Şimdi Ara

Askere gitmeden nasıl spor yapmalı hangi hareketlere hazırlanmalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gitmeden hazırlıklı olmak şart
    askere gitmeden nasıl spor yapmak lazım
    hangi hareketlere hazırlanmalıyız en çok ne zorluyor acemi askeri
    ne tip çalışmalar yapmak lazım önerileriniz tecrübeleriniz nelerdir

küçük not soru : çok şınav çektiriyorlarmı bir de mesela 100 kişiden 1 kişi şınavı yapamadı herkes baştan mı başlıyor :)

• Dostum spor felan tavsiyelerini bilmem ama eğer alaturka tuvaleti kullanmayı bilmiyorsan onu öğren derim. Orada öğrenince emin ol en zor spor olur

ayrıca çömelmeye de kendini hazırla, acemilkte bol bol çömeltirler
  • hiç bir şey yapmana gerek yok orda yapcan zaten bol bol.

Askerlikte genelde bir kişinin hatasını bütün manga/takım/bölük her neyse öder.
  • Bol bol yürüyüş yap çünkü tabanların patlayacak, baldırların kopacak
  • Bol Bol Koş Kondisyonun olsun
    Tabi Şinavda çek

Ordu Cimnastiği tüfekli tüfeksiz hareketleri var işte basit şeyler
    Gerçi Denizci olursan pek kasmıyorlar.
  • hiç bişey yapma ye iç gez toz hayatın tadını çıkar.
  • evet şu spor işini biri aydınlatabilirmi ? sporda başarısız olanlar yapamayanlara bişey diyorlarmı ? ben de seneye gidicem, yaş olmuş 25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 10 Haziran 2009; 18:32:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ordunun olmazsa olmaz sporu benim gibi yapan arkadaşlar çok iyi bilirler
    ORDU JİMNASTİĞİ TÜFEKSİZ HAREKETLER SERİSİ ....HAREKETE BAŞLAMA VAZİYETİ AL!!!!
    burda eğer ki piyade iseniz PİYADEEEEEE!!! diye bağarırsın başlarısn eller kolar, sağa sola sonra sıçra bilmem ne filan
    yada tüfekli hareketler serisi yaparsın
    AT VUR ÖVÜN diyerek başlangıç vaziyeti alırsın....kafanızı yormayın eğlencelidir....

şimdiden istikamet sesleri duyar gibi oluyorum :))))) İSTİKAMET GÖKYÜZÜ DAĞALIN MARŞ MARŞ !!! ehehe ne günlerdi bea....:)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: omaykan

ordunun olmazsa olmaz sporu benim gibi yapan arkadaşlar çok iyi bilirler
    burda eğer ki piyade iseniz PİYADEEEEEE!!! diye bağarırsın başlarısn eller kolar, sağa sola sonra sıçra bilmem ne filan
    AT VUR ÖVÜN diyerek başlangıç vaziyeti alırsın....kafanızı yormayın eğlencelidir....

şimdiden istikamet sesleri duyar gibi oluyorum :))))) İSTİKAMET GÖKYÜZÜ DAĞALIN MARŞ MARŞ !!! ehehe ne günlerdi bea....:)))

istikameti yiyen taraf olunca pek de eğlenceli olmuyor, zaten bizde refleks olmuştu, istikamet kelimesini duyar duymaz bütün bölük küfre başlıyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: altugaaa

quote:

Orjinalden alıntı: omaykan

ordunun olmazsa olmaz sporu benim gibi yapan arkadaşlar çok iyi bilirler

istikameti yiyen taraf olunca pek de eğlenceli olmuyor, zaten bizde refleks olmuştu, istikamet kelimesini duyar duymaz bütün bölük küfre başlıyordu

ya ben istikamet yemekten çekindiyim yoktu ya hani fena da olmuyordu biraz hareket geliyordu bedene ama arada iki tane salağın yediği bi pok yüzünden 400 kişi deli dana gibi bir o tarafa bir bu tarafa bir düdük yat bir düdük kalk....işte o çekilmiyordu...ama işte aker mantığı seni beni yok biri hata yapsada herkes ceza alacak....fakat pentatlon vazgeçilmez zevkimdi benim

• Standart olarak 3 km'yi 14 kusur dakikada kosmaniz gerekecek. 2-3 barfiks cekerek giderseniz barfiks sayinizi orada artirirsiniz. Sinav-mekik de calisin. Bu sekilde zaten kondisyon da yapmis olursunuz.

Bir kisinin hatasi genelde tum takimin veya bolugun malidir. Beraberce cekersiniz cezanizi ama spordaki basarisizlik sadece sizin carsi izninizin yanmasina sebep olabilir.
  • Dostum sen kısa dönemsen kasma hiç istersen hiçbir hareketi yapama ama sadece yürümeyi öğren yani aynı anda herkesle sol ayak basmayı .
    Gerisi hikaye ...
    108 kiloyum spor hareketlerini 176 cm boyumla nasıl yaptıgımı gormek ıstemezsınız ama merak etme kimse senden performans beklemıyor sadece nıyetını belırt yanı yapmak ısterım tabıkı ama olmuyor ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bruer

Dostum sen kısa dönemsen kasma hiç istersen hiçbir hareketi yapama ama sadece yürümeyi öğren yani aynı anda herkesle sol ayak basmayı .
    Gerisi hikaye ...
    108 kiloyum spor hareketlerini 176 cm boyumla nasıl yaptıgımı gormek ıstemezsınız ama merak etme kimse senden performans beklemıyor sadece nıyetını belırt yanı yapmak ısterım tabıkı ama olmuyor ...

askerliğin denetleme zamanına denk geldi mi biliyorum.. 319. KD devrelerim denetleme zamanında telef oldu : ) hepsi evine çöp şiş gibi döndü : )
  • Bende spor salonuna yazılacağım.İki adımlık yolu bile arabayla giden,iki torba taşısam kolum ağrıdı,perişan oldum diyen bir adam olarak bu halimle askere gitsem heralde 2 günde kafama huniyi koyarım yada Napoleon olduğumu iddia etmeye başlarım.
  • Abartmayın arkadaşlar Guatonamoya gitmiyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.