Şimdi Ara

ASKERDE VERİLEN MALZEMELER NELERDİR ? ve YANIMIZA ASKERE GİDERKEN NELER ALMALIYIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
10.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • >>> Askerliğini geçen sene ve bu sene bitiren arkadaşlar var ise Askeriyede neler veriyorlar ve neler verilmiyor biz neler götürmeliyiz Özellikle ben ve Askere gidecek arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum.

    1.ASKERİYEDE HANGİ MALZEMELER VERİLİYOR ?
    2.ASKERİYEDE NELER VERİLMİYOR NELERİ GÖTÜRMELİYİZ ?
    3.AKILLI TELEFON VE SİM KART İÇİN NE YAPMALIYIZ ?

    ŞİMDİDEN HERKESE HAYIRLI TEZKERELER

    > ÇOK AZ SÜRE KALDI ACEMİ BURDUR USTA AYDIN OLANLAR EKLESİN ŞİMDİDEN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 29 Ocak 2017; 21:33:48 >



  • Öncelikle şu konuya açıklık getireyim, askere giderken bir iğne dahi almadan gidebilirsiniz. Gerekli herşeyi TSK sağlıyor. Büyükçe Çantaya kadar herşeyiniz veriliyor. Sadece ihtiyacınız kadarı veriliyor atlet don çorap bunlardan 3,4 tane yedekte bulundurmanız ilk günleriniz için faydalı olur yanınıza -abartmadan- bolca bozuk para alın Otomatlar için. sırt çantasıyla gidin yeterli olur.



    Askeriyenin vermediği sarf kullanım malzemelerini mendil bot boyası vs içerdeki kantinlerden alabilirsiniz. Sıra çok olabilir bundan dolayı acil ihtiyaç duyabileceğiniz şeyleri yanınıza alın. Onun dışında TSK nın verdiği diş macunu şampuan jilet gibi malzemeler dandik kendiniz götürün. Postallar için de tabanlık almanızı salık veririm :)



    Usta birliğinize giderken de mutlaka kendi spor ayakkabınızı götürün verdikleri tam bi takoz olduğu için sivil ayakkabı serbest.



    Telefon ve sim kartına gelirsek,

    Tuşlu kamerasız takozlar serbest. genelde açıp sim kartına bakmazlar ama sivil hattınızı cüzdanınıza çantanıza kıyafetinize biyere sıkıştırıp sokabilirsiniz. Akıllı telefonu acemiye götürmeyin. Usta birliğine giderken alın. X-ray cihaz olan yere giderseniz sokmanız zor olsa da imkansız değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.