Şimdi Ara

Aşktan Yana Dertli Misiniz ? -Buyrun [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıldır devam ettiğim psikoloji kurslarından sonra siz arkadaşlarıma,kardeşlerime bu konuda yardımcı olmak istiyorum.Üstelik bilimsel olarak bulucaksınız bu önerileri ve işe yaradığını görüceksiniz sonunda

Sadece konuya sorununuzu,probleminizi veya çözüm aradığınız her neyse yazmanız yeterli.Elimden geldiğince yardımcı olucağım.Benim online olmadığım zamanlarda bana yardımcı olucak tecrübeli arkadaşlarda varsa belirtebilirler.

Artık ilişkilerde üzülen siz olmucaksınız emin olabilirsiniz.

Hadi başlayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi кiη -- 22 Eylül 2010; 12:48:09 >

• Sol elimde nasır başlangıcı var.

Şaka. Faydalı bir konu hocam.Zira bu tür sorunlardan muzdarip gençler çok
  • Psikolojik Danışmanı da oldu DH'nin, hayırlı olsun.

Kardeş sana da kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

Sol elimde nasır başlangıcı var.

Şaka. Faydalı bir konu hocam.Zira bu tür sorunlardan muzdarip gençler çok

Teşekkürler O tür konuları araştırdım,gördüm burada fakat yanlış öneriler verildiğini gördüm.Bilimsel olarak bu konular çok rahat çözülebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Psikolojik Danışmanı da oldu DH'nin, hayırlı olsun.

Kardeş sana da kolay gelsin.

Konuların yoğunluğundan dolayı böyle bir konu açmayı seçtim
  • çok rutin bi soru olacak ama yınede sorayım:D

ciddi düşündügüm kız arkadasımdan 6 ay önce ayrıldım.kımseyle bırlıkte olmayacagım dıye kendıme soz verdım,ne hıkmetse bı an durakladım ve ne yapıyorsun kendıne gel dedım.sonucta hayat devam edıyor o baskasıyla mutlu ıken ben neden mutsuz olayım dedım.suan benden 4 yas buyuk bırı ıle bırlıkteyım 1 ay kadar oldu birlikteligimiz.buraya kadar hersey çok guzel fakat eskı kız arkadasımla aynı sokakta oturuyoruz.her ne kadar nefret etsemde onu gorunce ıster ıstemez yasadıklarımız gozumde canlanıyor.gittigimiz yerler soyledıgı sozler aklıma gelıyor ve aklım basımdan gıdıyor.galiba onu tam silemedim hayatımdan.biliyorum cok buyuk konustum zamanında kımseye asık olmam dıye.sonucta kızları sıradan bırı olarak goruyordum ama bu sefer tam tersı oldu.ondan ayrılmak ıcın bahaneler bulurdum hep.canım ıstedigı zamn doner ıstedıgım zaman ayrılırdım.biliyorum ahını aldım.şimdi ise onu delıler gıbı sevdıgımın farkına vardım.ama iş işten geçti artık,bu sefer o benı ıstemıyor.sırf onu unutmak ıcın baska bırı ıle bırlıkte oldum.dedigim gibi yasıda benden buyuk. benı çok sevıyor aynı seylerı sımdıkı kız arkadasıma yapmaktan korkuyorum. diyecegim o kımseyle sırf hava olsun yada gosteriş için çıkmayın.seviyorsanız olene kadar peşinden gıdın. bana donecek olursak onu tamamen unutmak için daha neler yapmalıyı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn_aydn

çok rutin bi soru olacak ama yınede sorayım:D

ciddi düşündügüm kız arkadasımdan 6 ay önce ayrıldım.kımseyle bırlıkte olmayacagım dıye kendıme soz verdım,ne hıkmetse bı an durakladım ve ne yapıyorsun kendıne gel dedım.sonucta hayat devam edıyor o baskasıyla mutlu ıken ben neden mutsuz olayım dedım.suan benden 4 yas buyuk bırı ıle bırlıkteyım 1 ay kadar oldu birlikteligimiz.buraya kadar hersey çok guzel fakat eskı kız arkadasımla aynı sokakta oturuyoruz.her ne kadar nefret etsemde onu gorunce ıster ıstemez yasadıklarımız gozumde canlanıyor.gittigimiz yerler soyledıgı sozler aklıma gelıyor ve aklım basımdan gıdıyor.galiba onu tam silemedim hayatımdan.biliyorum cok buyuk konustum zamanında kımseye asık olmam dıye.sonucta kızları sıradan bırı olarak goruyordum ama bu sefer tam tersı oldu.ondan ayrılmak ıcın bahaneler bulurdum hep.canım ıstedigı zamn doner ıstedıgım zaman ayrılırdım.biliyorum ahını aldım.şimdi ise onu delıler gıbı sevdıgımın farkına vardım.ama iş işten geçti artık,bu sefer o benı ıstemıyor.sırf onu unutmak ıcın baska bırı ıle bırlıkte oldum.dedigim gibi yasıda benden buyuk. benı çok sevıyor aynı seylerı sımdıkı kız arkadasıma yapmaktan korkuyorum. diyecegim o kımseyle sırf hava olsun yada gosteriş için çıkmayın.seviyorsanız olene kadar peşinden gıdın. bana donecek olursak onu tamamen unutmak için daha neler yapmalıyı?

Beyninizin git-geller yaşaması gayet normal.Şuanda beyninizde çok şey var.Biraz rahatlatın kendinizi,gevşeyin.6 ay aradan sonra ilişkinizin yine eski rayında olması mümkün değil gibi duruyor.Egonuzu biraz yükseltmelisiniz,o sizi kaybetmiş misali.Şimdi siz onun gibisini bulamıcağınızı düşünüyorsunuz,kendinizin kaybettiğini.Çok yanlış önünüzde yıllar var.Yaşandığı için mutlu olmalısınız.Şöyle düşünelim.Siz o insanla ilişki yaşamayıp,tek başınıza daha güzel mi zaman geçirebilicektiniz ? Ama bu ayrı kaldığınız 6 ay daha az sancılı olucaktı.Şöyle düşünün; size güzel günler yaşattığı için ona minnettarsınız.Şuandaki ilişkinizdeki partnerinizi sevmiyorsanız eğer,ondan ayrılın.Beyniniz dinlensin biraz.Çünkü o insan sürekli size 6 ay önceki ilişkinizi hatırlatıcak.'Aşkım' demesinden bile eski kız arkadaşınız aklınıza gelicek.En kolay unutma yöntemidir bu.

Bir süre aşkı unutun,ta ki onu başkasında bulana kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel beyler
  • Çok yakın arkadaşımın eskiden görüştüğü(sevgilisi değil ama sevgili olmadan da bir şeyler yaşamışlar) kız şimdi bana aşık(en azından öyle söylüyor).Bende boş değilim,kız da gerçekten güzel kız.Birlikte olsam mı olmasam mı çok arada kaldım.Arkadaşım için sorun yok hatta aramızı o yaptı diyebilirim
  • Başlık pek tutmadı herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Çok yakın arkadaşımın eskiden görüştüğü(sevgilisi değil ama sevgili olmadan da bir şeyler yaşamışlar) kız şimdi bana aşık(en azından öyle söylüyor).Bende boş değilim,kız da gerçekten güzel kız.Birlikte olsam mı olmasam mı çok arada kaldım.Arkadaşım için sorun yok hatta aramızı o yaptı diyebilirim

Şimdi kızın onunla neler yaşadıkları önemli. Arkadaşınızın o kıza duygusal manada birşey beslemediği sürece sorun yok.Dikkat etmelisin aranızı onun yapması o kıza karşı boş olduğu anlamına gelmez kesinlikle.Ne insanlar gördük,planlar kuruyorlar ilişkiler hakkında.Belki bu da plan olabilir.Tabi burada amacım aklınızı karıştırmak kesinlikle değil,sadece her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek.Arkadaşınızla konuşun,kıza karşı bir şey hissetmediğini söylerse eğer ilişkinize öyle başlayın ve bir süre dikkatli olun

• Üst konu olmalı bence. Sık açılan sık sorulan sorunlardan.
  • güzin abla eksikti
  • ben 17yasındayım kız arkadasımda 17 yasında 6 seneyi geçik süredir tanısıyoruz ama yeni sevgiliyiz daha son 1yıldır cok samimiydik son zamanlarda oda sevdiğini belli etti 2 aydır beraberiz ama malum sınav senesi derslerden kalan vakitlerde dershane cıkıslarında falan görüsüyoruz ama kızın ailesi cok sıkıyor bu sene kazanamassa bir daha yollamam falan bende elimden geldigince engellememeye calısıyorm onu zaten dısarıda cıkamıyor etütteyim diyip yanımda duruyor babası dısarıda benle görse dedigine göre okuldan bile alırmıs ailesinden cok sıkıntılıyız ne yapacagımı bilmiyorum daha dün okulundan aldım geziyoruz aramız bozuktu bi şaka yapmıştım ama yanlıs anlasılmıstı hem gönlünü alırım diye 20dk uzaklıkta arabayla göle gidecektik orada takılacaktık sonra dershanesine bırakacaktım el ele yürüyoruz gidiyoruz ama habire korkuyorum burak cok huzursuzum bi tanıdık cıkacak simdi gibi hissediyorum falan diyip durdu carsıdan gitmemiz lazım mecbur arabaya binecez yaklastıkca elimi sıkmaya basladı gerçekten çok huzursuzum canım gören yokken dönelim falan bir daha gerçekten görüsemeyiz falan dedi ben güven bana birşey olmucak dediysemde dayanamadım yine elimi öyle bir tutuyorki sanki birisinden korkuyoda bana sıgınmış gibi dayanamadım ilk ara sokaga saptık bi yerde oturduk hiç bir yere gidemedik benim ailem rahat yani erkegim sonucta ögrenseler bile birşey olmaz ama onun ailesi yüzünden daha adam akıllı birşey yiyemedik bi yerlere oturup simdi okul saatlerimiz dershane saatlerimiz zıtlastı yani görüsmemiz imkansız gibi birşey oldu ya bundan sonra nasıl davranmalıyım bilemiyorum zor durumdada bırakmak istemiyorum mesaj hakkı falanda almıyorum mesajlasmaya baslarsak derslerimizi aksatırız diye ama bu seferde hiç görüşemiyoruz birbirimizden haberimiz olmuyor nerde ne yapıyor iyimi sorunu varmı hiç bilgim olmucak evlerimizde cok uzak ne yapacam ben nasıl davranmalıyım arasam dert aramasam hiç mi merak etmiyorsun nabıyom ne ediyom diye sinirleniyor simdi bunu buraya niye yazdım bilmiyorum acılırım belki off ulan off

• quote:

Orijinalden alıntı: mudi

Üst konu olmalı bence. Sık açılan sık sorulan sorunlardan.

Yönetimin takdiri ben arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum sadece

quote:

Orijinalden alıntı: Palatine

Başlık pek tutmadı herhalde :)

Zamanla belki
  • Hocam ben buraya yazsam destan olur ya Okur musun yazsam? Özetlemeye çalışırım elimden geldiğince?
  • Hastalık olmasın gerisi önemli değil , kız yüzünden kendini üzen insanları gördükçe kızasım geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

ben 17yasındayım kız arkadasımda 17 yasında 6 seneyi geçik süredir tanısıyoruz ama yeni sevgiliyiz daha son 1yıldır cok samimiydik son zamanlarda oda sevdiğini belli etti 2 aydır beraberiz ama malum sınav senesi derslerden kalan vakitlerde dershane cıkıslarında falan görüsüyoruz ama kızın ailesi cok sıkıyor bu sene kazanamassa bir daha yollamam falan bende elimden geldigince engellememeye calısıyorm onu zaten dısarıda cıkamıyor etütteyim diyip yanımda duruyor babası dısarıda benle görse dedigine göre okuldan bile alırmıs ailesinden cok sıkıntılıyız ne yapacagımı bilmiyorum daha dün okulundan aldım geziyoruz aramız bozuktu bi şaka yapmıştım ama yanlıs anlasılmıstı hem gönlünü alırım diye 20dk uzaklıkta arabayla göle gidecektik orada takılacaktık sonra dershanesine bırakacaktım el ele yürüyoruz gidiyoruz ama habire korkuyorum burak cok huzursuzum bi tanıdık cıkacak simdi gibi hissediyorum falan diyip durdu carsıdan gitmemiz lazım mecbur arabaya binecez yaklastıkca elimi sıkmaya basladı gerçekten çok huzursuzum canım gören yokken dönelim falan bir daha gerçekten görüsemeyiz falan dedi ben güven bana birşey olmucak dediysemde dayanamadım yine elimi öyle bir tutuyorki sanki birisinden korkuyoda bana sıgınmış gibi dayanamadım ilk ara sokaga saptık bi yerde oturduk hiç bir yere gidemedik benim ailem rahat yani erkegim sonucta ögrenseler bile birşey olmaz ama onun ailesi yüzünden daha adam akıllı birşey yiyemedik bi yerlere oturup simdi okul saatlerimiz dershane saatlerimiz zıtlastı yani görüsmemiz imkansız gibi birşey oldu ya bundan sonra nasıl davranmalıyım bilemiyorum zor durumdada bırakmak istemiyorum mesaj hakkı falanda almıyorum mesajlasmaya baslarsak derslerimizi aksatırız diye ama bu seferde hiç görüşemiyoruz birbirimizden haberimiz olmuyor nerde ne yapıyor iyimi sorunu varmı hiç bilgim olmucak evlerimizde cok uzak ne yapacam ben nasıl davranmalıyım arasam dert aramasam hiç mi merak etmiyorsun nabıyom ne ediyom diye sinirleniyor simdi bunu buraya niye yazdım bilmiyorum acılırım belki off ulan off

Şimdi şöyle söylemek gerekirse;
    İşiniz baya zor,böyle biten bir çok ilişki var.Mesaj hakkı yapmıyorum demişsiniz,bu yanlış.Arada mesajlasmalısınız,birbirinizden haberdar olmalısınız.Tavsiyem; sakın onun üzerine gitmeyin bu buluşma konusunda,illa buluşalım diye tutturmayın sakın.O zaten bir süre sonra kendi müsait olunca sizinle görüşmek isteyecektir.Mesajlaşma konusuna geldiğimizde ise,nadir mesajlaşın ve mesajlarda sürekli onun derslerini aksatmak istemediğinizi belli edin,bakın söylüyorum demiyorum,bunu başka kelimelerle belli edin.Onu kendinizden daha çok düşündüğünüzü hissedince,artı olarak güven kazanırsınız.Bu yıl ikiniz içinde zor olacak.Fakat sonunun çok güzel biticeğini düşünün sürekli.1 yıl sabredin,ayrı değilsiniz ki sadece görüşmekte zorlanıyorsunuz.1 yıl sonra,istediğiniz kadar görüşebilceksiniz ve hatta aynı şehirleri kazandığınız takdirde kimse de size karışamayacak.Böyle güzel günleri görmek için,bu kadar sancı çekmek normal.Gülü seven dikenine katlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Hocam ben buraya yazsam destan olur ya Okur musun yazsam? Özetlemeye çalışırım elimden geldiğince?

Tabi ki olur
  • Kolay gelsin hocam işiniz zor :)
    Konu yığınlığını engellenmesi için üst konu olmalı, kodu dışına açılan 10 konunun 5 6 sı kız konusu & duygusal sorunlar, üst konu olursa en azından tek bir yerden devam edilir ve bi problemi olmayan kişiler için de en azından bazı şeyleri önceden fark ederek önlemini alır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.