Şimdi Ara

Askerlikle ilgili bazı sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askerlik her yerde önüme engel olmaya başladı kpss askerlik ıstiyor pmyo'ya askerlikten dolayı yaşım tutmuyor bende sinirlendim şubeye gittim evraklar hazırladım nüfusa kayitli olduğum il denizlinin ilçesi kasımda gönderiyor dedi memur... ben aydında oturuyorum aydının celp dönemi mayıstaymış kasımdamı gitmek istersin hemen mi diye sordu hemen gidecem dedim sağlık raporu çıkartıp şubeye vermem gerekiyor memur baya bi ahiret sorusu sordu kafama takilanlar

-Komando olmak istiyormusun evet dedim hayır desen başka birşey çıkacak altından... yukarı tukursen bıyık aşağı tükürsen sakal

-Fobin varmı diye sordu hamam böceklerinden korkarım dedim yılan varmış hamam böceği yokmuş sürüngenlerden korkuyorsun dedi seçeneklerde yılanı işaretledi iyide ben yılandan korkmuyorum

-Sigara iciyormusun diye sordular evet dedim

komando olurmuyum bilmiyorum baya bi zayıfım 1.78'e 55 kg aydindan gitsem ya şırnak ya hakkari garanti ama oteki türlü kasımda gidersem her yil ocak ayında uzman çavuş alımları oluyor hava,kara,deniz,jandarma 6 ay kala müracaat yapabiliyorum kasımda gidersem onu kaçırırım mecbur aydının celp dönemine ggöre gidecek gibiyim b sınıfı ehliyetin fotokopisinide verdim benim durum ne olur sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptical -- 23 Şubat 2014; 14:44:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok zayıfsın, seni komando yapmazlar diye düşünüyorum.

Net olarak soru ne? Onu anlamadım malesef.
  • direk genelkurmay baskani yapiyolarmis aydindan gelenleri

• quote:

Orijinalden alıntı: 34Kurşun

Çok zayıfsın, seni komando yapmazlar diye düşünüyorum.

Net olarak soru ne? Onu anlamadım malesef.

hocam ben aile hekimliginden raporu çıkarırken boy ve kiloyu işliyorlarmı mayisa kadar 2 ay spor salonuna gidicem 3-5 kilo alsam kafi hemen çıkartmasam olurmu sizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik hakkında sorularım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.