Şimdi Ara

Asla bir kızla kucak dansı yapamıyacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çünkü bende tip yok bulgur kazanı gibi kafam kınadı ejderi gibi boynum var ben de tip yooouuk , ben tipsizim.

Bereber dans edip sandalyede oturan kişinin kucağına sırayla oturup popomuzu kıvrak hareketlerle sallamak isterdim. Dans etmekten terleyen popomuzun çatalındam terler akmasını isterdim. Dans ederek üçlü kombinasyon yapmak isterdim.

Ama tüm bunların hiç birini yapamam bir kızla birlikte kuçak dansı yapamam çünkü ben tipsizim tip yok bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte bana bunlarla gel komodo ejderi bulgur kazanı offfff ulan offffff kederlendim yine tip var gibi bir şey özgüven yok anlamıyorum kızlar nasıl bazılarına teklif ediyor aklım almıyor kafayı yiyeceğim nerede yanlış yapıyoruz

• Kardeş ölümcül bir yokluk batağındasın ve hayalini kurduğun şey çatalından ter damlayan kucak dansı mı ?

Bi kızın saçını okşamak, yumuşacık yanağına öpücük kondurmak, sıcacık omzuna başına koyup kalp atışlarını hissetmek gibi dünyanın lütufları dururken 3 lü lap dans hayali kuruyorsan bataklıkta debeleniyorsun demektir.
    Dikkat et daha çok batarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Kardeş ölümcül bir yokluk batağındasın ve hayalini kurduğun şey çatalından ter damlayan kucak dansı mı ?

Bi kızın saçını okşamak, yumuşacık yanağına öpücük kondurmak, sıcacık omzuna başına koyup kalp atışlarını hissetmek gibi dünyanın lütufları dururken 3 lü lap dans hayali kuruyorsan bataklıkta debeleniyorsun demektir.
    Dikkat et daha çok batarsın
    Bir kız ile yapmak istediğim çok fazla fanteziler bar olur da bir kız karşı cins mahluk bulursam fantezilerimi sırasıyla merdivenin basamaklarını çıkar gibi yavaş yavaş alıştıra alıştıra ürkütmeden nasıl bir hata yaptığını fark ettirmeden , artık çok geç olduğunu geri dönülmez.yola girdiğini anlamadan

• Bak simdi bu konuya ozel zaten forumdakilerin hicbiri boyle seyler yapamiyor takma kafana.
  • yemişim karıyı kızı WOAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

• youtube'da ne kadar challenge varsa kız arkadaşlarıma uyguladım. gerçekten inanılmaz güzel oluyor.

perreo bile yaptım.

not : tipsizim ve 1 yıldır işsizim. siz burada ağlamaya devam edin. gerçek hayata dönerseniz başarabilirsiniz arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

youtube'da ne kadar challenge varsa kız arkadaşlarıma uyguladım. gerçekten inanılmaz güzel oluyor.

perreo bile yaptım.

not : tipsizim ve 1 yıldır işsizim. siz burada ağlamaya devam edin. gerçek hayata dönerseniz başarabilirsiniz arkadaşlar.

• Kız arkadaşım olduğunu düşünüyorum da öpüşürken french kis yaparken onun çürük dişine dilimin ucuyla dokunduğumda gelen mide bulantısıyla artık ne yemek yiyebilir ne de artık iğrentiden yüzüne bakabilirim.Ağızda dolanan sayısız bakteriden bahsetmiyorum bile.

Suratlarına sürdükleri iğrenç kimyasallar varken öpüşmek, ter kokularıyla karışık parfüm kokusundan nefes alamamak, her gün saçını yıkaması gerekirken haftada 1 kez yıkaması yüzünden saçlarını okşayınca ellerime bulaşan kafa derisi yağları, regl döngüsünde olduğunda etrafa yaydığı koku yine parfüm ile karıştırınca yanına yaklaşılmaz seviyede oluyor + psikolojik tripleri çekilmiyor.

Tüm bunları düşününce kucak dansı eksik olsun, artık vr kaskları çoğalmaya ucuzlamaya başladı, zorrent sitelerde bolca vr video mevcut envai çeşit karı var, çin sağolsun ucuza suni masturbatörler var, ucuza tripsiz şekilde bu işler halledilir.

• Tek derdin bu olsun striptiz kulübüne git kıbrısta var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

Kız arkadaşım olduğunu düşünüyorum da öpüşürken french kis yaparken onun çürük dişine dilimin ucuyla dokunduğumda gelen mide bulantısıyla artık ne yemek yiyebilir ne de artık iğrentiden yüzüne bakabilirim.Ağızda dolanan sayısız bakteriden bahsetmiyorum bile.

Suratlarına sürdükleri iğrenç kimyasallar varken öpüşmek, ter kokularıyla karışık parfüm kokusundan nefes alamamak, her gün saçını yıkaması gerekirken haftada 1 kez yıkaması yüzünden saçlarını okşayınca ellerime bulaşan kafa derisi yağları, regl döngüsünde olduğunda etrafa yaydığı koku yine parfüm ile karıştırınca yanına yaklaşılmaz seviyede oluyor + psikolojik tripleri çekilmiyor.

Tüm bunları düşününce kucak dansı eksik olsun, artık vr kaskları çoğalmaya ucuzlamaya başladı, zorrent sitelerde bolca vr video mevcut envai çeşit karı var, çin sağolsun ucuza suni masturbatörler var, ucuza tripsiz şekilde bu işler halledilir.
    Arkadas nasil kizlarla birlikte oluyorsun o nedir oyle ya? Kadin vucudundan bu kadar igreniyorsan cinsel tercihlerini bir gozden gecir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Arkadas nasil kizlarla birlikte oluyorsun o nedir oyle ya? Kadin vucudundan bu kadar igreniyorsan cinsel tercihlerini bir gozden gecir bence.

Alıntıları Göster
    O yüzden vr kask ve suni masturbator yazdım sonuna.

• Çokta olmazsa olmaz bir şey değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.