Şimdi Ara

Askere giderken kredi kartı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 6 Mayıs tarihinde askerliğimi yapmak için birliğime teslim olacağım fakat kredi kartım yok. daha önce ziraatin verdiği öğrenci bankkartı kullanıyordum fakat süresi kasım ayında doldu ve atm kartımı yutmuştu para çekerken. Sms gelmişti kartınız gönderilecek diye ama gelen giden yok kargolarda. Şimdi söylediklerine göre askeri kantinde nakit para değil sadece kredi kartı geçiyormuş. Şu an işim ve sigortam yok. başvursam da elime ulaşmayacağı için çıkmazda kaldım. Nakit paradan yana sıkıntım yok ama yine söylenenlere göre fazla nakit para getirmek yasakmış. Nasıl bir yol izlemem gerekir?





  • Ziraat şubesine gidip bankamatik kartı istediğinizi belirtin, eğer ellerinde varsa hemen ayarlar verirler. Üstünde isminiz olmaz ama işinizi görür, parayı o hesaba atıp ordan harcarsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Kedi kullanıcısına yanıt

    ptt kart yolluyor diyorlar ama pek güvenemedim. herhangi bir sms yollamamışlar. sadece içine para atılan temassız ödeme yapılan bir banka kartı sanırım yeterli olacaktır. bunu alırken bir prosedür var mı yoksa kimlikle gitmek yeterli mi?

  • Migros, Ptt, Teknosa gibi marketlere gidip "İninal" kart alabilirsiniz.

    İçerisine askere gitmeden önce para yükleyerek pos cihazları ile birlikte kullanabilirsiniz.


    İşiniz acele olduğu için ilk aklıma gelen buydu, temassız olması şart değil fakat asker kantininde kolaylık sağlar elbet.

    Hayırlı teskereler..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.