|
Küçücük bir hata olsa bile kızarlar mı yani? Yoksa sadece ciddi meselelerde mi laf söylerler? Valla ben içime sindiremem bunu. Sanki ben kendi isteğimle geldim de askere bir de herifin birinden laf yiyecem. Zorla getiriyorlar bir de azar yiyorsun. Hadi kendi rızanla gitsen adamlara ayak bağı olsan seve seve sövsünler sana. Laf edersem namerdim. Ama öyle bir durum da yok. Sen kimsin de bana kızıyorsun bağırıyorsun? 2 mizde tc vatandaşıyız komutansın da ne oldu sen adamsında biz orduspor çocuğu muyuz? Senin gibi askeriye ye 20 yılımı vermedim diye bana pisliğin teki muamelesi yapamazsın. Bir de bu askerde dayak yiyen, askerde ezilen, o gereksiz gergin havayı normal bulan dingiller vardır onların ağızlarına kürek vurasım geliyor bir de benim dayak atasım geliyor. "AsKeRiYe bÖyLe MoRuQ İşİnE gElİrSe AsKeRdEn SoNrA aDaM oLdUk BiZ hAyAtIn GeRçEkLeRi MoRuQ" Edit: ARKADAŞLAR REEL DE BU ATARI GİDERİ YAPARIM DEMİYORUM "ASKERDE BU SÖZLERİ EDEBİLİR MİSİN EHUEHU" GİBİ ŞEYLER YAZMAYIN. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 29 Aralık 2020; 1:23:54 > |
|
Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter. Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı