Şimdi Ara

Askerlik şubesi ben anlamadim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar haziran ayinda subeye gittim ben techil bozdurup agustos ayinda askere gitmek istedigimi belirttim.Sen kaçaksin dediler iste muayen felan olduk askerlik durumu belgesi verdiler en son gonderdiler kagitta 2019 a kadar techilli yaziyor.Bugun subeye gittim hani dedim techili bozdurum 1 hafta 10 gune kadsr benj askere gondersinler..Adam dedi techili bozarsan yarin askere gidersin.Nie oyle ? Dedim.sen dedi kacak gorundugun icin daha onceden boyle olmasi gerekiyor.Ne zaman bozdurmak istersen gel hemen gonderelim seni dedim.Simdi ben dusunuyorum askere ayin ilk haftasi gidiyorlar.Suanda 97/3 e gidiyor. Ben ne zaman techili bozdurayim ? Ornegin ben 25 aguatosta gittim ? Adamlar benden 15 gun once gidecekler...nasil olcak bu is kafam karisti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gerçekten çok bozuk bir sistem var. 2013'te üniversite değiştirdim, önceki üniversiteden kayıt sildirdim. Bunu da gidip askerlik şubesine bildirdim. Kayıt olduğum yeni üniversitenin belgesini de verdim. Birinci sınıfta dersteyim, öğrenci işlerinden benim için geldiler. Asker kaçağı gözüküyormuşum. Böyle bir şey olamaz ya. Neyse ki ben uğraşmadan halletti öğrenci işleri.



    Bu sene de mezun oldum, askerlik şubesine gidip askere gitmek istediğimi bildirdim. Sağlık muayenesinde sorun çıktı ve hastaneye sevk ettiler. 4 gündür hastaneyle uğraşıyorum. Yarın sağlık kuruluna çıkıyorum, %100 muaf tutulacağım askerlikten.



    Bunları niye anlatıyorum? O kadar çok teferruat var ki bu askerlik işlemlerinde, artık insanda kafa-beyin kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.