Öyle mi diyon kesin gider miyim 170-100 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Askerlik kilo sınırı (386. sayfa)

-
-
1 Ocak 2026
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman yoklama icin vaktin olur yil sonuna kadar tabi gene subeye falan sor bunu.
Kilonda sinirda erteleme cikmaz bence tabi sans yukarda denilenler gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam olmaz gibi ya 2026-1-1 çünkü. Bu Bilgi nerde yazıyor nerden çıktı.
Bide doktora anlatsam durumu ne der acaba?
Normalde tecil bittigi tarihten sonra yil sonuna kadar yoklama vaktin oluyor o surede yoklama kacagi olmuyorsun.
Ne durumu?
Yani şey işte hocam obp puani kırılır aof yazarsam erteleme olabilir mi?
Olur da bu sene icinde yapman lazim onu 1 ocak olayina guvenmiyorsan,yine de sorusturmak lazim onu ocak veya subatin herhangi bi gunu olsa yil sonuna kadar kafa rahat derdim de 1 ocak bilemedim.
Araştırıyorum da galiba 2026 sonuna kadar yoklama dönemi olup kaçak olmuyoruz. Sevindim.
Hocam 2026-1-1 tecil bitiyor da yıl sonuna kadar yoklama dönemi dimi kaçak olmuyorum galiba. 31.12.2026ya kadar
Hocam bim'in litrelik ayranları oluyor ondan al. tuzlu olduğu için kesmiyor. sonra iyi ye hastaneye öyle git. eğer bünyen sağlamsa 2 litre ayran birazda yemek en az +3 kg alırsın. kafan rahat olur aksi halde evde sınırda olursan orada kesin eksik kilo çıkar
-
Hocam tecil2026-1-1 de bitiyor 2026 sonuna kadar kaçak değilim dimi öyle yazıyor mevzuat da 2025 yılı içinde ise 01ocak 31 Aralık arasına kadar yoklama yapabilir diye yazıyor. Yani bende 2026 sonuna kadar serbestim galiba
Arkadaşlar 2026.1.1 tecilim bitiyor 2026 sonuna kadar yoklama kaçağı değilim dimi?
Belgenizi görmeden yorum yapmam. Bu forumda kimseye güvenip iş yapmayınız. Ayrıca sadece 1 ocak yazması birşey fayda etmez. Örneğin benim tecil 14 Mart 2021 tarihinde bitiyordu. Beni 15 Mart tarihinde yoklama kaçağı durumundaydım ceza yedim. (yerim diye Genel konuşmuyorum. Yedim )
Kaç doğumlusun?
Tecil sebebiniz nedir?
Hangi derece eğitimi bitirdiniz?
Daha önce yoklama yaptırdınız mı?
Askerlik şubesine belge teslimi yaptınız mı hiç?
vs vs vs
Onlarca farklı durum sorduğunuz sorunun cevabını değiştiriyor. yukarda saydığım 5 durumun her birinin cevabı sorunuzun cevabını değiştiriyor. Askerlik şubesine gidip sorunuz. hatta telefon bile açsanız bile olur.
Doğum gününüz 1 ocak değilse 1 ocakta bitmesi garibime geldi. eğer doğum tarihiniz 1 ocak değilse büyük ihtimal 31 aralığa kadar işlemleri yapmanız için verilen tarih. 1'inden sonra en kacak duruma düşme ihtimaliniz var.
-
Abim için ocak ayında aşırı kilodan dolayı İstanbul'daki Haydarpaşa Numune Hastanesi'nden 1 yıl erteleme aldık. B:173 K:140. Oran direkt muaf olmasına yetse de doktor 1 yıl erteleme verdi. İkinci sene direkt muaf olur mu yoksa 3. seneye bırakırlar mı. Bu şekilde olup da muaf alan var mı?
-
50-60 kg fazlayla 3. İşleme kalmıştım.
Arkadaşlar merhaba 192 boy 120 kilodayım sınırdan 2-3 kg fazlayım böyle bir durumda muafiyet ya da ertleme almam mümkün müdür? bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim
-
Hastanenin boy kilo hesaplama hep boy'u yüksek kiloyu az ölçmekle oluyor
Benim boy 174 kilom 112 idi hastane ölçtüğü 176 boy 110 çıktı (İki seferde aynı şekilde boyum uzun kilom eksik ölçüldü.)
Eğer kesin olmasını istiyorsan güzel bir yemek ye üzerine 2 litre ayran için tuzlu olduğu için kesmiyor sonrasında tartıya çık. 1 saat tıkabasa olmaya dayan sonrasında allah kerim.
-
Aynen öyle benim 180/145 di ama hastanede 183/143 çıkmıştımquote:
Orijinalden alıntı: delikurt55Hastanenin boy kilo hesaplama hep boy'u yüksek kiloyu az ölçmekle oluyor
Benim boy 174 kilom 112 idi hastane ölçtüğü 176 boy 110 çıktı (İki seferde aynı şekilde boyum uzun kilom eksik ölçüldü.)
Eğer kesin olmasını istiyorsan güzel bir yemek ye üzerine 2 litre ayran için tuzlu olduğu için kesmiyor sonrasında tartıya çık. 1 saat tıkabasa olmaya dayan sonrasında allah kerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X