Şimdi Ara

askerlikte kavga cezasi lütfen okuyun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar su an asagıdakı olay yuzunden cok stres altındayım hukukî bılgısı olan yada basından benzer olay gecmıs arkadaslar yardmcı olursanız memnun olurum.askerlıgıme 9 gün kala karsı tarafın uzerıme gelmesı sebebıyle kavgaya karıstım.tutanak tutuldu,ıfade alındı,3tanık da yazılı ıfade verdı, mahkeme dosyaları hazırlanıyor su anda.bende darp raporu var sol gozumden,karsı taraf kufur de ettı.sorum su 7gun sonra teskere alacagm dava sıvılde ıken de devam edecek,
    1-benım ve karsı taraf ıcın ne tarz cezalar gelebılır?
    2-benım alacagm ceza adlı sıcılıme ısler mı?
    3-sıvılde hapıs cezası yatma vs gıbı cezalar mı olur?
    4-baska ılde olacagm ılla askerlık yaptıgım ılde mı davaya katılmalıyım baska ılden ıfade verebılırmıyım? Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 9 Mayıs 2011; 21:03:52 >

• yukari
  • yukari
  • Dostum şimdi askeriyede ki adli olaylarda askeri mahkeme yetkilidir.Terhis olman bunu değiştirmez. Tam emin değlim ama 14 güne kadar alınan cezalar askerlikten sayılıyor.Tam bilgi için idari işler astsubayından bilgi alabilrisin
  • cevabınız ıcın tesekkurler malesef burada kıme sorduysam her kafadan bır ses cıkıyor ve kımse tam bılgı sahıbı degıl.bu konuda bılgı sahıbı olan baska arkadaslar varsa yorumlarını beklıyorum ıyı forumlar
  • merhaba
    ilk önce geçmiş olsun..
    evet terhisime 1 ay kala bu tip bir olayla karşılaştım ve şahit oldum :)
    ilk önce mahkemeye kesin olarak verildinmi onu bilmek gerekli komutanda biter bu iş onun için ne yapar ne eder senin daha iyi bilmen gerekli
    mahkemeye ifade vermeye gittinmi? şuan askersen mahkeme siz teskere almadan sonuclanır ve büyük bir ihtimalle 7 gün ceza alabilirsin aynısını karşı tarafta alır sana var ona yok mantıgı yok yani önemli olan tutanagın icerigi bu konuda komutan biraz abarttıysa süre uzaya bilirde 1,2 gün daha buda askerligine + olarak eklenir kac gün yatarsan o kadar fazladan yaparsın
    alacagın ceza siciline işlemez, sivile sarkarsa cezan, para cezası yersin, başka ilde olman önemli değil sivilde evine davet mektubu gelir ifade verirsin yaşadıgın şehirde.
    quote:

Orijinalden alıntı: Twinkie35

arkadaslar su an asagıdakı olay yuzunden cok stres altındayım hukukî bılgısı olan yada basından benzer olay gecmıs arkadaslar yardmcı olursanız memnun olurum.askerlıgıme 9 gün kala karsı tarafın uzerıme gelmesı sebebıyle kavgaya karıstım.tutanak tutuldu,ıfade alındı,3tanık da yazılı ıfade verdı, mahkeme dosyaları hazırlanıyor su anda.bende darp raporu var sol gozumden,karsı taraf kufur de ettı.sorum su 7gun sonra teskere alacagm dava sıvılde ıken de devam edecek,
    4-baska ılde olacagm ılla askerlık yaptıgım ılde mı davaya katılmalıyım baska ılden ıfade verebılırmıyım? Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: FcbAYERN

merhaba
    ilk önce geçmiş olsun..
    evet terhisime 1 ay kala bu tip bir olayla karşılaştım ve şahit oldum :)
    ilk önce mahkemeye kesin olarak verildinmi onu bilmek gerekli komutanda biter bu iş onun için ne yapar ne eder senin daha iyi bilmen gerekli
    mahkemeye ifade vermeye gittinmi? şuan askersen mahkeme siz teskere almadan sonuclanır ve büyük bir ihtimalle 7 gün ceza alabilirsin aynısını karşı tarafta alır sana var ona yok mantıgı yok yani önemli olan tutanagın icerigi bu konuda komutan biraz abarttıysa süre uzaya bilirde 1,2 gün daha buda askerligine + olarak eklenir kac gün yatarsan o kadar fazladan yaparsın
    alacagın ceza siciline işlemez, sivile sarkarsa cezan, para cezası yersin, başka ilde olman önemli değil sivilde evine davet mektubu gelir ifade verirsin yaşadıgın şehirde.
    quote:

Orijinalden alıntı: Twinkie35

arkadaslar su an asagıdakı olay yuzunden cok stres altındayım hukukî bılgısı olan yada basından benzer olay gecmıs arkadaslar yardmcı olursanız memnun olurum.askerlıgıme 9 gün kala karsı tarafın uzerıme gelmesı sebebıyle kavgaya karıstım.tutanak tutuldu,ıfade alındı,3tanık da yazılı ıfade verdı, mahkeme dosyaları hazırlanıyor su anda.bende darp raporu var sol gozumden,karsı taraf kufur de ettı.sorum su 7gun sonra teskere alacagm dava sıvılde ıken de devam edecek,

merhabalar,cevabınız için teşekkürler
    şu anda 2 günüm var ve mahkemeye gidecek dosya(ifadeler vesaire)hazırlandı ve bizim birliğe bağlı mahkemeye gönderilmeyi bekliyor,çok yüksek ihtimalle 16sında yani pazartesi günü yola çıkar dosya yani mahkeme benim sivilde olduğum zamana sarkacak
    pazartesi daha dosyalar gönderilecek ben salı günü çıkıyorum.
    şu anda mahkemeye daha dosyalar gitmediğinden mahkemeye ifade vermeye gitmedim.
    Gelişmelerden sizi bilgilendiririm tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twinkie35 -- 14 Mayıs 2011; 10:20:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde Kesinlikle Salak Olun
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.