Şimdi Ara

Askerlik Tecil Ettirme Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 92 doğumluyum.Bu sene mezun oldum fakat daha lise diplomasını alamadım(sorumlu olduğum ders nedeniyle) ve şuan dershaneye gidiyorum YGS-LYS sınavı için.İnternette biraz baktım tecil işlemini yaptırmak için diplomanın gerekli olduğunu yazılmış.Birincisi bu sorunu nasıl çözerim.İkinci olarak yoklama tarihlerini kaçırmışım bu bir sorun çıkarır mı?Son olarakta g.tüm atmıyor değil direk çekmesinler orda beni kenara

• Şafak saymaya başla sen.
  • 31 ekim son değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edin Dzeko

31 ekim son değil mi ?

Evet tecil işlemleri için son tarih 31 Ekimmiş.Fakat 2 yoklamayıda kaçırdım.
  • Askerlik şubesine gidip detaylı bilgi alın yoksa başınız çok ağırabilir
  • Sorumlu dersin varsa hala liselisin okuldan al halen öğrenci olduğuna dahil belgeyi ertele
  • bizim arkadaş da senle aynı durumda. okuldan git hala okuyor belgesi al birde kimliğini al git direk başka hiçbirşeye gerek yok. 1 yıl uzatıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • askerlik şubesinden daha sağlıklı bilgi alırsın bende tecil ettirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: high volume

Askerlik şubesine gidip detaylı bilgi alın yoksa başınız çok ağırabilir

Son çare öyle yapıcam zaten.Gitmeden önce DH'den bilen birileri çıkar umuduyla konu açtım.

quote:

Orijinalden alıntı: hione

Sorumlu dersin varsa hala liselisin okuldan al halen öğrenci olduğuna dahil belgeyi ertele

Eğer durum dediğiniz gibiyse liseli olduğuma sevinicem.

• 31 Ekim son muayene tarihi. Tecil ettirmek istiyorsan 31 Ekim'e kadar vaktin var. Okuldan öğrenci belgesi alıp git direk iptal ediyorlar tecille bile uğraşmazsın. Seneye diplomanla gidip tecil ettirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

bizim arkadaş da senle aynı durumda. okuldan git hala okuyor belgesi al birde kimliğini al git direk başka hiçbirşeye gerek yok. 1 yıl uzatıyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Caveman*

31 Ekim son muayene tarihi. Tecil ettirmek istiyorsan 31 Ekim'e kadar vaktin var. Okuldan öğrenci belgesi alıp git direk iptal ediyorlar tecille bile uğraşmazsın. Seneye diplomanla gidip tecil ettirirsin.

Şuan rahatladım. Bilgiler için teşekkürler , yarın ilk işim okula uğramak olucak.Konu düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 12 Ekim 2011; 18:35:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.