Şimdi Ara

Askerlik, Dil eğitimi, İş hayatı üçgeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Üniversiteyi bu ayın 6sında bitirdim ve diplomamı aldım. şuan kendi işim olan internet cafede güzel bir ücrete çalışıyorum fakat askere gitmek istiyorum. Askerliğin 8 aya çıkması benim için biraz problem teşkil etti fakat bu görevimi bir an önce gidip önümdeki bu engeli aşmak istiyorum. askerden sonra önümde bir kaç seçenek var
    1. yüksek lisansa başlamak ales ve üds ye girerek
    2. işletme bölümü bitirdim bitirdiğim bölüm ile alakalı (insan kaynakları istiyorum) bir işe girerek deneyim edinmek
    3. en önemlisi bence bu yurt dışına gidip en az 6 ay dil eğitimi almak
    fakat dil eğitimi almak için yeterli miktarda paraya sahip değilim suan 5.000 tl kadar bi param var bu iş için en az 15000 20000 tl gibi bir para gerekli. acaba ne yapalıyım? çalışmaya askere gitmeden devam edip paramı biriktirsem? askere gidip gelip 2 işe mi girsem hem sabah hem akşam çalışıcağım? yoksa kredimi çeksem? yoksa eşden dosttan para alıp borçlanıp yurt dışında hem okuyup hem çalışıp para biriktiripmi gelsem? ne yapsam? sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? yardım lütfen bugün başvurcam askerliğe

• Arkadasım madem para lazım gir as-teğmen çıkarsa para da kazanırsın aradan askerlik de çıkar; ama işletme mezunu olarak sana büyük ihtimal Kısa dönem çıkar. Ben 325. Kd. deden olarak görevimi yapıp evime döndüm, askerlik büyük sorun aradan çıkar inan hafifliyorsun, planların askerliğe göre olmaz aradan çıkarmak en mantıklısı ben şu an iş durumlarımı netleştirmekle meşgulum; hedeflerim vardı tutmadı ve hemen tecilimi bozup gittim geldim aradan çıktı çok şükür,şimdi rahatlıkla önumu görebiliyorum.Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.