Şimdi Ara

ASLAN YAVRUSU SATAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler böyle minik aslan yavruları satılıyor mu Türkiye'de? Fiyatları kaç para acaba, benim hatun tutturdu aslan diye. Ben varım diyorum yavrusu lazım diyor. Oda var diyorum en sonunda bastı yaygarayı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aslan Yavrusu Satan Var Mı?

Aslan yavrusu edinmek isteyenler "aslan yavrusu nerede satılır" veya "aslan satın almak" gibi aramalar yapmaktadır. Ancak vahşi hayvanların evcil hayvan olarak satılması yasa dışı ve etik değildir.

Türkiye'de aslanlar nesli tükenmekte olan bir türdür ve satışı yasaktır. Yaban hayatı yasaları, aslanların yalnızca yetkili hayvanat bahçeleri ve bilimsel araştırma kurumları tarafından barındırılmasına izin verir.

Aslanları özel kişilere satmak, hem aslanlar hem de insanlar için tehlikelidir. Aslanlar vahşi hayvanlardır ve uygun bakım ve eğitim olmadan insanlara zarar verebilirler. Ayrıca, yabani hayvan ticareti yaban hayatı popülasyonlarını tehdit etmektedir.

Aslan yavrusu sahiplenme isteğin varsa, bunun yerine yerel bir hayvan barınağını veya kurtarma kuruluşunu desteklemeyi düşünmelisin. Bu kuruluşlar, sevgi dolu evlere ihtiyaç duyan birçok hayvana barınak sağlar.

Önemli Hatırlatma: Yaban hayatı yasalarını ihlal etmek ciddi cezalara yol açabilir. Asla yasa dışı bir şekilde aslan satın almaya veya sahiplenmeye çalışma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kız verecek bu saf anlamamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 707

Kız verecek bu saf anlamamış.

yok birader rahat ol sen ben alıcağımı aldım zaten şimdi benim vermem gerek (aslan yavrusunu)
  • Bizim aslanların 7 tane yavrusu oldu . Uygun fiyata bırakabilirim . Artık bakamıyoruz çok et türetiyorlar ayrıca mahallede kedi köpekte kalmadı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin aslanı alın, kolay bulursunuz, çok tatlı oluyor namussuzlar
  • Etin kilosu kaç para biliyormusun.
  • türkiyede kaç tane aslan var da yavru arıyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bu kedi Vaşak mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

Çin aslanı alın, kolay bulursunuz, çok tatlı oluyor namussuzlar

yok ya normal aslan lazım
  • Bana aslan gibi bir evlat ver demek istemiş.Çocuk istiyor yenge.
  • Aslanın muz kabuğunda Afrikadan geldiğini biliyor musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Etin kilosu kaç para biliyormusun.

onu kız arkadaşım düşünsün valla
  • hakkaten hep merak etitiğim bir konuydu. takip. nerden alıyoz beyler
  • Çabuk bozuluyor diyorlar. Bir süre sonra da çok yakmaya başlıyormuş. Vergisi düşükse alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.