Şimdi Ara

Askerlik bitince kamuflaj, bot, eşofman vs. Şeyleri geri alıyorlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
39.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bilecik'te jandarma olarak askerliğe başladım. Acemi birliği de usta birliği de aynı yer kısa dönemim. Askerlik bitince malzemeleri ne yapıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Eşofman vs. sende kalıyor.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Merhabalar. Bilecik'te jandarma olarak askerliğe başladım. Acemi birliği de usta birliği de aynı yer kısa dönemim. Askerlik bitince malzemeleri ne yapıyoruz.

Aboov bizim buradymışın be bro nasıl burda askerlik.

Olmayan paramızla, sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyler satın alıyoruz. F.C
  • G3'ü de istersen al lazım olur

not: mesajı editleyince forum sapıtıyor gönder deyince ana sayfaya yönlendiriyor mesaj değişmiyor forumu güncellediler salak salak hatalar vermeye başladı.

Olmayan paramızla, sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyler satın alıyoruz. F.C
  • ben askerdeyken şafak yakşaltıkca üstündekileri yırtarlardı

İyi zula yapman lazım, kıl bi komutan gelirse şansına didik didik arar zaten çıkacağın zaman havayı koklar duruma göre götürürsün ama hiç bir işine yaramayacak, ekstra yük olacak zaten çantan dolu olur.
    Bizim komutan, bişey götürmek yok tamam mı dedi tezkere kağıdına da arama yapıldı diye not düştü hiç bakmadı.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Yere göre değişir. Almayı çok istersen arkadaşıma verdim o giyecek de, poşeti gece dışarı koy sabah giderken alırsın.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Bana kimse sormadı bizim orada zaten alan da olmuyordu, jandarma üniforması olduğu için bırakmadım aldım eve getirdim
  • Araç ihtiyacın varsa mercedes kamyonu yada land jeepi de alıp çıkabilirsin

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Araç ihtiyacın varsa mercedes kamyonu yada land jeepi de alıp çıkabilirsin

• Yerine göre değişir. Ben herşeyi getirdim gelirken. Kimse bakmadı çantaya. Askerde bazı zamanlar fazladan alt üst kamuflaj verdikleri oluyor. Hatta izine giderken bile fazla olanı götürebilirsin. Bizim timde öyle yapanlar oldu. Askeriyede kamuflaj sıkıntısı, bot sıkıntısı çekmedik. Bölük astsubayına söylüyorduk birşey olunca. Götürüyodu depoya, ordan veriyordu bot falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.