Arkadaşlar ben geçen senede bu sınava girdim 8. sınıfta iken ve dişten elendim dişinde tel olanların girdiğini duyunca üzüldüm.Şimdi lisedeyim ve koridorda "Sizde bu ailenin bir ferdi olmak istermisiniz ?" yazısını gördüm Askeri Liseler'den bahsediyordu.Rehberlik öğretmenim tam bir cevap veremedi ama 9. sınıflar tekrar girebiliyor diye biliyorum dedi bir bilginiz varmı teşekkürler.
16 yaş son sınır
ayrıca 13 mart son başvuru günü
@Ruthléss okulda aynı şeyi ben de gördüm..Rehberlik hocasına felan sorucam ben de..Kesin bi bilgiye ulaşırsam pm atarım..
Aynı şekilde sen de bişeyler öğrenirsen pm atar mısın ?
benim bildiğim girilmiyordu liseye başladıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 6 yıl önce böyleydi en azından
quote:
Orjinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::
@Ruthléss okulda aynı şeyi ben de gördüm..Rehberlik hocasına felan sorucam ben de..Kesin bi bilgiye ulaşırsam pm atarım..
Girilmiyor!!!
quote:
Orjinalden alıntı: SâîLor
quote:
Orjinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::
Girilmiyor!!!
Başvuru klavuzunda yaş sınırı 16 diyor.Ayrıca ilköğretim diploması isteniyor..Normal şartlarda girilmesi lazım..
Sana kim dedi ?
yaş sınırlaması geç başlamışlar vs için geçerli
ben hayatımda hiç görmedim orta okulu bitirdiği yıl değil de daha sonra girmiş olan. gördüğüm 7 devrede de bu yoktu.
Arkadaşlar ben geçen senede bu sınava girdim 8. sınıfta iken ve dişten elendim dişinde tel olanların girdiğini duyunca üzüldüm.Şimdi lisedeyim ve koridorda "Sizde bu ailenin bir ferdi olmak istermisiniz ?" yazısını gördüm Askeri Liseler'den bahsediyordu.Rehberlik öğretmenim tam bir cevap veremedi ama 9. sınıflar tekrar girebiliyor diye biliyorum dedi bir bilginiz varmı teşekkürler.
kardeş bi araştırsana ya belki vardır şimdi bende merak ettim
aynısını bende merak ediyorum geçen sene kazandım gitmedim l1 deyim and. lisesi bu sınava 9.sınıflar giriyomu?
Araştırdım ve 16 yaşına kadar olanlar sadece yazılı sınava girebiliyormuş 2.elemeye gidemiyormuşuz :(
quote:
Orjinalden alıntı: Ruthléss
Araştırdım ve 16 yaşına kadar olanlar sadece yazılı sınava girebiliyormuş 2.elemeye gidemiyormuşuz :(
2.eleme yani mülatmı oluyo? askeri liseye gidemedikten sonra sınava girsek ne
Selam herkese, dişte tel olunca eliyorlarmı. çok hafif çarpıklık olsa kabul oluyormu. Yoksa muazzam dişler mi istiyorlar (diziliş açısından)
Bizim kuzenin dişlerinde görünüş açısından bi anormallik yok. Ancak azcık bi çarpıklık var. Telle çok rahat giderilecek türden. Bir de arkada hafif çürükleri var. Acaba ne olur sonuç. Fikirleriniz??? Elenir mi yoksa yola devam mı olur? :)
quote:
Orjinalden alıntı: tyro06
Selam herkese, dişte tel olunca eliyorlarmı. çok hafif çarpıklık olsa kabul oluyormu. Yoksa muazzam dişler mi istiyorlar (diziliş açısından)
Bizim kuzenin dişlerinde görünüş açısından bi anormallik yok. Ancak azcık bi çarpıklık var. Telle çok rahat giderilecek türden. Bir de arkada hafif çürükleri var. Acaba ne olur sonuç. Fikirleriniz??? Elenir mi yoksa yola devam mı olur? :)
hafif çarpıklıktan bir şey olmuyor. Ya aslında ne kadar çarpık olursa olsun konuşmaya engel teşkil etmiyorsa hiçbir sorun olmuyor ama çürük varsa eleyebilirler. Dolgu yaptırsın
quote:
Orjinalden alıntı: Woody*
quote:
Orjinalden alıntı: tyro06
hafif çarpıklıktan bir şey olmuyor. Ya aslında ne kadar çarpık olursa olsun konuşmaya engel teşkil etmiyorsa hiçbir sorun olmuyor ama çürük varsa eleyebilirler. Dolgu yaptırsın
arka aşagıda 2 çürüğü varmış. sorun olmaz heralde. sağol cevabın için
Önemli çürükler değilse birşey olmuyor.TSK Sağlık şeyine baktım.Çok önemli değilse günlük işlerine engel olacak türden alıyorlar.Normal hafif çürüklerden birşey olmaz.Çürük herhekste var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme