Şimdi Ara

Askerlik tecil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 08/08/1991 doğumluyum dolayısıyla 20 yaşımdan gün için askerlik geldi çattı ama ben öss ye gireceğim için tecil ettirmek istiyorum askerliğimi.

    (Liseden mezun olduktan sonra herhangi bir yüksek lisans programına yerleşmedim tecil hakkım var mı varsa nasıl tecil ettirebilirim)



  • var 2 yıl daha tecil ettirebilirsin askerlik şubesinden
  • Yoklama kaçaklığı durumu nasıl birşey mesela ben yoklama kaçağı mıyım değil miyim bilmiyorum bir zorluk falan çıkarır mı bu durum
  • Yoklama kağıdın gelmediyse şimdilik bir sorunun yok.
  • yanlış yönlendirmeyin arkadaşım heycanlandırmıyım ama acil askeri şubeye git çünki senin doğum tarihindekiler askere gitti bile şubatta sana zaten kagıt gelmiyor gidip eğer ünide okuyorsan okuduğuna dair tecil ettirirsin üni sınavına giriceksen giricegine dair kagıdı götür ama sen 2009da mezun olduysan bu 2ci sene oluyor bilemicem sen git bi konuş.
  • arkadaşlar ben geçen sene üniden kaydımı sildirdim 91 liyim şimdi tecil ettirmek istiyorum nasıl ettirebilirim :S:S acil cwp :S
  • bulunduğun ilde il/ilçe durumuna göre gider tertipler ve senin olası tertiplerin gitmeye başladı sen yoklama kaçağı durumundasın (bana göre) eve "yoklama kaçağı durumundasınız xx gün içinde şubenize xx belgelerle gelmeniz gerekmektedir" diye kağıt gelmesi lazım böyle bir durumda, haa eline geçmez o da var..askerlik öncesi kimse yoklama kağıdı beklemesin(gelmeyecek demek değildir bu) kütüğünüzün kayıtlı olduğu muhtara gidiyor zarflar ki ben orada bile bulamamıştım muhtar bir kaç gün tutup yolluyor kağıtları geri kesin gelecek diye birşey yok, yaşını biliyorsun gideceksin şubene muayenini olacaksın gideceksen zamanını bekleyeceksin, tecilse tecil ettireceksin.Senin yapacağın en iyi şey tek gün daha geçirmeden şubene gitmek..Bende bilerek yoklamalara gitmemiştim hem kalabalık olmasın nasılsa tecil ettirecem diye hemde diplomamda sorun vardı o sebeple, ifade vs.. ile karşılaşmadım ama olası tertiplerim gitmeye başlamamıştı senin durumunun aciliyeti yüksek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 11 Nisan 2011; 3:50:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: punısher17

    Arkadaşlar 08/08/1991 doğumluyum dolayısıyla 20 yaşımdan gün için askerlik geldi çattı ama ben öss ye gireceğim için tecil ettirmek istiyorum askerliğimi.

    (Liseden mezun olduktan sonra herhangi bir yüksek lisans programına yerleşmedim tecil hakkım var mı varsa nasıl tecil ettirebilirim)

    aslında bu yanlış birşey
    ağustos 1991 doğumlusun yani 20 yaşına ağustos 2011 de giriyorsun . bunu anlamıyorum açıkcası çok saçma ...daha 20 yaşına gelmeden zırt askerlik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 29 Nisan 2011; 17:26:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.