.Bunu espiri olsun diye değil doğru olduğu için yazdım.Bunlar kaplanın aslanı yerde parçaladığı yazılar.Ağaçta aslana olanak bile verilmez.Kaplan aslandan daha iyi tırmanıcıdır.Sudada parçalar çünkü;kaplan vaktinin çoğunu suda geçirir.Ama aslan sudan korkar.Bunun için kaplan aslanı;havada,karada,suda 5-0 farkla parçalar.

ŞÖylede alıntı yaptım sizin fikirleriniz neler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 21 Şubat 2013; 15:49:01 >

• Biraz Video izledikten sonra bende Kaplanın güçlü olduğu konusunda tatmin oldum. Galatasarayada anti pati duyan birisi olarak sevinmedim değil.
  • Youtube da videosu vardı, Aslan alıyordu koyarım 1 saate

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaplanlar çok daha iri ve güçlü yaşam şartları daha zorlu, sürüler halinde avlanmıyorlar ve farklı ortamlara uyum sağlamışlar. Kaplanlar çok daha üstünler o konuda
  • Kaplan tabi ki daha güçlü. Aslanın adı çıkmış ormanlar kralı diye ondan millet güçlü sanıyor tüm hayvanlardan.

• Vİdeo yarısından sonra başlıyo. Seside kısarsanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 21 Şubat 2013; 15:57:39 >
  • tabi ki de ben yenerim olm nereden buluyorsunuz böyle soruları.. çocukmusunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 21 Şubat 2013; 15:58:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuna Tavus Nasıl sizce?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaplan alır :)

ASLANMI YENER KAPLAN MI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yehenebe -- 21 Şubat 2013; 15:59:06 >
  • kangal alır.
  • Kangal
  • O ustteki kaplan 10 aslani tokatlar sonra oturur keyif cigarasi icer

• quote:

Orijinalden alıntı: eggys

tabi ki de ben yenerim olm nereden buluyorsunuz böyle soruları.. çocukmusunuz..

OLDU o zaman konu kapandı beyler hadi dağılalım.
  • bence 1 kangal 10000 kaplanı yok eder

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Kangal

+1
  •  ASLANMI YENER KAPLAN MI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lipso -- 21 Şubat 2013; 16:09:14 >
  • aslanın kuyruğa dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Kangal

Abi hayır kangal diyonuzda bu hayvan çok uç bir örnek, kedigillerden kapıştırıyoz biz. Kangalın alamadığı hayvanmı var ayrıca.
  • yorum yapmaya gerek yok
    internete videoda görmüştüm kapıştırıyolardı bu ikisini kocaman bi kafeste
    kaplan malesef ölmüştü,
    bulabilirsem akşama video koyarım ama ban yemek ihtimali var işte
    çok kanlıydı
  • Liger ikisini de alır. Ancak Nat Geo Wild'da izlemiştim Afrika Mandası, aslanı fena tokatlıyordu. Yıllarca ormanın kralı aslan bilinirdi fakat gerçek kral afrika mandasıdır vs diyordu belgeselde.
  • KANGAL ALIR
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.