Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.765
Cevap
134
Favori
1.090.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 26 mayısta tecili bozup aile hekimine muayene oldum ve hastaneye sevk etti. 28 mayısta hastaneye gittim dahiliye doktoru endokrinoloji ve hematoloji bölümlerine sevk etti. Hematoloji dış laboratuvarda kan testi istedi gelmesi 20 günü buldu . Dün askerlik şubesinden aradılar. Cuma gününe kadar hastaneden karar gelmezse yoklamanız bozulacak, işlemleri tekrar yapmanız gerekecek dediler. Bugün heyete çıktım. Sonucu bu hafta veya haftaya sisteme düşer dediler. Bir sıkıntı yaşar mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34um34 kullanıcısına yanıt

Evet ikinci muayene de muaf aldım boy 171. Kilo 120 hastane Gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesi normalde ilk seferimde almıştım muaf ama sonra iptal edildi ikide aldım ondan sonra İstanbul'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hagajaaj -- 2 Temmuz 2025; 15:34:33 >
  • Hagajaaj H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler umarım ben de 2.seferde muaf alırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar selam ben pazartesi sağlık ocağına gittim oradan beni dahiliyeye yolladı dahiliye doktoru 180 cm boyum 155 kilo olmama ragmen 33c yazdi rapora sonra ertesi gün tekrar sağlık kurtuluna gittim müracaat kaydı actirdim daha sonra beni sağlık kuruluna gönderdi oradaki doktora kilomun aşırı yüksek 33d1 den neden rapor yazilmamdigini sorduğumda prosedür böyle falan dedi bana o da erteleme verdi böyle saçmalık olur mu sizce 31 temmuzda tekrar gideceğim bu sefer heyetin karşısına cikacagim benim anlamadığım şey bazı arkadaşlar dahiliyeye gittikten sonra direkt heyete çıkmış ben sağlık kuruluna da girdim oradaki doktor da bana rapor yazdı ve şunu da merak ediyorum bu sağlık kurlundaki doktorun kararı nihai mi acaba ben 31 temmuzda heyetin karşısına çıkınca kararı değiştirme ihtimalleri yok mudur ve atıyorum erteleme onaylanır ben seneye 15 kilo vermiş şekilde yani 135 kiloda gitsem alırlar mı beni askere çünkü ertelemeden sonra kilo verilince alınıyor diyordu bazı arkadaşlar kilom cok fazla diyet yapmayı planlıyorum bu doktor kararı işi bozdu neden böyle oldu sizce benden çok daha zayıf insalar bile doğrudan muaf oluyorsun bana niye erteleme verildi tabi daha heyete çıkacağım ama pek ümidim yok sonuçta sağlık kurulundan doktor bu şekilde verdi raporu bilgili deneyimli arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim

• ali1907ali A kullanıcısına yanıt
    internetten askerlik boy kilo tablosuna bak kilo 150den 130a düşsen bile gene de kilo sınırından yüksek olduğun için yine olmaz, karara itiraz hakkın olduğunu duymuştum...

Sağol hocam da ben daha heyetin karşısına çıkmadım anlamadığım şey hem dahiliye baktı hem sağlık kurulundan doktor acaba bu 31 temmuzda gideceğim heyet kararı değiştirir mi asil karar verici orasi mi onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1907ali -- 9 Temmuz 2025; 12:46:42 >
    heyetin işi yok galiba tam bilmiyorum, ben sağlık kurulundan erteleme aldım

Anladim hocam heyette ne yapiliyor peki kaç doktor oluyor neler yaşanıyor acaba

heyet ile işin yok kurul karar verecek diye biliyorum.

Yok hocam heyete çağırdılar işin yok derken anlamadım 31 temmuzda burada ol dediler onlar bakmıyor mu yani heyet?

Sende mi kilodan almıştın acaba muafiyet ve evrak teslimi ederken sana gel heyete goruneceksin demediler mi belki prosedur farklı isliyordur çünkü bana öyle dediler tekrar gideceğim

kilodan gittim bana kurul erteleme verdi 1 yıl, muaf vermedi

• Arkadaşlar muaf raporu aldıktan sonra kilo verince tekrar askere gitme durumu olmuyor değil mi?

• trouble48 T kullanıcısına yanıt

Bekle muaf kağıdı gelsin 1 ay geçsin ondan sonra vermeye başla kilo kağıtta 1 ay itiraz etme süresi var ondan sonra kafana göre takıl

• Hagajaaj H kullanıcısına yanıt

1 aylık süre bizim itirazımız için değil mi?

Evet itiraz için süre ondan sonra askeriye gitse de desen beni alın diye alamazlar

kaçıncı da muaf aldınız hocam

1.de hocam

kilo boy hangi hastane hocam?

Boy 188 kilo 159 hocam. Anadoluda bir hastane :)

• 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.