Şimdi Ara

Aslan ile Kartal ın hikayesi ni bilirmisin kardeş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlerden bir gün,kartal ormanlar kral ının evinin üstündeki tepeye yuvasını yapmış.. Etrafı gözlüyormuş. Aslan ın ağzında bir geyikle geldiğini görmüş. Kendisinin izlendiğini farkeden aslan,buyur etmiş kartal ı sofraya..beraber yemişler yemeği..''büyük avlanmazsam güçten düşerim,krallığımın bir anlamı kalmaz'' kartal başıyla onaylamış ama içinede bir kurt düşmüş..''bende büyük hayvanlar avlasam,aslanı geride bırakıp kral olabilirim''.. birinci gün bir tavşan avlamış, hızlıca aslanın ininin üstünden yukarı çıkarmış.. aslanıda buyur etmiş..aslan ben oraya çıkamam,sana afiyet olsun demiş. Kartal ın kendine güveni arttığı kadar,kibiri de yükselmiş.. ikinci gün bir yaban domuzu avlamış,bu sefer aynı güzergahta yukarı çıkarken biraz zorlanmış..av ın kilosu arttıkça yükselmesi zor oluyormuş.. Aslan aşağıdan tebrik etmiş,kartal ise bunun normal olduğunu kendisi için bu avın çocuk oyuncağı olduğunu söylemiş. Aslan uyarmış,başarılı olman güzel ama..birgün ağırlıktan yukarı çıkamazsan, hem avdan hem canından olabilirsin demiş.. bu sözler kartal ın kibirini dahada arttırmış.. ertesi gün çok büyük bir pitonla inanılmaz bir mücadele etmiş,yaralanmasına rağmen pitonu avlamış. Piton kavradığı gibi yukarı taşımaya çalışmış fakat istediği mesafeye yükselemiyormuş. Gücü tükenmiş.. avıyla aslanın önüne düşmüş..Aslan '' ben seni uyarmıştım,ama sen beni dinlemedim'' demiş. '' öldürme beni''demiş kartal..Aslan düşünmüş ve acımış..seni öldürmeyeceğim ama sadece kanatlarını kıracağım demiş..bu sayede kibirinden kurtulup,avlayabileceği avları avlayıp,asıl yerinin neresi olduğunu şaşırmayacaksın demiş. Aslan son bir iyilikte bulunup kartal ın kanatlarını kırmış.

• zebani yok olmamış bu hikaye.
  • bu hikayeyi kendi gs li arkadaşıma ithafen yazdım.. teması kibir iyi birşey değildir. hikayenin amacı, hayata dair ders almaktır.
  • Kartalın hamsi, aslanın kanarya avlaması gerekiyordu. Yeniden yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Kartalın hamsi, aslanın kanarya avlaması gerekiyordu. Yeniden yaz

yok ben futbolla bağdaştıran bir hikaye yazmadım..kartal yerine şahin de olabilirdi..ama orjinali bozulmasın diye mecburen kartal diye anlattım.
  • En büyük Allah
    Fener'e yallah
    Beşiktaş'a kış kış
    Cimbom'a alkış
  • hızlı gide atın ku seyerek düşermiş başladı bu cümlemi bazıları kenara not etsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Günlerden bir gün,kartal ormanlar kral ının evinin üstündeki tepeye yuvasını yapmış.. Etrafı gözlüyormuş. Aslan ın ağzında bir geyikle geldiğini görmüş. Kendisinin izlendiğini farkeden aslan,buyur etmiş kartal ı sofraya..beraber yemişler yemeği..''büyük avlanmazsam güçten düşerim,krallığımın bir anlamı kalmaz'' kartal başıyla onaylamış ama içinede bir kurt düşmüş..''bende büyük hayvanlar avlasam,aslanı geride bırakıp kral olabilirim''.. birinci gün bir tavşan avlamış, hızlıca aslanın ininin üstünden yukarı çıkarmış.. aslanıda buyur etmiş..aslan ben oraya çıkamam,sana afiyet olsun demiş. Kartal ın kendine güveni arttığı kadar,kibiri de yükselmiş.. ikinci gün bir yaban domuzu avlamış,bu sefer aynı güzergahta yukarı çıkarken biraz zorlanmış..av ın kilosu arttıkça yükselmesi zor oluyormuş.. Aslan aşağıdan tebrik etmiş,kartal ise bunun normal olduğunu kendisi için bu avın çocuk oyuncağı olduğunu söylemiş. Aslan uyarmış,başarılı olman güzel ama..birgün ağırlıktan yukarı çıkamazsan, hem avdan hem canından olabilirsin demiş.. bu sözler kartal ın kibirini dahada arttırmış.. ertesi gün çok büyük bir pitonla inanılmaz bir mücadele etmiş,yaralanmasına rağmen pitonu avlamış. Piton kavradığı gibi yukarı taşımaya çalışmış fakat istediği mesafeye yükselemiyormuş. Gücü tükenmiş.. avıyla aslanın önüne düşmüş..Aslan '' ben seni uyarmıştım,ama sen beni dinlemedim'' demiş. '' öldürme beni''demiş kartal..Aslan düşünmüş ve acımış..seni öldürmeyeceğim ama sadece kanatlarını kıracağım demiş..bu sayede kibirinden kurtulup,avlayabileceği avları avlayıp,asıl yerinin neresi olduğunu şaşırmayacaksın demiş. Aslan son bir iyilikte bulunup kartal ın kanatlarını kırmış.

Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar. Güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar. Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık. Kargalar sürü ile; kartallar yalnız uçar.

• La fontaine mezarında ters döndü. Sen hikaye yazma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslan için kolay :) aslan yatar ddişisi avlanır önüne getirir. Kartal ise dağın tepesindeki yuvasında av taşır. Dışı de avlanır erkekte. Aslan ddağa tirmanamaz kartal ise ddağada ttasada bagada konar avlanır.

Disisin arkasina saklanıp kibirli kuklemesi ddağa ulaşamadığı için kartal sadece işiniyyapar ..

Bir ddiğer hikâyede var bildin mi kardeş . kartal tavşan ve yiyebileceği avları yerken aslan gelir ve kartala oormanin kralı benim bak sen ttavşan sican yersin ben ceylan der. Kartal kafa sallar güler sana da kral ddiyorlar bana da ama brn hemsenin hemde oormanın kraliyim der. Kartal yine ggülümser .. Aylar geçer ebuyenin ddoğduğu kongo çayırlarında kuraklik başlar aslan dişisinden av gelmeyince kızar kuraklık ceylanlari başka ttopraklara surmuştur. Aslan corak ormanında haremindeki kadınlara et getirin diye ACaAC söylenirken kartal yzak diyarlarda krallığını gene kkurmuş dağ başındaki yuvasına tavşan goturmektedir. Aslanın krallığı kuraklığa kadar. Kibri ise yağmur yağmayana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Aslan için kolay :) aslan yatar ddişisi avlanır önüne getirir. Kartal ise dağın tepesindeki yuvasında av taşır. Dışı de avlanır erkekte. Aslan ddağa tirmanamaz kartal ise ddağada ttasada bagada konar avlanır.

Disisin arkasina saklanıp kibirli kuklemesi ddağa ulaşamadığı için kartal sadece işiniyyapar ..

Bir ddiğer hikâyede var bildin mi kardeş . kartal tavşan ve yiyebileceği avları yerken aslan gelir ve kartala oormanin kralı benim bak sen ttavşan sican yersin ben ceylan der. Kartal kafa sallar güler sana da kral ddiyorlar bana da ama brn hemsenin hemde oormanın kraliyim der. Kartal yine ggülümser .. Aylar geçer ebuyenin ddoğduğu kongo çayırlarında kuraklik başlar aslan dişisinden av gelmeyince kızar kuraklık ceylanlari başka ttopraklara surmuştur. Aslan corak ormanında haremindeki kadınlara et getirin diye ACaAC söylenirken kartal yzak diyarlarda krallığını gene kkurmuş dağ başındaki yuvasına tavşan goturmektedir. Aslanın krallığı kuraklığa kadar. Kibri ise yağmur yağmayana kadar.

Hikaye güzel ama aslan yine kral zirvede kalıyor kardeş..kartal hep çalışkan belkide iyi oynu...pardon iyi avlanıyor ama,benim hikayemdeki gibi nefesi yetmeyebilir.

• quote:

Günlerden bir gün,kartal ormanlar kral ının evinin üstündeki tepeye yuvasını yapmış.. Etrafı gözlüyormuş. Aslan ın ağzında bir geyikle geldiğini görmüş. Kendisinin izlendiğini farkeden aslan,buyur etmiş kartal ı sofraya..beraber yemişler yemeği..''büyük avlanmazsam güçten düşerim,krallığımın bir anlamı kalmaz'' kartal başıyla onaylamış ama içinede bir kurt düşmüş..''bende büyük hayvanlar avlasam,aslanı geride bırakıp kral olabilirim''.. birinci gün bir tavşan avlamış, hızlıca aslanın ininin üstünden yukarı çıkarmış.. aslanıda buyur etmiş..aslan ben oraya çıkamam,sana afiyet olsun demiş. Kartal ın kendine güveni arttığı kadar,kibiri de yükselmiş.. ikinci gün bir yaban domuzu avlamış,bu sefer aynı güzergahta yukarı çıkarken biraz zorlanmış..av ın kilosu arttıkça yükselmesi zor oluyormuş.. Aslan aşağıdan tebrik etmiş,kartal ise bunun normal olduğunu kendisi için bu avın çocuk oyuncağı olduğunu söylemiş. Aslan uyarmış,başarılı olman güzel ama..birgün ağırlıktan yukarı çıkamazsan, hem avdan hem canından olabilirsin demiş.. bu sözler kartal ın kibirini dahada arttırmış.. ertesi gün çok büyük bir pitonla inanılmaz bir mücadele etmiş,yaralanmasına rağmen pitonu avlamış. Piton kavradığı gibi yukarı taşımaya çalışmış fakat istediği mesafeye yükselemiyormuş. Gücü tükenmiş.. avıyla aslanın önüne düşmüş..Aslan '' ben seni uyarmıştım,ama sen beni dinlemedim'' demiş. '' öldürme beni''demiş kartal..Aslan düşünmüş ve acımış..seni öldürmeyeceğim ama sadece kanatlarını kıracağım demiş..bu sayede kibirinden kurtulup,avlayabileceği avları avlayıp,asıl yerinin neresi olduğunu şaşırmayacaksın demiş. Aslan son bir iyilikte bulunup kartal ın kanatlarını kırmış.

Eksik yazmışsın. Daha devamı var hikayenin. Aslan parçası kartalın kanadını kırdığını zannederek mutlu mesut evine doğru yol almış. Ama o da aslan kanat yerine bir kaç parça tüy koparmış. Kartal doğruca sürüye haber verip aslanın peşine düşmüş. Bunu gören aslan parçası da korkusundan gürleyememiş ve "Miyavvv" diye bağırmaya başlamış. Sonra miyavlamaktan gücü kalmayan aslanı kartallar ziyafet çekerek yemişler. Eşini bekleyen dişi aslan da bu durumu öğrenince kötü olmuş ve artık dul kaldım demiş. E tabi bunu öğrenen kaplan, jaguar, çita falan hemen dişi aslanla çiftleşmek için sıraya girmiş. Kaçmış da kaçmış dişi aslan. Sonra da kocası aslan parçasının leşini görünce "Nalet olsun böyle dünyaya" diyerek o da kocası gibi ölüme kucak açmış

Son.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

quote:

Eksik yazmışsın. Daha devamı var hikayenin. Aslan parçası kartalın kanadını kırdığını zannederek mutlu mesut evine doğru yol almış. Ama o da aslan kanat yerine bir kaç parça tüy koparmış. Kartal doğruca sürüye haber verip aslanın peşine düşmüş. Bunu gören aslan parçası da korkusundan gürleyememiş ve "Miyavvv" diye bağırmaya başlamış. Sonra miyavlamaktan gücü kalmayan aslanı kartallar ziyafet çekerek yemişler. Eşini bekleyen dişi aslan da bu durumu öğrenince kötü olmuş ve artık dul kaldım demiş. E tabi bunu öğrenen kaplan, jaguar, çita falan hemen dişi aslanla çiftleşmek için sıraya girmiş. Kaçmış da kaçmış dişi aslan. Sonra da kocası aslan parçasının leşini görünce "Nalet olsun böyle dünyaya" diyerek o da kocası gibi ölüme kucak açmış

Son.

Kardeş böyle bir hikaye yok:) hikayenin teması belli,kendini zirvede gören kartal,kral olacağını sanıyor:) ama olamıyor,iyi top oyn..pardon iyi avlanmak yetmiyor adı üstünde ormanlar kralı na karşı ne yapabilir ki? hem yuvaları tadilatta şimdi çoğu kartalın,taş üstünde oturmaktan bi tarafları şişti

• Futbolu fabllar uzerinden tartisan medeni insan toplulugu

• Hikayenin sonunda Drogba iki tane sallamış.kartallar da sahaya inmiş.

• "Aslan dünyanın en şerefsiz hayvanıdır"
    Ahmet Çakar

• quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

"Aslan dünyanın en şerefsiz hayvanıdır"
    Ahmet Çakar

Ahmat Çakar çok şerefli değil mi? önce bikini giysin..
  • quote:

bu hikayeyi kendi gs li arkadaşıma ithafen yazdım.. teması kibir iyi birşey değildir. hikayenin amacı, hayata dair ders almaktır.

Yemin ediyorum bir lafonten, iki sen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.