Şimdi Ara

Askerlİk yapmadan İkİncİ Ünİversİte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2008 aöf kamu yönetimine kayıt oldum ve şu an son sınıftayım ve ben bu sene ygsye hazırlanıyorum eğer kazanırsam ikinci üniversiteye kayıt yaptırabilir miyim yaşım 24 askerliğimi daha yapmadım.Aöf den bu sene bilerek sınıfta kalacam tecil uzasın yeni kayıt yapayım diye...

EPSON TW-550
  • aöfden sınıfda kalırsan tecil uzar ama 4 yıllık lisansdan sonra bir 4 yıllık lisans daha okursan askerliğin tecil olmaz.

üstüne master yapmalısın askerlik tecili alman için.

Orijinalden alıntı: HappyLou

AOF mezunu olarak 2. üniversite okuyabilirsin..29 Yaşın dolana kadar da öğrenci olduğun tecil hakkın olur. 30 ve sonrası yaşlarda tecil için master veya doktora gerekli...

"Bitirdiği eğitim-öğretim kurumunun dengi veya daha aşağı seviyedeki (2 yıl süreli meslek yüksek okulunu bitirip tekrar 2 yıl süreli bir başka meslek yüksek okulunda/4 yıl süreli bir fakülteyi bitirip, tekrar 4 yıl süreli bir başka fakülte veya 2-3 yıl süreli bir yüksek öğrenim kurumunda okuyanlar) bir okulda okuyanların öğrencilikleri nedeniyle askerlikleri ertelenmemektedir." ASAL

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.