Şimdi Ara

Askerlik yoklaması için son 2 günüm var yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2025 ağustosta gitmek istiyorum ne yapmalıyım? Kpss var 2025 ağustosta mayısta gidersem sınav hazırlığımı tam yapamayacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o zaman mayıs 2025 de ağustos celbine başvururum. Artık para cezasıni da öderim. Sizce ne yapayım? Beni tam zamanlı sigortalı işe alirlar mı? Aralıktan sonra yoklama kaçağina düşeceğim için. Ya da sizce ben aralıkta yoklamamı yaptıraryım mayıs celbine atarsa bakaya kalayım sınavdan sonra birliğe katılayım. Hangisi daha mantıklı sizce?

• Dediğiniz gibi şimdi başvurup mayısta da gidebilirim ama sınav temmuz ve ağustosta. Kafamı dağıtmak istemiyorum askerlikle zaten tam hazır değilim hocam kpss için anca ağustosa kadar yetişir konular benim çok geriyim. Sınavdan geçememe durumu olursa 2024 hazirandan 2025 ağustosa kadar tekrar çalışacağım sınava. İşte o yüzden;

1) 2024 Aralıkta yoklama yapıp 2025 mayısta birliğe katılabilirim mayısa kadar bir yerde de çalışabilirim sınava hazırlanırken. Ya da mayısta katılmam ağustosta katılırım 3 ay bakaya kalırım.

2) 2025 Martta yoklama yapıp 2025 Ağustost celbiyle giderim. Ocaktan marta kadar olan 2 aylık yoklama kaçağı cezamı öderim. Ocak 2025'e kadar tam zamanlı öğretmen olarak çalışırım aynı zamanda sınava hazırlanırken. Ocak 2025'de okuldan çıkarım, 2025 hazirana kadar da evden online ders veririm artık sınava hazırlanana kadar part time gibi.

3) Dediğiniz gibi yüksek lisans başvururum otamatik tecil olur 2 sene daha ben de ceza vs ile uğraşmam. Ama ayni anda hem yl hem de tam zamanlı çalisma hem kpss hazırlık nasıl olur bilmiyorum. Çoğu YL de devam zorunluluğu var ve giriş şartları zor bilim sınavı vs. En garanti yüksek lisans programı hangisi askerlik tecil için?
    Durumum bu hocam dediğim gibi kpss ve askerlik çakışıyor anlayacağınız bir de kimse bana iş vermeyecek korkusu da var kafam çok karışik. Sizce en mantıklısı hangisi. Yl kabul alamazsam 2. seçeneği yapacağım gibi.

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt

zorunlu bir uygulama değil ben sağlık ocağından raporumu alıp paşa paşa askere gittim

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Araştırın.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.