Şimdi Ara

askere gitmezsem ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
7.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mayısta askere gitmem gerekiyor ama gitmemeyi düşünüyorum. çünkü acayip borcumuz var aileme şuan yardımcı oluyorum. askere gitsem pert olurlar biliyorum. 4.celp gitsem çok iyi olucak. o zamana kadar rahatlarız heralde. ne diyorsunuz şimdi mayısta değilde kasımda gitsem ne olur?

• Merkeze götürürler.
  • Kız Vermezler Sana
  • başlığı okuyunca cok kızmıstım ama mantıklı bir sebebin varmış. Celp doneminde doktordan rapor alırsan bir sonrakine tecil edilir
  • Milletin gözünde VATAN HAYİNİ olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlindGuardian

başlığı okuyunca cok kızmıstım ama mantıklı bir sebebin varmış. Celp doneminde doktordan rapor alırsan bir sonrakine tecil edilir

biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin? teslim olduktan sonramı celp dönemini değiştirebilirim?
  • asker kaçağı olursun,iş bulamazsın,kız vermezler ( kızda vermez)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4.Celp doneminde herseyin daha iyi olacagini dusunuyorsan askerlik subene gidip durumu anlat.

• yahu adam askere geç gitsem ne olur demiş. hiç gitmeyeceğim dememiş ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 10 Nisan 2009; 16:00:51 >
  • 3 sene tecil ettir durum düzelince tecili bozdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

3 sene tecil ettir durum düzelince tecili bozdur.

onuda denedim. açıköğretim meslek lisesi okuyordum kaydım donuktu kayıt yenileme için gitmiştim benden temmuz ayına kadar askerlikle ilişkisi yoktur raporu istediler kala kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: R.Korkmazz

4.Celp doneminde herseyin daha iyi olacagini dusunuyorsan askerlik subene gidip durumu anlat.

böyle bir durum için celp dönemini değiştirirlermi?
  • bu saatten sonra tecil ettirmen bi hayli zor imkansız yani herangi bi hastalığın olması lazım gidipte ben hastayım deyip yalan uydurmayada kalkma ama şubene gidip şube komutanına konuuyu anlat o ankaraya bi faks çeker onay gelirse 4 tertibe tecil ederler oda bi ihtimal
  • başlığı okuyunca vatan haini olacaksın diye yazacaktım.ama konuyu okuyunca sana hak verdim kasımda git derim.
    Attığın başlıkla yazdığın konu arasında dağ kadar fark var...derdini başlığa dökememişsin..
  • onu bunu bilmiyorum ama askere sebepsiz yere gitmeyene anne sutu helal olmaz
  • Nikon D40 SIGMA 70-300MM F/4-5.6 APO DG MACRO (1:2)

Bunu alabiliyorsanız demekki bu sıkıntı baya bir büyük...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Nikon D40 SIGMA 70-300MM F/4-5.6 APO DG MACRO (1:2)

Bunu alabiliyorsanız demekki bu sıkıntı baya bir büyük...

onu alabilene kadar neler çektiğimi bilsen elinde olsa bedava verirdin. durumum yok diye hiç birşey yapmayayımmı?
  • Valla dostum ilk önce git şubeye derdini anlat belki yardımcı olurlar, olmadı tanıdık manıdık uyduruk bir sağlık raporu almaya çalış derim. Son çare parmağını falan kır diyecem ama mümkün mertebe uzman eşliğinde kır (çok salakça bir fikir farkındayım, nasıl olacaksa artık).
  • quote:

Orjinalden alıntı: trocero

Valla dostum ilk önce git şubeye derdini anlat belki yardımcı olurlar, olmadı tanıdık manıdık uyduruk bir sağlık raporu almaya çalış derim. Son çare parmağını falan kır diyecem ama mümkün mertebe uzman eşliğinde kır (çok salakça bir fikir farkındayım, nasıl olacaksa artık).

dostum bende alerji hastalıgı var 1 senedir onunla boğuşuyorum. heryerim kırmızı benek. bu hastalıkla rapor alabilirmiyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 10 Nisan 2009; 16:41:54 >
  • vicdani red düşün
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.