Arkadaşlar merhaba. Bir proje için ihtiyacım olan bir dönüştürücü var. Ipad ve Macbook'ta kullanacağım. USB-C Data ve 3.5 mm Aux olmak üzere 2 adet girişi olan ve Ipad veya Macbook'a bağlayabilmek için USB-C çıkışı olan bir çeviriciye ihtiyacım var. Diyeceksiniz ki internette bir sürü var evet bir sürü var ama onlardaki USB-C girişi şarj için yani power girişi. Ben veri için kullanacağım bu yüzden USB-C data girişli olması lazım. Arıyorum ama bulamıyorum, şurda satılıyor ya da bu linke bak diyen olursa duacısı olurum. Teşekkür ederim.
Kilo sebebi ile bedelli askerlikten muafiyet.
Arkadaşlar merhaba. Kilo sebebi ile 2025 Kasım ayında bedelli askerlikten muaf raporu aldım. Raporum e-devlet'e düştü ve götürüp askerlik şubesine verdim. Raporumu sisteme yüklediler ve MSB'den onay geleceğini onay gelince de çağıracaklarını söylediler.
Neredeyse 3 ay oldu. Hala beni arayıp onay için çağırmadılar. Bu süreçte askerlik şubesini birkaç kez aradım, MSB'den onay beklediklerini söylediler hala. Aynı durumu yaşayan var mı?
E devlet'te askerlik durum bilgisi sorguladığımda Ocak 31'e kadar ilişiği yoktur diye görünmekte. Peki 31 Ocak'tan sonra ne olacak, asker kaçağı mı sayılacağım?
Bu süreç ne zaman sonuçlanır?
Şimdiden teşekkür ederim.
Askerlik Çürük Raporu Aldım Ama E-devlette Görünmüyor?
Arkadaşlar merhabalar.
1 haftadır ekseriyetle uğraştığım askerlik sağlık kontrollerim sonucu “33D1 - BARIŞTA VE SEFERDE ASKERLİĞE ELVERİŞLİ DEĞİLDİR.” kararlı çürük raporumu aldım.
Rapor e-devlet'e 3 gün sonra yüklendi, çıktı alıp askerlik şubesine götürdüm. Kağıtlara sonuca itirazım yoktur cümlesi yazdırıp raporumu sisteme yüklediklerini, karşı taraf (MSB mi TSK mı ya da nüdusa kayıtlı olduğum yerdeki askerlik şubesi mi artık her kimse) raporu onayladıktan sonra beni arayıp çağıracaklarını ve bana kararın bir nüshasını vereceklerini söylediler.
Peki sıkıntı nerede başlıyor?
Onay beklediklerini ve beni çağıracaklarını söyledikleri günün üstünden 4 gün geçti. Hala ses seda yok. Normal şartlarda yarın birliğime teslim olmam gerekiyor ve e-devlet'te ''Askerliğim'' kısmında sanki her şey normalmiş gibi görünüyor. Yarın cumartesi olduğu için askerlik şubesi de kapalı gidip bilgi alayım desem... Yolda çevirseler asker kaçağı sayıp tutanak tutacaklar bir sürü dert tasa. 😒
Sizce ne yapmalıyım? Bir yerleri arayıp bununla ilgili bilgi almam mümkün müdür?
Mac Mini için monitör tavsiyesi (düşük bütçeli)
|
HomeStudio İçin Apple Sistem Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba
Evimdeki müzik stüdyom için Mac Mini almayı düşünüyorum.
DAW olarak Logic Pro X ve FL Studio kullanacağım.
Bütçem dahilinde şuan için alabildiğim en iyi modelin teknik özellikleri:
Yeni nesil M2 İşlemci
8 Çekirdekli CPU
10 Çekirdekli GPU
8 GB RAM
512 GB SSD Depolama
Sizce yeterli midir? 16 GB RAM'li modeli bütçemi kat kat aştığı için onu alamıyorum ne yazık ki. Bu model bana homestudio için yeterli olur mu?
Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim :)
App Store indirme sorunu, YARDIM!
App Store indirme sorunu, YARDIMCI OLUN..
App Store’dan indirme yapamıyorum, yardım edin...
App Store’dan hiçbirşey indiremiyorum. YARDIM!
Direksiyon Sınavı (Acil Bakıverin Bi)
|
Meslek: Müzisyen
İlgi Alanları: Müzik
| MUSİCİAN ! |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 240)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0