Şimdi Ara

Aşktan Yana Dertli Misiniz ? -Buyrun [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SergenKurt

Kolay gelsin hocam işiniz zor :)
    Konu yığınlığını engellenmesi için üst konu olmalı, kodu dışına açılan 10 konunun 5 6 sı kız konusu & duygusal sorunlar, üst konu olursa en azından tek bir yerden devam edilir ve bi problemi olmayan kişiler için de en azından bazı şeyleri önceden fark ederek önlemini alır.

Haklısınız.Açılan konulara girdiğimde arkadaşlara verilen tavsiyelerden çoğu yanlış.Peki neden? Çünkü o dertli arkadaşın,durumunu düşünmüyorlar.Üzülücekmiş,zarar görücekmiş bunları hiç düşünmüyorlar.Benim amacım hem o insanı rahatlatıp,hemde ona ilişkisi konusunda yardımcı olmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDeath

quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

ben 17yasındayım kız arkadasımda 17 yasında 6 seneyi geçik süredir tanısıyoruz ama yeni sevgiliyiz daha son 1yıldır cok samimiydik son zamanlarda oda sevdiğini belli etti 2 aydır beraberiz ama malum sınav senesi derslerden kalan vakitlerde dershane cıkıslarında falan görüsüyoruz ama kızın ailesi cok sıkıyor bu sene kazanamassa bir daha yollamam falan bende elimden geldigince engellememeye calısıyorm onu zaten dısarıda cıkamıyor etütteyim diyip yanımda duruyor babası dısarıda benle görse dedigine göre okuldan bile alırmıs ailesinden cok sıkıntılıyız ne yapacagımı bilmiyorum daha dün okulundan aldım geziyoruz aramız bozuktu bi şaka yapmıştım ama yanlıs anlasılmıstı hem gönlünü alırım diye 20dk uzaklıkta arabayla göle gidecektik orada takılacaktık sonra dershanesine bırakacaktım el ele yürüyoruz gidiyoruz ama habire korkuyorum burak cok huzursuzum bi tanıdık cıkacak simdi gibi hissediyorum falan diyip durdu carsıdan gitmemiz lazım mecbur arabaya binecez yaklastıkca elimi sıkmaya basladı gerçekten çok huzursuzum canım gören yokken dönelim falan bir daha gerçekten görüsemeyiz falan dedi ben güven bana birşey olmucak dediysemde dayanamadım yine elimi öyle bir tutuyorki sanki birisinden korkuyoda bana sıgınmış gibi dayanamadım ilk ara sokaga saptık bi yerde oturduk hiç bir yere gidemedik benim ailem rahat yani erkegim sonucta ögrenseler bile birşey olmaz ama onun ailesi yüzünden daha adam akıllı birşey yiyemedik bi yerlere oturup simdi okul saatlerimiz dershane saatlerimiz zıtlastı yani görüsmemiz imkansız gibi birşey oldu ya bundan sonra nasıl davranmalıyım bilemiyorum zor durumdada bırakmak istemiyorum mesaj hakkı falanda almıyorum mesajlasmaya baslarsak derslerimizi aksatırız diye ama bu seferde hiç görüşemiyoruz birbirimizden haberimiz olmuyor nerde ne yapıyor iyimi sorunu varmı hiç bilgim olmucak evlerimizde cok uzak ne yapacam ben nasıl davranmalıyım arasam dert aramasam hiç mi merak etmiyorsun nabıyom ne ediyom diye sinirleniyor simdi bunu buraya niye yazdım bilmiyorum acılırım belki off ulan off

Şimdi şöyle söylemek gerekirse;
    İşiniz baya zor,böyle biten bir çok ilişki var.Mesaj hakkı yapmıyorum demişsiniz,bu yanlış.Arada mesajlasmalısınız,birbirinizden haberdar olmalısınız.Tavsiyem; sakın onun üzerine gitmeyin bu buluşma konusunda,illa buluşalım diye tutturmayın sakın.O zaten bir süre sonra kendi müsait olunca sizinle görüşmek isteyecektir.Mesajlaşma konusuna geldiğimizde ise,nadir mesajlaşın ve mesajlarda sürekli onun derslerini aksatmak istemediğinizi belli edin,bakın söylüyorum demiyorum,bunu başka kelimelerle belli edin.Onu kendinizden daha çok düşündüğünüzü hissedince,artı olarak güven kazanırsınız.Bu yıl ikiniz içinde zor olacak.Fakat sonunun çok güzel biticeğini düşünün sürekli.1 yıl sabredin,ayrı değilsiniz ki sadece görüşmekte zorlanıyorsunuz.1 yıl sonra,istediğiniz kadar görüşebilceksiniz ve hatta aynı şehirleri kazandığınız takdirde kimse de size karışamayacak.Böyle güzel günleri görmek için,bu kadar sancı çekmek normal.Gülü seven dikenine katlanır

haklısın sanırım mesaj hakkı almalıyım tesekkür ederim sabredicez artık

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

haklısın sanırım mesaj hakkı almalıyım tesekkür ederim sabredicez artık

Rica ederim , yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • ustad geçen konu açmıştımhttp://forum.donanimhaber.com/m_43192943/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43223833 burda yazılı yardımcı olursan teşekkür ederim
  • Hocam özet şekilde yazcam:

3 senedir bi kızdan hoşlanıyodum, ama kızın çıktığı vardı başka liseden. Kız da çıktığı çocuk da benden 1 yaş küçük. Kız lise 2'de sevgilisinden ayrıldı, çocuğun başka kızlarla olan ilişkileri dolayısıyla (tabi bunu çok sonra öğrendim). Kısa bi süre sonra barıştılar ve ilişkileri 7-8 ay daha devam etti. Sonra tamamen ayrıldığını söyledi kız. Ayrılmadan 1-2 ay önce de ben çok belli etmiştim hoşlandığımı ve kız anladı. Beni çok tanımadığını söylemişti. Ben de reddedildim diye bi köşeye çekildim. 1-2 ay sonra en yakın arkadaşı bana 'birbirinizi tanımanız için birbirinize fırsat vermelisiniz bence ama xx şuan çıkma gibi bi durum olmasın diyo' dedi. xx dediğim de benim kız işte.

Kısacası bu dönem içinde yakınlaştık ve bu konuşmadan tam 1 ay sonra kız bana 'eski sevgilim beni çok üzdü aynı şeylerin tekrarlanmasından korkuyorum, uzun bi süre kimseyle beraber olamam' dedi. Ben de çok fazla tepki göstermeden kabullendim durumu. Bu sefer kız benle ilgilenmeye başladı sürekli yakın arkadaşlarıma beni soruyodu vs.. Bütün yaz boyunca hiç görüşmedik. Geçen hafta buluştuk ama yanımızda arkadaşlarımız da vardı. İlk başta çok gergindi konuşurken yüzüme bile bakmıyodu, hiç gülmüyodu, konuşmuyodu. Arkadaşları ayrıldı ben ve samimi 1-2 arkadaşımız kaldı ondan sonra düzeldi durum gülmeye başladı, konuşurken yüzüme bakıyodu. Ama kız genel olarak mesafeli davranıyor. Geçen gün de 'istediğin zaman yanında olurum' gibi bi laf etti mesajda. Kafam çok karışık ya. Ve hep ilk mesaj atan ben oluyorum, ben atmasam o 40 yıl atmayacak sanki. Hep benden bekliyor. Sizce yine iyi götürüp sonunda reddetme durumu olur mu? Üçüncü kez olmasını istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Hocam özet şekilde yazcam:

3 senedir bi kızdan hoşlanıyodum, ama kızın çıktığı vardı başka liseden. Kız da çıktığı çocuk da benden 1 yaş küçük. Kız lise 2'de sevgilisinden ayrıldı, çocuğun başka kızlarla olan ilişkileri dolayısıyla (tabi bunu çok sonra öğrendim). Kısa bi süre sonra barıştılar ve ilişkileri 7-8 ay daha devam etti. Sonra tamamen ayrıldığını söyledi kız. Ayrılmadan 1-2 ay önce de ben çok belli etmiştim hoşlandığımı ve kız anladı. Beni çok tanımadığını söylemişti. Ben de reddedildim diye bi köşeye çekildim. 1-2 ay sonra en yakın arkadaşı bana 'birbirinizi tanımanız için birbirinize fırsat vermelisiniz bence ama xx şuan çıkma gibi bi durum olmasın diyo' dedi. xx dediğim de benim kız işte.

Kısacası bu dönem içinde yakınlaştık ve bu konuşmadan tam 1 ay sonra kız bana 'eski sevgilim beni çok üzdü aynı şeylerin tekrarlanmasından korkuyorum, uzun bi süre kimseyle beraber olamam' dedi. Ben de çok fazla tepki göstermeden kabullendim durumu. Bu sefer kız benle ilgilenmeye başladı sürekli yakın arkadaşlarıma beni soruyodu vs.. Bütün yaz boyunca hiç görüşmedik. Geçen hafta buluştuk ama yanımızda arkadaşlarımız da vardı. İlk başta çok gergindi konuşurken yüzüme bile bakmıyodu, hiç gülmüyodu, konuşmuyodu. Arkadaşları ayrıldı ben ve samimi 1-2 arkadaşımız kaldı ondan sonra düzeldi durum gülmeye başladı, konuşurken yüzüme bakıyodu. Ama kız genel olarak mesafeli davranıyor. Geçen gün de 'istediğin zaman yanında olurum' gibi bi laf etti mesajda. Kafam çok karışık ya. Ve hep ilk mesaj atan ben oluyorum, ben atmasam o 40 yıl atmayacak sanki. Hep benden bekliyor. Sizce yine iyi götürüp sonunda reddetme durumu olur mu? Üçüncü kez olmasını istemiyorum.

Şuan ki durumun seninle hiç bir alakası yok dostum.Önceki ilişkisindeki aldığı yaraları düzeltmesi lazım.Senin yapman gereken tek bir şey var o da bu zaman zarfında ona yardımcı olman,derdini dinlemen ve güvenceni vermen.Zamana bırakmalısın bir de , hemen aceleyle çıkmalıyım dememelisin.Biliyorum çok bekledin ama birazcık daha sabretmelisin.Sık mesaj atmaya başla,sürekli yanındaymış hissi uyandır ama daha sonra kendini çek.Sürekli yapma yani bunu.Yakından tanıt kendini.Küçüklüğünü anlat,eski aşklarını anlat.Dürüst ol bir de , hiç yalan söyleme ne olursa olsun.

• Hocam bide bize yardımcı olsan yukarıda belirttim sorunu:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Hocam özet şekilde yazcam:

Şuan ki durumun seninle hiç bir alakası yok dostum.Önceki ilişkisindeki aldığı yaraları düzeltmesi lazım.Senin yapman gereken tek bir şey var o da bu zaman zarfında ona yardımcı olman,derdini dinlemen ve güvenceni vermen.Zamana bırakmalısın bir de , hemen aceleyle çıkmalıyım dememelisin.Biliyorum çok bekledin ama birazcık daha sabretmelisin.Sık mesaj atmaya başla,sürekli yanındaymış hissi uyandır ama daha sonra kendini çek.Sürekli yapma yani bunu.Yakından tanıt kendini.Küçüklüğünü anlat,eski aşklarını anlat.Dürüst ol bir de , hiç yalan söyleme ne olursa olsun.

Teşekkürler deneyeceğim

• Ben 1,5 sene önce falan 8 yıllık ilkokul arkaşıma aşık olmuştum (ilkokulda değilim biteli çok oldu). çok uzun süre peşinden koştum. kız sevgili işleriyle pek ilgilenmeyen bir kızdı, bu yüzden beni çok uğraştırdı. uzun süre peşinden koştuktan sonra artık pes etmiştim, uğraşmayı bırakmıştım. ne olduysa bu uğraşmayı bıraktığım dönemde o da bana aşık oldu. sürekli evimin önüne gelip beni çağırmaya başladı. bu şekilde sevgili olduk. olduk ama çok değişkendik. bazen çok iyidik bazende çok kötüydük, 1 ay falan konuşmadığımız oluyordu. bu sevgili olaylarını pek bilmediğinden yakınlaşmama pek izin vermiyordu ve bana "sevgili için daha erken olduğunu düşünüyorum" diyordu. ve yine aynı bahaneyle benden 2-3 kere sevmediğini söyleyip ayrıldı ama yine geri döndü. ayrıyetten konuşmasını istemediğim insanlarla konuştuğu oluyordu, çok kızıyordum, sonra gelip yalvarıyordu ve yine geri dönüyordu. bu tür şeyler yapmadığı dönemlerde çok iyi oluyoduk ama sürekli 1-2 ayda bi bu hataları yapıyordu. ben ise çok aşıktım, sevdiğim ilk ve tek kızdı, dayanamayıp hemen affediyodum. en son geçen yazın başlarında en iyi olduğumuz dönemlerdi. artık yakınlaşmaya da başlamıştık, doya doya öpüyodum, dünyalar benimdi resmen. sonra buna ne olduysa yazın sonlarına doğru tekrar soğuklaşmaya başlamıştı. çok soğuk davranıyordu, o arada da benden yine ayrıldı beni çok üzdü sonra geri döndü. ama soğuk davranışları devam ediyordu. ben artık bıkmıştım ayrılmak istiyordum ama cesaret edemiyordum, çünkü çok seviyodum. sonra kız yine sevmediğini söyledi. 3-4 hafta konuşmadık ve en son konuşmamız beni yıktı. BAŞKASINA AŞIK OLMUŞ. gerçek mi bilmiyorum, inanmak istemiyorum. ben çok sinirlendim, çok kızdım. bana "seni yine takmıyorum, günaydın" dedi ve bitirdi. bu konuşmanın üzerinden 1 ay geçti. bunlara rağmen ben onu nedense çok özlüyorum, onu öptüğüm zamanlar falan hiç aklımdan çıkmıyo. ona mesaj atmamk için kendimi zor tutuyorum. ama atsamda bir faydası olmıcak biliyorum, çok duygusuz bir kız. bilmiyorum, çok kötü durumdayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 22 Eylül 2010; 14:00:37 >

• Benim ki uzun hikaye direk özet geçecem bir kızdan hoşlanıyordum ve çok iyi arkadaştık ama olmayacağını bildiğim için okuldayken açılamadım hiç olmazsa arkadaş kalırız dedim oda yeterdi bana, geçen sene ben 4 teyken o üçteydi mezun oldum bütün yaz aklımdaydı hatta tatilde bile hiç aklımdan çıkmadı sonra yazın artık soyledim sevdiğimi sevgilisi olduğunu bildiğim halde hiç bişey demedi biriyle çıkmaya başlamış dershaneden okulun bitimine 1 ay kala, çocuk 6-7 ay peşinde koşmuş çocuğu o kadar sevmediği her halinden belliydi ayrılırlar die düşündüm çünkü kız sürekli bi bahane üretir kavga çıkarıyo ayrıldık bitti dio çocuk hemen arıyo yalvarıyo ağlıyo kız geri dönüyo oyuncağı yapmış iyce hep bi umutla nasılsa onuda sevmiyo ayrılır diye bekledim ama kız bi süre sonra arkadaşlarını bile takmamaya başladı çok bağlandı sadece o çocukla mesajlaşıyor msnden konuşuyor günün her saati, okulda başladı artık kız bana mesaj bile atmıyor arkadaş bile kalamadık.
    yani bu kızla olmayacağını adım gibi bildiğim halde hala unutamıyorum biliyorum bu kız bana yar olmaz benide sevmiyor hep unutmaya çalışıyorum ama bi türlü aklımdan çıkmıyor

• Lise 4 e gidiyorum.3-4 ay önce yeni lise1e geçmiş bir kızla beraberdim.Kız çok güzel çok iyiydi beh.Bütün arkadaşlarım da dalga geçiyorlardı benle bööö bebeyle çıkıyorlar falan diye.Onların lafıyla ayrıldım kızdan hemde 2 kere ayrıldım kızdan 1.sinde ayrıldım bir dahaki gün tekrar barıştım.2. e d...şak geçerek ayrıldım resmen canım ya sanırım ben başkasına aşıkmışım hadi ayrılalım behh falan kız bu saatten sonra bana hayatta güvenmez 1-2 aydır da hep aklımda tekrar sarsam mı napsam güvenmez ki hiç ne yapmam lazım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

Ben 1,5 sene önce falan 8 yıllık ilkokul arkaşıma aşık olmuştum (ilkokulda değilim biteli çok oldu). çok uzun süre peşinden koştum. kız sevgili işleriyle pek ilgilenmeyen bir kızdı, bu yüzden beni çok uğraştırdı. uzun süre peşinden koştuktan sonra artık pes etmiştim, uğraşmayı bırakmıştım. ne olduysa bu uğraşmayı bıraktığım dönemde o da bana aşık oldu. sürekli evimin önüne gelip beni çağırmaya başladı. bu şekilde sevgili olduk. olduk ama çok değişkendik. bazen çok iyidik bazende çok kötüydük, 1 ay falan konuşmadığımız oluyordu. bu sevgili olaylarını pek bilmediğinden yakınlaşmama pek izin vermiyordu ve bana "sevgili için daha erken olduğunu düşünüyorum" diyordu. ve yine aynı bahaneyle benden 2-3 kere sevmediğini söyleyip ayrıldı ama yine geri döndü. ayrıyetten konuşmasını istemediğim insanlarla konuştuğu oluyordu, çok kızıyordum, sonra gelip yalvarıyordu ve yine geri dönüyordu. bu tür şeyler yapmadığı dönemlerde çok iyi oluyoduk ama sürekli 1-2 ayda bi bu hataları yapıyordu. ben ise çok aşıktım, sevdiğim ilk ve tek kızdı, dayanamayıp hemen affediyodum. en son geçen yazın başlarında en iyi olduğumuz dönemlerdi. artık yakınlaşmaya da başlamıştık, doya doya öpüyodum, dünyalar benimdi resmen. sonra buna ne olduysa yazın sonlarına doğru tekrar soğuklaşmaya başlamıştı. çok soğuk davranıyordu, o arada da benden yine ayrıldı beni çok üzdü sonra geri döndü. ama soğuk davranışları devam ediyordu. ben artık bıkmıştım ayrılmak istiyordum ama cesaret edemiyordum, çünkü çok seviyodum. sonra kız yine sevmediğini söyledi. 3-4 hafta konuşmadık ve en son konuşmamız beni yıktı. BAŞKASINA AŞIK OLMUŞ. gerçek mi bilmiyorum, inanmak istemiyorum. ben çok sinirlendim, çok kızdım. bana "seni yine takmıyorum, günaydın" dedi ve bitirdi. bu konuşmanın üzerinden 1 ay geçti. bunlara rağmen ben onu nedense çok özlüyorum, onu öptüğüm zamanlar falan hiç aklımdan çıkmıyo. ona mesaj atmamk için kendimi zor tutuyorum. ama atsamda bir faydası olmıcak biliyorum, çok duygusuz bir kız. bilmiyorum, çok kötü durumdayım...

Bu insanın sana bir yararı olabiliceğini düşünebiliyor musun? O insanla bir gelecek kurabiliceğini düşünebiliyor musun ? Evlendiniz diyelim yine aynı şeyleri sana yaparsa nolucak ? Ben başkasına aşık oldum dediğinde.Aşk o kadar basit bir kavram değildir.Ve sana çıkıp başkasına aşık oldum demiş.Ki hiç bir bayan nedensiz bir insana soğuk davranmaz.Senin moralin bozuk olduğunda ona soğuk davranabildin mi ? Hayır,çünkü aşıktın.Gözlerini aç artık.O seni kaybedicek.Bir daha senin gibi çok seven bulamayacak.Hep seni özleyecek ama senin yüz vermemen gerek.Nedeni bilinmez ama kadınlar hep kaybettikleri,ulaşamayacakları şeyleri kazanabilmek için hırs yaparlar.Bunun nedeni aşk değil,hırs.Her döndüğünde kabul etmen çok büyük bir hata,hazırda duruyor gibi zannediyor seni.Başka birisini sok hayatına,seni kaybettiğini anlasın başını vursun.Bu işte en önemli şey sabır ve zamandır.Sabret dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_$

Benim ki uzun hikaye direk özet geçecem bir kızdan hoşlanıyordum ve çok iyi arkadaştık ama olmayacağını bildiğim için okuldayken açılamadım hiç olmazsa arkadaş kalırız dedim oda yeterdi bana, geçen sene ben 4 teyken o üçteydi mezun oldum bütün yaz aklımdaydı hatta tatilde bile hiç aklımdan çıkmadı sonra yazın artık soyledim sevdiğimi sevgilisi olduğunu bildiğim halde hiç bişey demedi biriyle çıkmaya başlamış dershaneden okulun bitimine 1 ay kala, çocuk 6-7 ay peşinde koşmuş çocuğu o kadar sevmediği her halinden belliydi ayrılırlar die düşündüm çünkü kız sürekli bi bahane üretir kavga çıkarıyo ayrıldık bitti dio çocuk hemen arıyo yalvarıyo ağlıyo kız geri dönüyo oyuncağı yapmış iyce hep bi umutla nasılsa onuda sevmiyo ayrılır diye bekledim ama kız bi süre sonra arkadaşlarını bile takmamaya başladı çok bağlandı sadece o çocukla mesajlaşıyor msnden konuşuyor günün her saati, okulda başladı artık kız bana mesaj bile atmıyor arkadaş bile kalamadık.
    yani bu kızla olmayacağını adım gibi bildiğim halde hala unutamıyorum biliyorum bu kız bana yar olmaz benide sevmiyor hep unutmaya çalışıyorum ama bi türlü aklımdan çıkmıyor

Ah ah bu kızlar,o kadar seviyorlar ki egolarını Bak şöyle bir kavram vardır bizde;aşk ve takıntı.Bunlar ayrı şeylerdir.Seninki birazda takıntıya dönüşmüş.Ondan başkası olmaz diye.Daha neleri çıkacak karşına,hayatında neleri olacak daha.Bırak seviyorsan,o mutluysa sorun yok.Ona da bunu lanse edersin.Mutluysan devam et,ama seni üzerse sonuçlarına katlanır tarzı bir mesaj at ona.Onun mutluluğu senin mutluluğun olsun.O kızdan gerçekten sana yar olmaz.Tamam ben burda sana destek olmak zorundayım ama yalan söyleyerek seni kandırarak değil.Onun mutluluğuyla mutlu olmaya çalış.Takıntı yaptığının farkına var.Etrafta başka kızları sevebiliceğinin.İmkansızın peşinden koşup yorulma başa,daha kolaylarına sakla enerjini

• quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

Lise 4 e gidiyorum.3-4 ay önce yeni lise1e geçmiş bir kızla beraberdim.Kız çok güzel çok iyiydi beh.Bütün arkadaşlarım da dalga geçiyorlardı benle bööö bebeyle çıkıyorlar falan diye.Onların lafıyla ayrıldım kızdan hemde 2 kere ayrıldım kızdan 1.sinde ayrıldım bir dahaki gün tekrar barıştım.2. e d...şak geçerek ayrıldım resmen canım ya sanırım ben başkasına aşıkmışım hadi ayrılalım behh falan kız bu saatten sonra bana hayatta güvenmez 1-2 aydır da hep aklımda tekrar sarsam mı napsam güvenmez ki hiç ne yapmam lazım beyler

Bu saatten sonra kız seninle tekrar barışırsa ya çok sevmiştir,yada senden intikam almak isteyecektir.Arkadaşlarının aklına sakın uyma bir daha,al sana ders olmuş bak Onlar kıskançlıklarından yapıyorlar bunları.Onların var mı Lise 1'e giden güzel bir sevgilisi ? Yok.Olanlara da dalga geçiyorlar.

• quote:

quote:

Ben 1,5 sene önce falan 8 yıllık ilkokul arkaşıma aşık olmuştum (ilkokulda değilim biteli çok oldu). çok uzun süre peşinden koştum. kız sevgili işleriyle pek ilgilenmeyen bir kızdı, bu yüzden beni çok uğraştırdı. uzun süre peşinden koştuktan sonra artık pes etmiştim, uğraşmayı bırakmıştım. ne olduysa bu uğraşmayı bıraktığım dönemde o da bana aşık oldu. sürekli evimin önüne gelip beni çağırmaya başladı. bu şekilde sevgili olduk. olduk ama çok değişkendik. bazen çok iyidik bazende çok kötüydük, 1 ay falan konuşmadığımız oluyordu. bu sevgili olaylarını pek bilmediğinden yakınlaşmama pek izin vermiyordu ve bana "sevgili için daha erken olduğunu düşünüyorum" diyordu. ve yine aynı bahaneyle benden 2-3 kere sevmediğini söyleyip ayrıldı ama yine geri döndü. ayrıyetten konuşmasını istemediğim insanlarla konuştuğu oluyordu, çok kızıyordum, sonra gelip yalvarıyordu ve yine geri dönüyordu. bu tür şeyler yapmadığı dönemlerde çok iyi oluyoduk ama sürekli 1-2 ayda bi bu hataları yapıyordu. ben ise çok aşıktım, sevdiğim ilk ve tek kızdı, dayanamayıp hemen affediyodum. en son geçen yazın başlarında en iyi olduğumuz dönemlerdi. artık yakınlaşmaya da başlamıştık, doya doya öpüyodum, dünyalar benimdi resmen. sonra buna ne olduysa yazın sonlarına doğru tekrar soğuklaşmaya başlamıştı. çok soğuk davranıyordu, o arada da benden yine ayrıldı beni çok üzdü sonra geri döndü. ama soğuk davranışları devam ediyordu. ben artık bıkmıştım ayrılmak istiyordum ama cesaret edemiyordum, çünkü çok seviyodum. sonra kız yine sevmediğini söyledi. 3-4 hafta konuşmadık ve en son konuşmamız beni yıktı. BAŞKASINA AŞIK OLMUŞ. gerçek mi bilmiyorum, inanmak istemiyorum. ben çok sinirlendim, çok kızdım. bana "seni yine takmıyorum, günaydın" dedi ve bitirdi. bu konuşmanın üzerinden 1 ay geçti. bunlara rağmen ben onu nedense çok özlüyorum, onu öptüğüm zamanlar falan hiç aklımdan çıkmıyo. ona mesaj atmamk için kendimi zor tutuyorum. ama atsamda bir faydası olmıcak biliyorum, çok duygusuz bir kız. bilmiyorum, çok kötü durumdayım...

Bu insanın sana bir yararı olabiliceğini düşünebiliyor musun? O insanla bir gelecek kurabiliceğini düşünebiliyor musun ? Evlendiniz diyelim yine aynı şeyleri sana yaparsa nolucak ? Ben başkasına aşık oldum dediğinde.Aşk o kadar basit bir kavram değildir.Ve sana çıkıp başkasına aşık oldum demiş.Ki hiç bir bayan nedensiz bir insana soğuk davranmaz.Senin moralin bozuk olduğunda ona soğuk davranabildin mi ? Hayır,çünkü aşıktın.Gözlerini aç artık.O seni kaybedicek.Bir daha senin gibi çok seven bulamayacak.Hep seni özleyecek ama senin yüz vermemen gerek.Nedeni bilinmez ama kadınlar hep kaybettikleri,ulaşamayacakları şeyleri kazanabilmek için hırs yaparlar.Bunun nedeni aşk değil,hırs.Her döndüğünde kabul etmen çok büyük bir hata,hazırda duruyor gibi zannediyor seni.Başka birisini sok hayatına,seni kaybettiğini anlasın başını vursun.Bu işte en önemli şey sabır ve zamandır.Sabret dostum

Başka birisini sokarım ama ben pek o taraklarda bezi olan birisi değilim. o benim sevdiğim ilk ve tek insandı. bazen gerçekten kafayı yiyorum onu düşününce ve sadece bu üzüntülerin ucunda ölüm olmadığını düşününce kendimi avutabiliyorum. başka hiçbirşey dindiremiyor üzüntümü...

• quote:

Başka birisini sokarım ama ben pek o taraklarda bezi olan birisi değilim. o benim sevdiğim ilk ve tek insandı. bazen gerçekten kafayı yiyorum onu düşününce ve sadece bu üzüntülerin ucunda ölüm olmadığını düşününce kendimi avutabiliyorum. başka hiçbirşey dindiremiyor üzüntümü...

İşte yanlış düşünüyorsunuz.Böyle düşünerek takıntı haline getiriyorsunuz
    O taraklarda beziniz yoksa,bir süre bekleyin.Onu düşünmemeye çalışın.Arkadaşlarınızla gezin,eğlenceli müzikler dinleyin,komedi filmleri izleyin.Gülün bir süre.Zamanla kendiliğinden geçicektir bu olaylar zaten.Sadece onu kendinizde takıntı yapmak üzere olduğunuzu farkedin ve eğer takıntı haline gelirse o kişi sizde,işiniz gerçekten çok zorlaşır.Geç olmadan dediklerimi yapın mutlaka.İşe yaradığını görüceksiniz

• quote:

quote:

İşte yanlış düşünüyorsunuz.Böyle düşünerek takıntı haline getiriyorsunuz
    O taraklarda beziniz yoksa,bir süre bekleyin.Onu düşünmemeye çalışın.Arkadaşlarınızla gezin,eğlenceli müzikler dinleyin,komedi filmleri izleyin.Gülün bir süre.Zamanla kendiliğinden geçicektir bu olaylar zaten.Sadece onu kendinizde takıntı yapmak üzere olduğunuzu farkedin ve eğer takıntı haline gelirse o kişi sizde,işiniz gerçekten çok zorlaşır.Geç olmadan dediklerimi yapın mutlaka.İşe yaradığını görüceksiniz

düşünmemeye çalışıyorum. unutucam başka çarem yok. aslında son dönemlerde iyiydim ama bu aralar çok karamsarım. derslerde başarısız olucaım düşüncesi her yerimi sardı nedense, korkuyorum. ben kendimi bir tek ona adamıştım, samimi arkadaşım bile yoktu, herşeyimdi benim. şimdi bu karamsarlık ve moral bozukluğunun yanı sıra, bide onun benimle olmayışı, yalnızlığımı körükledi.

• Arkadaşım ilk olarak insalara yardım etmek için çabalamandan dolayı çok teşekkür ediyorum. Şimdi en baştan başlıyım. Ben bu kızla 1.sınıftan ,5.sınıfa kadar aynı sınıfta okudum. Çok samimi falandık. Sonra çıkma teklif ettim. Reddeti ama ondan sonra da arkadaş gibi konuşuyorduk yani selam veriyorduk görünce falan. arkadaşları beni sevdiğini sadece utandığını söylüyolardı. Ondan sonra da ben okulumu değiştirdim . 3 yıl başka bir okulda okudum sonra yeniden aynı lisede aynı sınıfa düştük. İşte ilk gün yanına gittim. Selam ?naber falan o kadar 1 hafta bitti. sadece ilk gün konuştuk. Geçen gün bana msnde: "sana selam vermiyorum kusura bakma , ama sürekli dedikodu yapıyorlar. Senin bilmediğin şeyler var dedi .Ben de söyle o zaman da ona göre anlatıyım dedi.Sen bizim okuldan gittikten sonra herkes dedikodu yaptı, bana ucuz kız muammelesi yaptılar dedi. (Sınıftaki bazı kızlar "benim adım" bizden aldın falan diye küsmüşler , eziyet etmişler o zaman tüm kızlar beni seviodu)hocalara bile anlattılar hocalara rezil oldum bir sürü laf işittim gibi şeyler söledi. ben de sen benim neler çektiğimi biliyo musun? ben de yabancı bir okula gittim herkes birbiriyle arkadaştı ben yabancıydım. kimseyle konuşamadım , kızlara küstüm (ama senin yüzünden değil falan dedim) . ancak 8.sınıfta kankalarım oldu bunları bana sürekli biriyle çık diye ısrar ettiler ama ben çıkmadım. (acıların çocuğu) Şimdi tüm arkadaşlarım başka şehirlerdeki liselere gitti dedim. Bunlar da senin bilmediklerin dedim.Sonra ben daha fazla ağlamadan kapatıyım dedim. Ne ağlıyo musun? espri falan yapıosun herhalde dur bi dakka dedi. Ben de yok ağlamıorum yani sadece gözlerim doldu (ama gerçekten ağlamıştım.)senden değil arkadaşlarımı özledim dedim. sonra çıkmam lazım dedim. tamam dedi.

Acaba ağladığımı sölemese miydim diye dünüşünüyorum. Şimdi msni falan açsa sen yanlış anladın ben espri yaptım ağlamadım falan diycem . Napmalıyım?

• up up TheDeath kardeş nerelerdesin...
  • Bir kızla kolay kolay iletişime geçemiyorum,onla hızlı bir şekilde samimi olamıyorum..Bir kızdan hoşlansam ona sorummi sormuyimmi tereddüte giriyorum..ksıacası reddedilme korkusu var ? kızlarla konuşacak konu bulamıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.