Şimdi Ara

askeriye nerede ve nasıl hata yaptı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buna cidden hayret ediyorum , askeriye gibi disiplinli bir kurum , nasıl oldu da içinde zararlı unsurların bulunmasına izin verdi , hatta zararlılar nasıl oldu da subay alımlarını bile yapar duruma geldiler ? bu sızmalar , sızıntılar , hemde büyük çapta nasıl oluştu ki hatırlıyorum yaş kararlarıyla ordudan atılanlarda epey oldu , ben bile askerliğimi yaptığım zaman da uzman çavuş ve astsubayların arasın da sızıntıları görmüştüm , subaylar da görüyordu ama , çok rahattılar ve dikkatsizdiler (daha çok üst subayların altı bu konular da özensizdi ,

ama işte asteğmenler pek umarsammıyor du , ohal birliklerin de , ben koca bir taburun bir ikisi hariç , astsubay ve uzman çavuşlarının nasıl , asteğmenlere karşı cephe aldığını birebir gördüm ama üstsubayların bile asteğmenleri , astsubaylara ezdirdiğine de tanık oldum ,

bir başıboşluk olduğu özellikle ohal bölgelerin de çok gözüme çarptı , zaten pek çok asker bu başıboşluktan hayatını kaybetti , çok dikkatsizlik gördüm , hala da hatırlıyorum , neyse ,

ordu nasıl oldu da subay seçmelerini bile , orduya hiç girmemesi gereken kişilere kaptırdı ?

• Her iktidar basta kaldikca devletlesir ve güçlenir

Halk inadina inadina bunlara oy verince boyle oldu işte askeriye ne yapsin ki cok bile direndi

Ha birde amerikan destegi meselesi var

Amerika orduya verdigi destegi gerek 2003 teskeresinin geçmemesi gerekse askeriyenin ve istihbaratin amerikanin soguk savas sonrasi ortadogu projelerine uyanmasi nedeniyle tum gucuyle kemalizmi zayıflatıp İslamcıları destekledi

Bunu orta doguda her Müslüman ulkeye yapiyor Islamci teröristler cikarabilmek icin o devletleri geri birakabilmek icin o devletlere Islam dusmanligi sayesinde demokrasi goturebilmek icin ne kadar dinci (dindar degil ozellikle soyluyorum DİNCİ) adam varsa destekliyor

Soguk savasin bitmesi Müslüman ulkeler icin felaket oldu (orta asya Türki cumhuriyetleri haric) tek kutuplu dunyada abd tamamen bize sardı bunlarin hepsi buyuk israil için

Edit=abdnin önceden orduyu desteklemesinin nedeni tamamen kendi çıkarı soguk savas sirasinda avrupada sscbyeyle savasabilecek 3 ulke kalmıştı ingiltere fransa Türkiye bu yuzden 800 bin kisilik ordumuz her daim hazirdi suan 350 bine kadar dusurttuler aktif personeli cunku ihtiyaçları kalmadi bize suan avrupada rusyayla savasabilecek 5 tane ulke var bize gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 30 Aralık 2018; 19:25:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiyerarşik düzenin olduğu yerlerde ,sızma ve yapılanma çok daha kolaydır

Sabrınız varsa selamete ulaşırsınız,lakin hedef aldığınız kişi ve kurumların direncini çok iyi öiçmelşsiniz

Hamdolsun reis gibi bir liderimiz var

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.