Şimdi Ara

Askerlikte muaf karari aldim karar tekrardan degistirildi hava degisimi verildi MSB den

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hipertansiyon hastasiyim 1 senedir duzenli ilac kullanmaya basladim 2025 Araliktan beri Kasim celpden askere gittim Samsuna rahatsizligimi belirttim halde benle ilgili olmadilae usta birligim Edirne Merkez gittigimde katilista saglik muayanesinde dahiliye sevk edildim tedavi oldum heyete gerektigini soyledi doktorlar fakat aradan neyse 1 ay sure gecti heyet karari ile 3 ay hava degisimi aldim 42C MADDESİNDEN Ocak ayinda. Hava degisiminde rahatsizligim devam etti kalbimdeki kalp duvarlarinda hasar goruldugu soyledi doktorlar eko,ekg holter olcumlerimi yapip heyete tekrar girdim İstanbul da Kardiyoloji doktoru muaf karari verdi 42B1 den raporun cikmasi 10-15 gun bulur dediler bu surede birligime geri donup bana verilen on bildiri raporu komutanlarima verdim onlarda durum hizmetten kaydimi silip Askerlige elverissizlik olarak gonderdiler
    Aradan 2 hafta sonra Hastaneden aradilar Raporun degistirildigini muaf yerine 3 ay hava degisimi verecegini karar verdiler Ankara Msb tarafindan bu surecte ne yapmaliyim ilisigimi kesmem acisindan İse de giremiyorum saglik sorunum kronik olarak var bu konuda tecrube bilgi sahibi yasamis birileri varsa bu konuda yardimda bulunursa sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.