Şimdi Ara

Aşksız ve Sevgisiz Dünya Olurmu, Olmazmı? [CİDDİ KONU, LÜTFEN ANKETE KATILIN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Aşksız ve Sevgisiz Dünya Olurmu, Olmazmı? [CİDDİ KONU, LÜTFEN ANKETE KATILIN]

(En Son Oy Tarihi: 8.11.2014)
Giriş
  • Evet beyler, güzeelmi güzel bayanın birisiyle iddaa ya girdik o dedi "Aşksız ve Sevgisiz dünya olur" ben dedim "OLMAAZ"

"Aşksız ve sevgisiz dünya olmaz" dedim ben.
    kız ise "Olur" dedi...

bende erkeklerin en çok olduğu yer "Donanımhaber" sorayım dedim...

hadi cevapları bekliyorum...

bu arada kızada yanığım... ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Out -- 30 Mart 2012; 20:22:54 >

• Sevgilim yok.Yakın arkadaşlarım var.Herşeyi onlarla paylaşırım.Ama yine de gerek var bence.Arkadaş arkadaş bir yere kadar.Belki de hiç olmadığı için böyle düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa YANDIM

Evet beyler, güzeelmi güzel bayanın birisiyle iddaa ya girdik o dedi "Aşksız ve Sevgisiz dünya olur" ben dedim "OLMAAZ"

"Aşksız ve sevgisiz dünya olmaz" dedim ben.
    kız ise "Olur" dedi...

bende erkeklerin en çok olduğu yer "Donanımhaber" sorayım dedim...

hadi cevapları bekliyorum...

bu arada kızada yanığım... ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_baris -- 30 Mart 2012; 20:51:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

aramızda avatarın lafımı olur hocam

asıl konumuza bakalım biz

yüklenin beyler ankete...
  • Ya şimdi şöyle düşünelim; insanlar olmadan önce aşk, sevgi mi varmış? Yokmuş, ama dünya varmış o zamanlarda. Böyle mi soruyorsun anlamadım tabi.
  • Elbette olur, Dünya olur ama insanların olacağı konusunda pek emin değilim. Sevgi bir ihtiyaç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

Elbette olur, Dünya olur ama insanların olacağı konusunda pek emin değilim. Sevgi bir ihtiyaç.

insan aşık olmadan birisine sevgi ile tutulmadan onunla evlenmeden çocuk olurmu ? he olmasına olur ama ne çocuguda oldugu önemli (görücü usulü evlenme hariç tabi)

düşünsene ikinizin bir kız çocug oldugunu, onu eline aldıgını. Onu büyütüp ilk baba deyişini duymanı?

güzel şeyler bunlar.

işte ben bunları kıza anlatıyorum ama anlamıyor ki saçma şeyler bunlar diyor...

o dedi "sevgisiz dünya olur- ben dedim olmaz" bende böyle bir anket başlattım. ama hadi hayırlıı bakalım..

LÜTFEN KATILIN ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Out -- 30 Mart 2012; 21:12:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşkı anlamak için önce bu duygunun büyüsüne kapılmanız lazım. Eskiden aşıkları anlamazdım. Ama bir gün onların arasına katılınca anlamsız bulduğum romantik şeyleri anlamlı bulmaya başladım.
  • KONU UP...
  • Niye böyle salakça anketler yaparlar ki?
  • Ask sevgi sadece karsi cinse karsi olmaz.Onun icin onlar olmadan da dunya dusunulemez
  • Olur ama ruhsuz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Sevgilim yok.Yakın arkadaşlarım var.Herşeyi onlarla paylaşırım.Ama yine de gerek var bence.Arkadaş arkadaş bir yere kadar.Belki de hiç olmadığı için böyle düşünüyorum.

Sonuçta arkadaşların da sevdiğin için arkadaşın sevgi olmasa herkes birbiri için sıradan olurdu.

Sevgisiz olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.