Bildirim
Askerlik Yemin Töreni
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sonuçta bi yönden ziyaret amaçlı denilebilir kim ne karışabilir :) rahat ol derim :) ama yinede sen bilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: drakin
Arkadaşlar yarın bir aksilik çıkmaz ise ankaraya abimin askerlik yemin törenine gideceğiz.şimdi askeriyeye girerken altımda şort olsa bir sorun yaşarmıyım yoksa illa kumaş veya kot pantolonmu girmem lazım.ayrıca hafif kirli sakal var laf ederlermi acaba ?
Etmezler bugun biz gittik yemin torenine -
Umarım çıkmaz bir sorun yarın askere gitmiyorum sonuçta -
Yok yahu neden karışsınlar. Zaten karışçak olsaydı orda askerlik yapaın abilerinize felan soylerlerdi düzgün kıyafetle gelsinler diye. Türban felan olanada karışmıyolar herkes istediği gibi girebiliyor. Fakat bazı yerlerde sadece sakala karışabiliyolarmış , törene saç sakal birbirine karışmış şekilde girmek isteyene müsade etmiyolarmış bazen. -
quote:
Orijinalden alıntı: ıLGıM
Yok yahu neden karışsınlar. Zaten karışçak olsaydı orda askerlik yapaın abilerinize felan soylerlerdi düzgün kıyafetle gelsinler diye. Türban felan olanada karışmıyolar herkes istediği gibi girebiliyor. Fakat bazı yerlerde sadece sakala karışabiliyolarmış , törene saç sakal birbirine karışmış şekilde girmek isteyene müsade etmiyolarmış bazen.
Ankarada sıkı yönetim baya etkili herşey olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
quote:
Orijinalden alıntı: ıLGıM
Yok yahu neden karışsınlar. Zaten karışçak olsaydı orda askerlik yapaın abilerinize felan soylerlerdi düzgün kıyafetle gelsinler diye. Türban felan olanada karışmıyolar herkes istediği gibi girebiliyor. Fakat bazı yerlerde sadece sakala karışabiliyolarmış , törene saç sakal birbirine karışmış şekilde girmek isteyene müsade etmiyolarmış bazen.
Ankarada sıkı yönetim baya etkili herşey olabilir
Valla hocam yerine gore değişiyo işte ne yapılcağı belli olmuyor.
-
sen sivil bir vatandaşsın istersen mini etekle de girersin kimse karışamaz...
yok öyle birşey asker değilsin sonuçta kıyafetıne bakıp sızı ıcerı alamayız dıye bır uygulama olamaz olmamalı :) -
bazı yerlerde baş örtüsünü bağlama şekline karışabiliyorlar ama şorta bir şey deneceğini sanmıyorum ki ben olsam öyle bir törene şort ile gitmezdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X