|
|

|
|
|
benim kendimden utandığım bir anım var.askere yeni gitmişim arkadaşla sigarayla ilgili bi muhabbet oldu valla tam olarak ne hatırlayamıyomda çocuğa istemeden yanlış yaptık sonrada içime dert oldu ama utancımdan söyleyemedim hiçte öyle bi insan değilimdir herşeyimi paylaşırım yani olayın ayrıntılarını hatırlamıyom ama gerçekten aklıma geldikçe kendimden utanırım diyemedimde o değilde hepsini çok özlüyorum gerçekten o ortamı paylaştığın insanlar unutulmaz kısa sürede bir aile oluyorsunuz çok şükür sıkıntılı adam yoktu aramızda hepsi kendini bilen delikanlı insanlardı çok iyi vakit geçirdik aynı kadroyla tekrar yaparım özledim hepsini saygılar ve sevgiler hepsine cansınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿
|
|
Şubat 2023 Hatay'da deprem bölgesinde sokakta yatıyoruz, bir sürü berbat anı var ama güzelini anlatayım istedim, devrem bi arkadaşım gelirken yanına tabi uyku haliyle kaçıldığı için uyku bandasınıda almış. Sokakta yatarken göz bandasıyla yatıyordu o perişanlığın içinde hatırlayınca şimdi gülümseyebildiğim bi kaç anımdan biridir :) |
|
When the confidence goes and the predator knows You better be dead if you wanna be free ...You're such a tortured soul, but I don't wanna hear about it ...You say you're not involved, but all you do is talk about it (One more thing... don't forget to burn) SlipKnoT |