Şimdi Ara

Askere gidipte adam olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

Askere gidipte adam olan var mı ?

(En Son Oy Tarihi: 12.01.2012)
Giriş
  • Geleli 1 ay oldu ama her aile bireyimin yaptığı yorum '' adam olamamışsın '' oluyor... Olan var mı ?

PSN:HezeyanTR
    Origin: HezeyanTR
  • ''ADAM OLMAK'' Bunu diyen kişinin karakteri, sıfatı ve sosyal yaşantısıda önemli bence..
  • Askere gidersem öğrenirim. Ama en önemlisi sorumluluk almak. Adam olmak adam ol vs. hiç sevmem nefret ederim kavga çıkarırım. o ne biçim söz öyle be adam ol" adam olmamışın. sen kimsin y.... derler adama

askerlik adam etmiyor adamı delirtiyor .. işin aslı budur ...

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

şuan izindeyim 3 ayım kaldı yok yahu aynı herşey değişme yok ne haltsam yine o haltım :D

Hayırlı tezkereler kardeşim. 91/1' misin ?

Orijinalden alıntı: Farez

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

şuan izindeyim 3 ayım kaldı yok yahu aynı herşey değişme yok ne haltsam yine o haltım :D

Hayırlı tezkereler kardeşim. 91/1' misin ?

sağolasın kardeşim .. evet 91/1 ' im ben....

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • askerliğin aslında çok daha sert olması lazım bu ülkede, bu milletin geleçek neslillerin adam olması lazım, çok karaktersiz,laubali bir nesil yetişiyor,birde müslüman bir ülke ha ,oda olmasa ne olacak bilmem, rusları geçer bu millet, zaten meğilli

+ları dolanbaçlı yalanlar üretmeyi öğrendim
    +yalakalığın en krallarını öğrendim
    +askeriyenin benim çocukken bildiğimin tam tersi olduğunu öğrendim
    +3 km tam tesisat koşularda motu bası dağıttığımı öğrendim
    +Karadeniz bölgesinin ne kadar güzel olduğunu gördüm
    +En önemlisi Nöbet te hayal kurmanın ne kadar güzel olduğunu öğrendim

-Leri 15 Ayım gitti
    -Vatan adına pek birşey yaptığımı sanmıyorum Askerin sadece askeriyenin lojistik işlerinde işe yaradığını düşünüyorum.(Yani gidip hudutta nöbet tutmadık,terörist avlamadım bişi yapmadık yapamazdıkda belki ama)
    -Şahsen lise mezunu ilkokul mezunu okumamış arkadaşlarımın boya-badana ,gazma kürek işleri ile amelelikten başka birşey yapmadığını gördüm
    -Benim gibi çok rütbelinin bulunduğu bir yerde iseniz saçlarınızı bile dökebilirsiniz stres çok fazla çünki.

Ama şimdi bidaha çağırsalar bidaha giderim oradaki arkadaş ortamım,devriyede komutanımızla mangallar yapmak karadenizin dağlarında ufak tatlı su kaynakları kenarlarında heryerin yeşil olduğu bir ortamda.

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi

• Askere gidipte adam olmaYan var mı olmasın o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Askere gidipte adam olmaYan var mı olmasın o

haklısında bide toprak kötüyse ot bitmez tabi..
  • Kesinlikle askeriyemiz disiplinli bi yer değil çok sert kurallar olmaı ben allahın izniyle nisan ayında gidecem ama kuzenim gidip geldi bana dışkısıyla şafak yazan adam gördüm dedi.Daha sağını bilmeyen adam var laubali adam var diğer ülkelerde askerlik yok böyle ama onlar belirli olgunlukta.Kesinlikle bizim millete çok sert bi askeriye lazım hatta çoğu türk erkeğini bi kafese koyacan orda ezecen ezecen hayatı öğretecen,açık konuşurum ben yapacak bişey yok inanılmaz cıvık bi milletiz.

Not:Kızlarında askere alınmasından yanayım,kozmetik gezip parfüm almak dışında birazda hayatın gerçeklerini öğrensinler türk kızının beyninin sadece bi bölgesi çalışıyor,o yüzden empati yapamıyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.