Şimdi Ara

Askerliğini yapmış olanlar, meslek söylenmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aranızda askerliğini yapmış olanlar vardır. Askere giderken, sorulduğunda iyi olduğun mesleği söylemek mi daha iyi, yoksa ben hiç bir meslek bilmem demek mi daha iyi? Örneğin diyelim ki ben bilgisayardan veya başka bir meslekten anlarım, bunu söylemek bana avantaj sağlar mı yoksa daha mı zorlayıcı olur askerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 7 Mart 2021; 17:18:20 >

• Bence bilgisayardan anladığını söyleme.

Komutan al şu 2 tane 7990'ı crossfire yap işlemciyide o.c dediğinde ne yapacaksın ?

kalsın bence uğraşamazsın
  • Hemoroid zor aga orda rahat edemezsin onla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen gel yaptıracak iş buluruz

• Basliga gore yaziyorum. Askerlikte sana isi cogu sey. Meslek her zaman ise yaramiyor. Cobanlik yapan adamin sac kesmesi, elektrik tesisatcisinin yemekhancei olmasi gibi durumlarda oluyor. Meslek lisesi mezunuyum uc yil oto tamir isinde calistim gittim ispartaya mayin dedektorcusu oldum oradan sa bitlisin daglarinda tek basina en onde dedektor salladim.

• Upo

• kısa dönemsen zaten meslek falan hiçbiri işe yaramaz. bilgisayardan anlarım deme. çok düşük ihtimalde ols yazıcı olabilirsin, ama çoğunlukla uzun dönemlerden seçerler. ast subay ve uzmanların kitlediği işleri yaparsın.

sağlığa gelecek olursak o saydıkların hiçbir işe yaramaz. kafa bir tabip yüzbaşı çıkarsa karşına homoroidini alır uzattıkça uzatır

burayada yazayım önemli hastalıklar haricinde, kimse askerde ordan burdan yırtmayı düşünmesin.

kalp, psikoloji, fizyolojik sorunu olanlar gerçek rahatsızlığı olanlar askerde iken revire çıkar ordan hastaneye sevk edilir ve muayine olduktan sonra durumuuz netice kazanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 8 Nisan 2014; 19:17:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğretmen olmak ayıp mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğitimden yırtmak istiyorsan bilgisayarı söyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.