Şimdi Ara

ASKIYA ALINDI.....GOD OF WAR III ps3 için etkinlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TALEP AZLIGINDAN ASKIYA ALDIM.. LAKİN ÜRÜN BİR FORUM ÜYESİNE KESİNLİKLE HEDİYE EDİLECEK SATILMAYACAKTIR..!!!! ..HEDİYE ETTİĞİMDE BU İLAN ÜZERİNDEN NASIL VE KİME HEDİYE EDİLDİĞİNİ YAZARIM..

Elimdeki GOD OF WAR ps3 oyununu içinizden birisine hediye edeceğim..

şartlar ..

1. oyun ankaradan kendi dükkanımdan teslim edilecek (kargo kesinlikle yok) ve / veya alternatif bir teslim yontemi yok..
    2. oyunu alacak kişinin en az 50 forum mesajı olması ve 2. elde en az 5 yıldızlı 3 forum referansı olmasını bekliyorum..
    3. şu andan itibaren yukardaki özelliklere uyan forum üyelerinden gelecek 23. PM sahibi oyunu kazanan olacak.. oyun kazanılınca 23 e kadar bütün pm atanları bu ilanda açıklayacagım..

hadi herkese bol şans..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 31 Mart 2012; 20:58:00 >

• Sizin Etkinliğiniz Sadece Ankara'yı Kapsıyor. Benimkisi Tüm Türkiye'yi.
    Benim Çekilişim Video İle Herkese Açık Şekilde.
    Ve Yine Benim Çekilişim Herkese Açık, Mesaj-Şart-Şurt Yok.

Yinede Ankara'daki Arkadaşlar İçin Güzel Bir Etkinlik.
    Kazanan Güzel Günlerde Kullansın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatkara

Sizin Etkinliğiniz Sadece Ankara'yı Kapsıyor. Benimkisi Tüm Türkiye'yi.
    Benim Çekilişim Video İle Herkese Açık Şekilde.
    Ve Yine Benim Çekilişim Herkese Açık, Mesaj-Şart-Şurt Yok.

Yinede Ankara'daki Arkadaşlar İçin Güzel Bir Etkinlik.
    Kazanan Güzel Günlerde Kullansın...

tek bişey dışında siz parayla satıyorsunuz.sizinkisi etkinlik falan değil. ben bedava veriyorum..

bu arada şartları eşit ve adil olsun diye koydum.. yoksa farklı fake nicklerle ile çekilişe katılanları nasıl ayırabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 31 Mart 2012; 10:31:16 >
  • Doğrudur.
    1 TL Karşılığı Kazanma Şansı Veriyorum.
    Siz Hediyenizi Verin, Bende Tutarsa Çekilişimle Vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatkara

Doğrudur.
    1 TL Karşılığı Kazanma Şansı Veriyorum.
    Siz Hediyenizi Verin, Bende Tutarsa Çekilişimle Vereyim.

siz kalan 29 kişiye 1TL sini geri iade etmeyecekseniz.. ki anladıgım kadarı ile öyle.. yaptıgınızın adı çekiliş değildir .. çekiliş bir yerden benzin alırsınız / alışveriş yaparsınız paranızın karşılıgını alırsınız yada ortaya bir para koymaz anket falan doldurur bilgi verir katılırsınız.. sonuçta kimsenin parasını yakmazsınız bu çekiliştir.. ama siz para toplar kaybedenlerin parasını yakarsanız kumardan başka bişey değildir bu..
  • Ankara'ya mı gitsem napsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

Elimdeki GOD OF WAR ps3 oyununu içinizden birisine hediye edeceğim..

şartlar ..

1. oyun ankaradan kendi dükkanımdan teslim edilecek (kargo kesinlikle yok) ve / veya alternatif bir teslim yontemi yok..
    2. oyunu alacak kişinin en az 50 forum mesajı olması ve 2. elde en az 5 yıldızlı 3 forum referansı olmasını bekliyorum..
    3. şu andan itibaren yukardaki özelliklere uyan forum üyelerinden gelecek 23. PM sahibi oyunu kazanan olacak.. oyun kazanılınca 23 e kadar bütün pm atanları bu ilanda açıklayacagım..

hadi herkese bol şans..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Çok güzel etkinlik Keşke yeterli özellikler olsada girsek Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeterli talep olmamasından ötürü etkinliği askıya aldım.. başka bir zaman başka bir şekilde ürün bir forum üyesine hediye edilecektir.. bu mesajımda burda silinmeden kalsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.