Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.775
Cevap
134
Favori
1.096.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    selamın aleyküm yıl sonunda tecilim bitiyor ama kilo fazlalğım olduğu için 1 yıl erteleme almak istiyorum yoklama işlemlerine tecil bittikten sonra mı yoksa tecil bitmeye yakın mı yaptırmam lazım
  • alpayciftci A kullanıcısına yanıt
    a.s eğer kilo yeterliyse yarın bile gidip tecili bozdurarak muayeneni olabilirsin. tabi şu anda virüs sebebiyle muayene etmiyorlar. salgın bittiği gibi işlemlere başlayabilirsin, tecilin bitmesini beklemen gerekmiyor.
  • boyum 1,72 kilom 110
  • Rodrick Heffley kullanıcısına yanıt
    birde şubeye gitmeden e devletten tecili bozdurup direk asal yoklama yaptırsamda olur mu?
  • Daha önce hic muayene oldun mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı4325 K kullanıcısına yanıt
    muayene gitmiştim 2 sene evvel o zaman şubeye gittiğimde direk 2 senelik tecil hakkımı kullanmıştım sene sonunda bittiği için aralık başında muayene olsam herhangi bir sıkıntı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpayciftci

muayene gitmiştim 2 sene evvel o zaman şubeye gittiğimde direk 2 senelik tecil hakkımı kullanmıştım sene sonunda bittiği için aralık başında muayene olsam herhangi bir sıkıntı olur mu ?
    sıkıntı olmaz rahatlıkla kilodan erteleme alırsın

e devletten o işlem nasıl yapılıyor bilmiyorum. her sene gidip şubeden yaptırdım işlemi. dakikalar içinde hallediyorlar zaten başka yol denemeye ihtiyaç duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodrick Heffley -- 4 Mayıs 2020; 20:55:46 >
  • Eyvallah ustam

• Daha önce muayene olmamissan zaten muayene olmadan askre alma yokki illa muayene olacaksin asil soru muayene olmuş biri tekrar talep ederse olur mu sube ters ters konustu olmussun vs e olduk da 4 yil geci uzerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: hasenakkhaya

Kankacim tum turkiyede hersey durdu. Heyetler kurullar. Askere gondermele 1 ay ertelendi, terhisler 1 ay ertelendi. Benim de erteleme surem doldu. Kurullar asker kabul etmeye baslayinca girisecegim o islere artik
    Benim de 18 mayısta 3. kontrolüm vardı fakat sokağa çıkma yasağı var muayene süreci ile ilgili şubeden size ne dediler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagor88 -- 12 Mayıs 2020; 11:22:36 >
  • Sagor88 S kullanıcısına yanıt
    Ben antalyadayim. 28 mayista hastanenin askerlik subesinden sevk kabul etmeye baslayacagi soylendi bana. Farkli sehirlerde farkli uygulama olabilir. Subeni arayip sorman en sagliklisi olacaktir bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hasenakkhaya kullanıcısına yanıt
    Geri dönüş için teşekkür ederim. Şubeyi bugün defalarca aradım ve ulaşamadım nöbetçi kulübesinde piyade er bana gel erken işlem yapsınlar dedi. Bakalım yarın gideceğim. Bilgilendirme yaparım değişik birşey olursa. 🙋🏻‍♂️

• quote:

Orijinalden alıntı: hasenakkhaya

Ben antalyadayim. 28 mayista hastanenin askerlik subesinden sevk kabul etmeye baslayacagi soylendi bana. Farkli sehirlerde farkli uygulama olabilir. Subeni arayip sorman en sagliklisi olacaktir bence.
    Aynı şekilde bana da bayramdan sonra 28 inde gel dediler. Kapıdan almadılar.

• Sagor88 S kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler guncelleme icin. 28 mayisi bekliyoruz o halde :)

• Merhaba ben de mayıs sonu 3. kontrole gireceğim. Ankara'da yaşıyorum evime yakın bir hastaneye gidip sordum ve 20 sinde evrağını teslim edersen 21 inde heyete girersin dedi sağlık kurulu. Yarın şubeyi arayacağım eğer orda bir sıkıntı çıkmazsa bayramdan önce halletmeyi deneyeceğim.

• Hastane net bilgiye sahip olmayabilir, subeye danismak en sagliklisi.

• Merhaba şu anda yoklama kaçağı olarak tutanak yiyorum. Boy:1.80 kilo: 109 sizce erteleme alır mıyım. Çoğu insan seni askere alırlar kapıp var falan diyorlar. Yani sizce ne olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay0229

Merhaba şu anda yoklama kaçağı olarak tutanak yiyorum. Boy:1.80 kilo: 109 sizce erteleme alır mıyım. Çoğu insan seni askere alırlar kapıp var falan diyorlar. Yani sizce ne olur ?
    alinmazsin,ama bazi uçkagitci doktorlar boyu 1-2 cm fazla ve kiloyu 1-2 kilo eksik yazip gondermeye calisiyor,muaynede boyle birseye sahit olursan hemen itiraz et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim selamlar. Basit sekerler ihtiva eden aburcubur, makarna, pilav, patates kizartmasi, ekmek ve tatli turleri diyorum. Cok sinirdasin, az zorla kilo al. Uzerindeki kiyafetler icin 1-2 kg eksiltebiliyorlar. Ayrica senin olctugun boydan ve kilodan farkli sonuclar alabilir hastanedeki cihazlar. Garantiye almak icin 115e yaklasmaya bak.

• hasenakkhaya kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam. Aslında 116 kiloydum. Ramazan da 109 a düştüm. Şubattan beri yoklama kaçağıyım. Eylül de lisans a kayıt olmaya çalışıcam o zaman kadar da şubeye gitmiyorum. He zorla gidersem de mecburen kilo yüksek olarak gidicem. Eğer tabloya göre alıyorlar sa ben kilo alırım sıkıntı yok. Eğer tabloyu uygularlarsa.

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.